13

Анонимен

преди 4 години

Смешки - в метрата, автобусите или Кауфланд се събират много повече от 100 човека, ама никой не ги затваря.

12

Щерю

преди 4 години

Отиде ни цялата култура на кино...

11

Анонимен

преди 4 години

Значи на театър и кино е опасно... а като висим пред Кат за регистрация на АГУ, не е опасно. Сбъркано управление, сбъркан държава.

10

Безхаберие

преди 4 години

Защо моловете не се затварят ,или там са парите?Там си е развъдник на болести и вируси - до кога с това безхаберие?

9

Анонимен

преди 4 години

Как може да мислиет за пари, когато тук става дума за живота на хората?Един болен да влезе в театъра или киното за минути ще зарази 1000 човека.

8

Анонимен

преди 4 години

АБЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ, ТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ПЛАМНЕ ВИЕ БАШ ЗА ТЕАТРИТЕ СЕ ЗАГРИЖИХТЕ?В ИТАЛИЯ ОПЕРАТА "ЛА СКАЛА" И ВСИЧКИ КУЛТУРНИ ИНСТИТУЦИИ НЕ РАБОТЯТ.

7

автопревозвач

преди 4 години

Трябва да бъдат забранен транспорт с влакове там един човек може да зарази и разболее най малко три вагона с хора.А аконякой болен участва в товаренето на вагони ще зарази всички около себеси и тези които разтоварят стоката.Най безопасен е авто прревоза автобуса и седалките се пръскат и няма вирусои а по товарите нв тира вирусите умират от студ и жажда.

6

Анонимен

преди 4 години

Министърът от ГЕРБ, Боил Банов не се къпе. Личи си по физиономията му, а навярно злоупотребява и с твърдия алкохол.

5

Анонимен

преди 4 години

То в търтеите толкова много хора има че няма места ей гад ,а молове и вериги що не затваряте !!!

4

Аха

преди 4 години

министъра се сети, че трябва да плаща от бюджета и подгъна полите. ХаХа. Ама резултата ще е като с болничните за карантина - хората се уплашиха и няма да си купуват билети, както и спряха да ходят по лекари и се крият и лъжат. Салоните ще останат празни. Е това се вика услуга, благодарим министре.

3

Анонимен

преди 4 години

В театрите има артисти а те принципно са свободни по дух и са склонни да клатят стабилността. Затова и ги затварят вероятно и завинаги, в северна корея няма театри

2

теди

преди 4 години

Сигурно тези ,които пишат против затварянето на театрите,никога в живота си не са ходили там.По света се предприемат мерки ,от които се губят милиони,ние ревем за театрите.Писах веднъж-простотията ни е по-опасна от всякакъв вирус!

1

В мола-заразаааа

преди 4 години

А моловете?Или евреите не дават ?!