15

Анонимен

преди 4 години

Много сте наивни хора!Всичко е схема на световния Елит в който участват САЩ,Китай и Европа!Целта е сриване на световната икономика,подчиняване на масата/хората,всяване на страх и опит за въвеждане на задължителното ваксиниране т.е заразяване на човечеството.Тази разработка на днешната ситуация беше показана още през 2009 официално и наживо от Бил Гейтс и неговата фондация заедно с жена му която цели прокарване на задължителното ваксиниране!Същата е спонсорирана и създадена от Рокфелер Фондейшън!

14

Сашко

преди 4 години

Много сте наивни хора!Всичко е схема на световния Елит в който участват САЩ,Китай и Европа!Желта е сриване на световната икономика,подчиняване на масата/хората,всяване на страх и ипит за въвеждане на задължителното ваксиниране т.е заразяване на човечеството.Тази разработка на днешната ситуация беше показана още през 2009 официално и наживо от Бил Гейтс и неговата фондация заедно с жена му която цели прокарване на зафължителното ваксиниране!Същата е спонсорирана и създадена от Рокфелер Фондейшън!

13

ГАДОРЯН

преди 4 години

Това е страшна гадост. Ще се заразиш един път и айде оздравееш. Ще те хване пак и пак се оправиш. Ама най накрая ще те загроби. Найс, а?!! Все ще те хване когато си най слаб и уязвим. Смешно е че науката не може да бори тия гадости вирусите.

12

Анонимен

преди 4 години

Да.

11

Z

преди 4 години

Докато Европа гледаше и потриваше ръце със САЩ за ситуацията в Китай, забрави че и при нея ще дойде това! Сега се питайте за закъснения и т.н. Жалко за хората! Световните управници мислят само за техните *** ...

10

Био Чернобил на ЕССР

преди 4 години

ЕСССР Катрастофира Европа, както СССР катастрофира СИВ (Съвета за Икономическа Взаимопомощ на Източният Блок). Остава им само да се молят на Международен Трибунал, а не на саморазправия на плебейте, че тогава е карвава баня.

9

Разгневен

преди 4 години

Абсолютно неадекватни са мерките и сега! Само за парични загуби говорят, а не за живота на хората! Трябва да стиснем зъби 2-3 месеца и да се изолираме всеки в жилището. Така ще спре разпространението както в Китай, САМО ТАКА!

8

Анонимен

преди 4 години

Не е закъсняла Европа. Италия е една чудесна държава.

7

Анонимен

преди 4 години

Италия е отново шампион на Европа.

6

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е как функционира целия Европейски съюз? И как ще функционира за напред? Целта на всеки съюз е да защитава здравето и живота на гражданите си. Жителите на 27 стари държави трябва да задават много много много въпроси на управляващите ги политици в следващата една година!!!!

5

Анонимен

преди 4 години

В България Държава няма от 10 години.Има само един примитив с жипка.

4

Анонимен

преди 4 години

Бойко вършее из цяла Европа, но явно интелекта му се явява като ваксина срещу заразата! :)))

3

мислите ли

преди 4 години

Италия по всички показатели в % мина Ухан, т.е. % умрели от болните, % в болници, % в интензивно на изкуствено дишане и т.н. Дори % заразени като част от населението на страната, защото всички разболели се в Ухан е нищо в сравнение с 1.4 Милиарното население на Китай.

2

Бойко

преди 4 години

Ей ама как ме изненада тоя вирус и мен и измисленият ми ЩАБ от клакьори!

1

Анонимен

преди 4 години

Европа не знам, но България определено...