106

Анонимен

преди 4 години

До SS ... Ако се продължи с карантините , накрая ще настъпи не само хаос , а всеобщи дефицити на стоки от първа необходимост и ГЛАД . Въвеждането на общодържавни карантини и глобална провокация , държавите сами да си задушат икономиките ! Животът трябва да продължава нормално. Който има да се разболее , ще се разболее. 4 % ще умрат , 96 % ще оздравеят. Това не е причина да лежиш в къщи , да са търкаляш в "карантина" и да заебеш работата.

105

Данте и брат му

преди 4 години

Италианците днес се самоубиха като държава с голяма икономика. "Карантината" е клопка в която те паднаха поради паникьорство и липса на виждащи политици. Италия със сигурност ще изпадне от G 7 и ще се превърне за кратко време в една от бедните европейски страни.

104

...

преди 4 години

За да се обяви ЕПИДЕМИЯ трябва да има 200 болни на 10 000 души население . Такъв процент няма дори в Ухан от където тръгна всичко

103

Анонимен

преди 4 години

По официални данни на СЗО от Грип тип"Б" в световен мащаб умират между !!! 250 000 - 500 000 души ГОДИШНО !!! и още не съм чул за подобна паника ! Спрете се вече ...

102

Анонимен

преди 4 години

По официални данни на СЗО от Грип тип"Б" в световен мащаб умират между !!! 250 000 - 500 000 души ГОДИШНО !!! и още не съм чул за подобна паника ! Спрете се вече ...

101

Анонимен

преди 4 години

Ние сега защо трябва да се чувстваме зле заради италианците. Гледат си собствения *** като стана напечено, ама преди тва докато нямаше паника си лапаха паричките от туризъм. Лезеха се и не се организираха, не си събират *** от улиците, щото мафията играе с политиците и всеки *** някви пари. Личната им хигиена и тази у дома е под всякаква критика (бях там 6 месеца и имам наблюдения). Ми при тези предпоставки грам не ми е жал за тях. На мен също ми пука само за собствената ми страна !

100

Име

преди 4 години

Появиха се ужасни снимки от италианска болница, пациентите са по корем и с по пет закачени машини... Желая здраве на всички българи, италианци, хора! Нека не се паникьосваме, но и да сме отговорни към своето и чуждото здраве!

99

Анонимен

преди 4 години

И при нас трябва да се вземат мерки. Интелектуалния и икономически елит на нацията трябва да се отдели от обслужващата го маса и да си остане по домовете до отминаване на заразата.

98

Анонимен

преди 4 години

Защо трябваше да станат над 400 жертвите в Италия, че Италия тогава да е цялата под карантина и да се забранят всякакви мероприятия??? Не беше ли ясно от самото начало на епидемията, че вируса ще засегне лавинообразно хората....? И нашия тъпааак Киро Гела закара с всичкия си акъл футболистите си в огнището на заразата- Милано.

97

Анонимен

преди 4 години

Може би в Италия са с много ниска лична хигиена и затова вирусът жъне успехи.

96

Анонимен

преди 4 години

Останалите държави лъжат ли, или италианците са торално неуки? Как така 460 смъетни случая спрямо 21 за франция? Цяла европа е застаряваща, не е разликата в пациентите. Нещо не ми се връзва

95

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ очите на елементарния човек всяка професия е елементарна. Като отиде на лекар, плочкаджият си казва: "епа он само *** пита две въпросчйиета и *** побара мо гърбинатъ с нйиещу студйиену, бре". Направи си услуга и се замисли, а после замълчи, преди да наречеш нещо като шизофрения елементарно. Така доказваш на околните, че си ***.

94

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е как функционира целия Европейски съюз? И как ще функционира за напред? Целта на всеки съюз е да защитава здравето и живота на гражданите си. А ситуацията с корона вируса, за който знаеха в целия ЕС още на 23 януари от Ухан лично за мен в Италия е на ръба да излезе от контрол. Жителите на 27 стари държави трябва да задават много много много сериозни въпроси на управляващите ги политици в следващата една година!!!!

93

Анонимен

преди 4 години

Каква карантина, като тук непрекъснато пристигат автобуси от Италия. Карантина се казва да си затворят всички граници и пиле да не може да прехвръкне от и за Италия.Голям туризъм, голяма печалба от него си докараха италианците.

92

Анонимен

преди 4 години

Вече на заразените не им викали ,,болни'',а им викали ,,коронясани''.Ще има веселба,че то как иначе.Най скъпата услуга в съвременното общество е здравеопазването.Ами тогава да попитам. Коя точно болест може да излекува един доктор? Спин?..Рак.??..Инсулт.?? Диабет..?...Инфаркт.?..Високо кръвно.??..Настинка.?? Зачервено гърло.?? Докторът не може да лекува нищо.Та медиците не могат да обяснят най-елементарни неща като сън,страх,параноя,шизофрения и прочие.Дори усвояването на храната им е мъгла

91

Анонимен

преди 4 години

След коя поред жертва, се сещат че трябва да спрат да повтарят "без паника", за да се изпразнят кафенетата и моловете? Кога спряха да го сравняват с грип? Вижте колко са се разболели, колко са се излекували и колко починали. Над 50 процента нито са оздровели, нито са починали, така, че смъртността не е в тези "мижави" 4 процента, повече е. Но без паника, смело сред хората, по кръчми и кафета и на големи опашки.

90

Bobito

преди 4 години

Израел поставя под карантина всеки дошъл от чужбина, Италия тури под карантина цялата държава... Чудя се нашите докога ще чакат и ще взимат половинчати мерки...

89

Anonimen

преди 4 години

Къде са депутатите бре тия за какво ги избираме ни един не излиза плътно покритие

88

Анонимен

преди 4 години

Като се сетя, как държавата и се справи с чумата по прасетата и овцете, леко започвам да се притеснявам от корона вируса...

87

Анонимен

преди 4 години

"ами, за това Роналд Рейгън като преговаряше с Горбачев, казваше "доверявай се, но и проверявай"Всъщност Рейгън им напомняше една тяхна свещенна глупост......"проверката е висша форма на доверие".......ва тници сър.