45

Анонимен

преди 4 години

Дошло е време разделно за ( не знам какъв израз да употребя ,та бъде безобиден ,но и справедливо точен )жителите на демократична България.Отнесете се с разбиране към истинската заплаха ,направете максимални усилия да бъдете отговорни и дисциплинирани ,доверете се максимално на правителството и специалистите който работят за справяне със ситуацията ,не се доверявайте на фалшиви новини ,измислени медий,политици от опозицията (когато оцелеем ще коментираме -защо)не търсете вина в никой .

44

Анонимен

преди 4 години

В Италия процентът на жертвите е по-голям от в Китай - 6.2 процента, а в Китай е 3.88 процента. Дали е заради "много" мерки или заради разглезения "демократ", който си прави каквото си иска и не разбира правилно демокрацията - а тя е всички да са единни и да не застрашават другите. Хубаво е за месец всички, които могат да се изолират от излизане, за да спре заразата, преди да сме станали Италия, защото нашата здравна система знаем колко е зле и без това. Няма да се справи с натиска.

43

Анонимен

преди 4 години

Демокрацията беше ред, спазване на правилата, свободата свършва там, където започва свободата на другия... Единствено правилния начин е този, който приложи Китай, а сега следва и Италия. Но наште глупави лакомници са готови и месата си да изядат за пари! Най-лошото е, че ще се лекуват с нашите пари, дедовците изкукали, които сега решават съдбата на децата ни!

42

ДА

преди 4 години

Сутринта по Нова,бегло хванах един ,който коментираше,че такава изолация като в Китай и Корея в демократична Европа е недопустима!Даже Италия се е престарала..Какво да каже човек!?От тая "демокрация" си патим!Само един ЗДРАВ режим ще ни оправи,никаква демокрация!

41

Анонимен

преди 4 години

Социалното изолиране - ефектно ли е за коронавируса?--------------------Въпроса е: Дали е възможно и приложимо при либерал-демокрацията в Европа и САЩ, (за арабите пък въобще да не говорим)?В Азия например, като изключим Китай и Сев. Карея, Демокрацията е доста относително и разтегнато понятие... от гледна точка на европееца!

40

Анонимен

преди 4 години

Това, което написа Григор Лилов за този вирус и то по данни на чужди агенции и свидетелски разкази на китайци в Ухан, китайски учени и журналисти, е повече от притеснително. Наричат болестта " белодробна чума". Истината е, че сме много бедни и с много посредствено ниво на здравеопазване, също и мнозинство от небрежни и неграмотни хора. Това е голям проблем.

39

Ken

преди 4 години

До Яким Вълев ДоневСлед 200 грама ракия всяка вечер, по-скоро ще ви хване цирозата.

38

7/8 crap

преди 4 години

Случайно гледах снощи как Славчо Чалгаря ни убеждаваше че коронавируса не е нищо особено и Бойко Борисов нарочно всявал паника за да отклони вниманието от други проблеми. Прочетете в нета какво казва инталиански лекар че този вирус въобще не е като грип. Много по-опасен, силно заразен, заболелите в неговото отделение се увеличават много. На някои им преливат кръв обогатена с кислород защото не могат да дишат! Има го в yahoo news и в нета. Който знае английски може да прочете. Работата е зле.

37

Човека

преди 4 години

Не ми пука въобще за вируса. Измивам си ръцете редовно грижа се за хигиената а ако ме хване вируса ще отида доброволно да ме вземат под карантина. Не съм толков глупав да заразявам и другите

36

чичо

преди 4 години

Скоро нЕкои ще разберат, че богатите също плачат.

35

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден умират хора от инфаркт, инсулт или в катастрофи и те при всички случаи са в пъти повече от починалите от тъпия ви вирус.Спрете да всявате паника...по-интересно е защо го правите?Преди два дни ме изписаха от кардиологията и за трите дни в които лежах там знам за трима починали пациенти, но не от вирус. в отделението никой лекар не носи маска.Какво ви говори това? Какво искате всъщност, какво не ни казвате?

34

Щерю

преди 4 години

- Ако погребалните агенции, даетите по гробищата и гробарите спрат да работят, поради опасността от вируса - какво ще чини правителството тогазка?

33

АНТИ

преди 4 години

Верно ли, хитрите евреи в Израел, поставяли всеки пристигнал турист на 14 дневна карантина ?

32

Анонимен

преди 4 години

Ако има вирус, то той е информационен., а "умишленото и целенасочено всяване на паника сред голяма група хора или цели държави, по определение Е ТЕРОРИЗЪМ".Кво праим сИга?

31

АнонимеН

преди 4 години

ЛЕЛЯ МИ ИМАШЕ ДИАБЕТНО СТЪПАЛО И КАТО ПИЙНЕШЕ ПОВЕЧЕ ВИНО И РАКИЯ И СЕ ВЪЗПАЛЯВАШЕ. ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ АЛКОХОЛА НЕ ПОДПОМАГА ИМУННАТА СИСТЕМА А ТОЧНО ОБРАТНОТО!!!КОГАТО СИ БОЛЕН НЕ ПИЙ АЛКОХОЛ ИЗОБЩО !ПСЕВДО ДОКТОРИТЕ ДЕТО СЪВЕТВАТ ДА СЕ ПИЕ АЛКОХОЛ ПРИ ГРИП ОСВЕН ДА ВИ ЗАТРИЯТ ДРУГО НЯМА ДА СВЪРШАТ!

30

До журналистите

преди 4 години

Абе четете и други сайтове и тогава задавайте глупави въпроси. Сърбия затваря границите си за определен кръг хора. Румъния затваря училищата до 22 март.

29

"Ефектно"

преди 4 години

подходяща за нова рокля. Търсената от аФторката е "ефективно".

28

До Вие виждали

преди 4 години

Явно не са, щом се прекратява ваканцията. Там сапуни няма, тоалетните се мият с маркучи и студена вода без дезинфектанти, по стените има ***, коридорите се мият с едни огромни парцали на дървени дръжки напоени с мр,,ъсна вода........

27

пияница мистик

преди 4 години

Мухахахахаха :))) За булгаропитакус балканикус страдащ от синдрома "Абе кой си ти да ми даваш наклон в живота" доброволната самоизолация е направо фантастика. То като му доскучее най-малкото ще се види със съседа да пият по едно-две, ако му свърши пърцуцата задължително ще иде да си купи нова от Аванти, на онези големите, хубави опашки. Той разбира само от заплахи и страх. Трябва да му сложите по 2-*** полицаи пред вратата, за да не мърда. Смахната работа. Китайците не са българи

26

Интро Верт

преди 4 години

Откак има корона разполагам с перфектното извиение да не се виждам с нелицеприятни персони.