85

Анонимен

преди 4 години

"Останете си вкъщи", но "баровете и ресторантите ще имат право да работят от 6-18 часа"СМЕХ.А в това време в Германия, която е много по-слабо засегната е затворено ВСИЧКО освен аптеки и хранителни магазини.Та, за каква "солидарност" ревеше техния премиер?

84

italia

преди 4 години

ТЕЗ КАПИТАЛИСТИ ХИЧ ГИ НЯМА ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ БЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ МАЛОУУМНИЦИ ПОСЛЕДНИ ДАННИ 631 УМРЕЛИ И 724 ИЗЛЕКУВАНИ СМЪРТНОСТ 50% ХОДЯХА РАЗПРОСТРАНИХА ЗАРАЗАТА СЕГА ШЕ ГИ ЗАТВАРЯТЕ ЦЯЛ МЕСЕЦ ХОДИХА НАПРЕД НА ЗАД ПО ЕВРОПА.

83

64791

преди 4 години

Битката за онези 12 млрд от МВФ тепърва ще се ожесточава. Трябва пизнаем, че Ботуша е много напред.

82

Анонимен

преди 4 години

Всеоще не е сигурно че Корона Вирус е по-вреден от комунизмът.При вирусът само си седиш в къщи,а при комунизмът,освен че си седиш в къщи,идват и те отвеждат в неизвестна посока,и никога не се разбира какво се е случило с тебе.

81

Анонимен

преди 4 години

зНАЧИ САНКЦИИТЕ КЪМ НАС СА ПО-ГОЛЕМИ ОТ ТЕЗИ СРЕЩУ рУСИЯ - КРАДАТ НИ ЗЛАТОТО БЕЗПЛАТНО СРЕЩУ ОТРОВЕНА ПРИРОДА И ОТРОВЕНИ МИНЬОРИ, ИМА НЕИЗГОДЕН ТЪРГОВСКИ РЕЖИМ - ИЗНАСЯТ ЕВТИНО НАШИ КАЧЕСТВИНИ СТОКИ А ВНАСЯТ БО**УЦИ, А И КАКТО СЕ ВИЖДА НИ ПРОДАВАТ ЕДИН САМОЛЕТ НА ЦЕНАТА НА ТРИ ЗА ТАЙВАН ОТ СЪЩИТЕ... По-добре да ни направят руски санкции отколкото български, крепят съмнителни елементи на власт и ги държат с компромати...

80

Анонимен

преди 4 години

а НИЕ ЗАЩО НЕ ЗАТВОРИХМЕ ПРОСТО ГРАНИЦИТЕ ДО 3 АПРИЛ ИЛИ ТРЕБЕ ДА ПЛАМНЕМ? ЗАРАДИ НЯКОЛКО БОГАТИ ТРТКИ КОИТО НЕ СПИРАТ ДА СЕ ШЛЯЯТ ПО СВЕТА ЗАЩОТО СА И ПЛИТКОУМНИЦИ

79

ПроСоТо

преди 4 години

""Стойте си вкъщи", призова той италианците и обяви забрана за всички обществени събирания."...Не ви ли звучи красиво?...Ех,ако само Боко можеше да си позволи това!..Подадеш ли си носа навън-айде у панделата!..КРРРРАСОТА!..Никакви брожения,никакви демонстрации,събирания и викове "ОСТАВКА!"...-ПЪЛЕН ПОКОЙ И КОМФОРТ !Ех,тоя "ДЮШАШ" ,дето "падна от небето!"...

78

ПроСоТо

преди 4 години

а па аз са чуда кък са пий каве с маска на устата?..Кък са нагъват кебапчета,или жабешки бутчета?..ега ти главоблъсканицата!...

77

анонимен

преди 4 години

Е Това не е ли ВОЙНА СВЕТОВНА

76

Анонимен

преди 4 години

До gogoох боже колко си пр.ост и от милиони км си личи , че си платен *** ! аре обратно към москве за нови опорни точки .... то бива бива ама таква дибил.щи.на е рядко срещана !

75

Анонимен

преди 4 години

Италия с крути мерки заради вируса. А отпадъците им продължават ли да пътуват за България и да се складират около населените ни места?

74

Анонимен

преди 4 години

До gogoрусофиле, /без да си такъв разбира се/ след като санкциите са добра услуга, защо *** и зеления чорап се скъсват от рев как трябвало да ги прекратим? Нима приятелите на расия не виждат благините които ти намери?

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Значи при Сталин е била повече от 15%. При Джордж Вашингтон обаче е била 100%! Всички, които са го виждали поне веднъж или дори само са го чували са умрели. Безпощадно!!!!

72

Анонимен

преди 4 години

до 73 Че кой има домашни консерви, бе? И ако са от магазина, мислиш че не са вносни ли? И какво да ядем тогава според теб ако трябва да спрем месото? Салатки и зеленящина? Анорексии да ставаме? Аре у лево!

71

gogo

преди 4 години

Без да съм росуфил ще кажа, че санкциите срещу Русия всъщност им направиха много добра услуга, защото ги накараха да възстановят собственото си стопанство и да разчитат само на свое производство. Да му мислят тези, като българите, на които картофите им са от Франция, боба и чесъна от Китай, а лука - от Египет...

70

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре надежда тука всяка оставете.......дори няма да ми е мъчно за вас.

69

Анонимен

преди 4 години

Не купувайте и не се хранете с месо,един от начините на разпространение на вируса в Китай е бил чрез вносно месо!Избягвайте вносните храни!Приготвяйте си храна от стерилизирани буркани или консерви!

68

Анонимен

преди 4 години

РусофИлЕ слагайте короната и при си фили стика на красная в преизподнята.

67

Анонимен

преди 4 години

"ресурсите и не стигат за комфортен живот на всичките повече от 7милиарда човека."Хей про стак......тези 7милиарда човека никога не са живяли "комфортен живот" всичките.......да пиш кам на ресурсите на блатная и на техния "висок" стандарт.

66

Анонимен

преди 4 години

"Грета Тумберг ви е неприятна защото ви казва истината. Скъпо ще си платим за комфорта в който живеем."Айде говори от свое име, а не от наше. Много знаеш ти какво ми е приятно и какво не. Скъпо ще си платиш ти. Точно ти.