90

Анонимен

преди 4 години

Някакви маски с медицински *** вътре щели да правят?!Като го дишаш 1-2месеца,ако оживееш от короната,ще ки пипнал силикоза

89

Анонимен

преди 4 години

Хиджабът пази ли от корона вирус?Май не, защото Ислямска държава е призовала своите ,,хора,, да не се натискат да ходят засега в Европа

88

Гост

преди 4 години

Ами хайде де защо не са заредени по аптеките ами само се говори.Заредете да си снабдят хората и да се спре с истерията и спекулата от прекупвачите.

87

Анонимен

преди 4 години

При такава ситуация маски трябва да се раздават безплатно а не да се печели от създалата се ситуация!

86

Дарт Вейдър

преди 4 години

Новата маска ще е с въглен от черупки, от костилки на кайсии. Интересен е факта, че новия вирус се храни точно с такива въглени т.е. в клапана ще се изолира вируса. Добра идея, защото мойта маска я продадох в е-бай за два прилепа на един леко примижал човек, не знам от къде е.

85

Анонимен

преди 4 години

Турците съвсем са изнаглели и продават маски (от по 12 ст в аптеките) за 4 лв парчето.

84

Язе съм

преди 4 години

За да струва 9 лева тази маска трябва да има филтър от неръждаема стомана за многократна употреба, да може да се чисти и промива многократно.

83

Анонимен

преди 4 години

Аз им казах на няколко кифли да не се набутват да си правят устните тип "джуки", щото тая година на мода ще са предпазните маски.

82

Анонимен

преди 4 години

Така се лови риба! В мътната вода на епидемията. Маска по 9 лева. И кой може да си я купи? Богатите? Като си по беден, айде умирай.

81

Анонимен

преди 4 години

Ако Китай изостави Света, Европа и САЩ, Светът ще погине.Да пожелаем здраве на всички китайци, на Китайската комунистическа партия, на държавното ръководство на Китайската народна република!Да живее вечната дружба между Китай и Европа и САЩ, която е като Слънцето и въздуха за всяко живо същество.Скорошно оздравяване, другари, братя, комунисти!

80

Анонимен

преди 4 години

Това е идиотизм, 9 лв? 4,50 евро?

79

Анонимен

преди 4 години

Офффффф,те да бяха само маските,даже и на г'лупавият аналгин субстанцията идва от Китай,така сме се докарали,че ако "дръпнатите"не си подкарат икономиката нищо добро не ни чака!

78

8

преди 4 години

нямам намерение да нося маски, но съм виждал такива респиратори да се продават за 4 лева преди да избухне истерията, така че цената е прилична - тия все пак не са благотворително дружеств. Ония маски дето турците ги продавали за 60 евроцента бяха по 15 стотинки

77

Аз

преди 4 години

мисля да се възползвам от идеята за маска от дамска превръзка - има непропускащ слой, дишащ слой и гел, който да попива сополи и плюнки. А крилцата анатомично пасват на носа и брадата. Две ластичета и готово!

76

Тарантула

преди 4 години

Тези маски преди бяха по 1 лев. Продаваха ги навсякъде даже и във всичко по 1 лев. Обиколих аптеки навсякъде няма никъде маски хаххаахха

75

Анонимен

преди 4 години

Маски, та маски. Да, пречи да не фъргаш лига и толкоз. Зараза от вирус няма да спре. Чист психо ефект.Висок клас противогаз филтрира на 60% вирусите във въздуха и то - първите 2 часа. Инженер Ганев седнал с респираторни клапани да се спасява дни наред.При болните от ебола що не влизаха с маски или противогази, ми с кислородни бутилки, а? :)

74

Анонимен

преди 4 години

До SSТрябва да ви кажа,че китайските изобщо не са добри.Маска за еднократна употреба струва от 2 до 8 лева, за еднократна, в зависимост от филтъра!А вие се оплаквате, че маска за многократна щяла да струва 9 лева! Що не си я ушиете сам, да ви излезе най-евтиноБКупих три преди време,постоянно намирам дефекти. Италианските свършиха най-бързо,защото бяха по-качествени.Но една наистина качествена маска не струва 3 лева и не е произведена от безправни хора, които едва се държат на краката си.

73

Барба Ганис

преди 4 години

Келепирец има в тая работа, ей, келепирец...

72

Медицински маски,

преди 4 години

"ПРЕДПАЗВАЩИ " ОТ ВИРУСИ ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДЛОЖАТ НЕЗАБАВНО ЗА ТЕСТВАНЕ ОТ CDC ATLANTA, GEORGIA USA.

71

Анонимен

преди 4 години

А маската каква е N95 или N99 - това са важни подробности!Иначе - поздравления, че най-после ще правят животоспасяващи неща в България. Добре е да няма илюзии - всяка една стока може да бъде животоспасяваща, днес едно, утре - друго, така че трябва да имаме РОДНО ПРОИЗВОДСТВО НА ВСИЧКО, което е важно и което страната може да произвежда. Това не е въпрос на патриотизъм, а на здрав разум.