9

Kugelblitz

преди 4 години

Дядо Йоцо,По времето на Ботев и Левски е нямало интернет. Вярно е, че катарзис от онлайн стрийминг не можеш да получиш, най-много оргазъм, но ако случайно си гледал дублирани на български филми, не ти ли е правило впечатление, че дикторите - същите тези артисти - правят пауза, когато преминават на нов ред?Какво означава това - че са функционално неграмотни в частта четене. За частта писане им продиктувай половин страница синтактично обогатен текст, а след това им преброй правописните грешки.

8

Щерю

преди 4 години

Отиде ни цялата култура на кино и по- точно - на телевизор...

7

Това с театрите

преди 4 години

просто беше малко пресоляване на манджата. След като в страната се обработват по 20-30 проби дневно и не се изследват приетите с пневмония просто вируса си циркулира и никой не го знае къде е. За само 4 случая не си заслужава такава врява. Италия след като даде почти 10 процента смъртност затвори държавата - буквално. Дори банките не събират вноски по кредити. Нито данъчните данъци. Ето това е икономическа криза.

6

Дядо Йоцо

преди 4 години

Гледам мрънкачите по-долу, дето явно в живота си на театър не са ходили и една книга не са прочели, се разгрухтяха мощно. Ама не се замислят, че без култура, изкуство и писменост, нямаше да има нито Ботев, нито Левски, Вазов и т.н. Защото точно образованите и културни хора правят революции, а не ц.ъ.р.вулите, дето само мрънкат и си мислят, че като въртят лопатата по цял ден, и създават блага.

5

Анонимен

преди 4 години

Щом няма да са отворени театрите да им даде Бойко по една лопата и кирка и на магистралата да заработят субсидията!Няма само да лежат и да мрънкат тия артисти я!

4

az

преди 4 години

Дреме ни ...

3

Същия проблем

преди 4 години

ще имат и болниците, поставени под карантина. Няма да могат да си изкарат заплатите. Интересно те как ще се справят и дали въобще някой в този щаб разсъждава, за това че няма как болници да са търговски дружества, а когато има криза да се изисква от тях да застават на фронтовата линия. Необяснимо е също защо на други търговски дружества като например стадиони и професионални футболни клубове държавата осигурява безотчетно финансиране.

2

Анонимен

преди 4 години

И да ги отворят вече няма да им стъпя щом пискат!Губели били?!Ами ние другите също губим,ама на частника държавата субсидия не дава!Мрънкачи!!!!Не им дреме за здравето на хората а само за пари мислят!

1

Анонимен

преди 4 години

Евала! Ето това са хора, които в труден момент избират призванието си, за да помогнат на други. Не мрънкат, не се скатават, а намират начин! Евала! Безкрайно мн ме зарадвахте