19

до Камелия

преди 4 години

Бре момиче, кой ти каза, че се пише воевода? Каква е тая дума. Защо не правите тест по грамотност и нямате ли редактори или да - и те са неграмотни? Пише се войвода и идва от водач при война!

18

Свършите си работата

преди 4 години

Ами на територията на столицата не може , ама в провинцията може тока ли ?Там да изнасилват !Не!!!Никъде не може!Да пратят самолет германците и да си ги вземат,Никакъв транзит от тука!Нали Меркел ги вика - у тях да ходят !Стига тормозихте народа управляващи !500 г ни стигат

17

Анонимен

преди 4 години

Коментарите са свободни и изразяват мнения отношение.Останалите от които зависи, или ги касае пряко има други места и форми, за участие в решаването им.А като запознат, потвърди, че проблема е в липсата на правото хранителен контрол в района на общежитието. Което не е толкоз политически, колкото държавнически проблем. Бих подкрепил протест за засилено полицейско присъствие, но не и за преместването му.

16

ОВЧАкупел

преди 4 години

До Анонимен 11Не е добре да се коментира, когато не се познава проблема. В радиус100м.около лагера има и 2детски градини, училище и се университет. В момента лагера в "Овча купел" не се охранява нито от Полицията, нито от Жандармерия. Детските градини нямат охрана, а в НБУ и 151охраната е невъоръжено и има достъп отвсякъде. На държавата не и пука нито за децата, нито за учениците, нито за студентите (имаше изнасилена студентка). Лагера в Турция трябва да се премести и ще струва много по-евтино.

15

а бе,тикви

преди 4 години

Малко изоставени села ли има та ги пъхате в София!?Слагайте ги по къщята,дайте им по една мотика и да бачкат!Безплатен хляб няма!

14

Пешо

преди 4 години

До 14. Няма как да стане вече това с открит тип вече. Ако се разреши значи си заслужаваме съдбата. Иначе ВМРО правят каквото могат.

13

мак

преди 4 години

Няма да се учудя, ако ЕС поиска нови центрове и обещае кинти, а нашите ще се съгласят. И ще бъдат от отворен тип, щото никой не се сеща, какво иска населението, важни са само нЕкви права на ордите.

12

НОВА ЛИНИЯ

преди 4 години

ДА СЕ СЪЗДАДЕ , АГЕНЦИЯ ЗА РЕПАТРИРАНЕ НА НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ В РОДНИТЕ ИМ СТРАНИ!ТРАНСПОРТА ДО ТЯХ , ДА Е ПО ЛИНИЯТА НА ФРОНТЕКС!

11

Анонимен

преди 4 години

Не ги чувам пишман воеводите. София има достатъчно силов ресурс, да не позволява нарушаване на обществения ред. Ако не и стига, шкембе войвода да задейства армията.Ако центъра е на майка си, кой ще плаща командировъчните. Отделно, вътре се работи с мигранатите. И рестрикционните режими също са решение.

10

Анонимен

преди 4 години

Ако сега, когато са във властта и то със зам. министър-председател по въпросите на Иначе сте напълно прави.сигурността, не се справят с положението, то кога? Стига думи, искаме дела, ВМРО! Иначе сте напълно прави.

9

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ , НЯМА МЯСТО ЗА МИГРАНТИ ОТ АРАБСКИТЕ И АФРИКАНСКИТЕ СТРАНИ.ТОВА НЕ СА МИГРАНТИ ОТ ВОЙНАТА В СИРИЯ!ТОВА СА ИКОНОМИЧЕСКИ СКИТНИЦИ , НОСЕЩИ СЪС СЕБЕ СИ , БОЛЕСТИ , ТЕРОРИЗЪМ И ПРИМИТИВНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗАОБИКАЛЯЩАТА ГИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ПОДОБНИ ХОРА!РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ *** НИ СТИГАТ!ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦИТЕ И ЛИКВИДИРАЙТЕ ЛАГЕРИТЕ ЗА БЕЖАНЦИ!БЪЛГАРИЯ ---НАД ВСИЧКО!!!!!!

8

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Каракачанов си противоречи. Хем продава паспорти на арабески хем не ги иска тук.

7

Sichtpunkt

преди 4 години

ВоЕводите взеха да стават много нагли. Искат да обират само позитивите. Усетиха момента на недоволство и гледат да го яхнат. Така голяма политика не се прави!

6

Анонимен

преди 4 години

Гърците са сбъркали,Каракачанов трябваше да е на корицата на бай ***!

5

Пешо

преди 4 години

ВМРО казват истината и за това са трън в очите на комунисти, турци и НПО-та.

4

ВМРО и Джамбазки

преди 4 години

Още през 2016 ,когато Беше протестът срещу мигрантите в "Овча купел" обещаха преместване на лагера.Сегс сме 2020г.и той още си е там.А това е възможно най -непофходящото място за мигрантите.В радиус от 100 м.се намират две детски градини,151 СОУ с над 1000ученика,НБУ,Резиденция за възрастни,две общежития на МО с над 500семейства.

3

Иван

преди 4 години

Както винаги са прави. Браво.

2

шоп

преди 4 години

Правилно!

1

Анонимен

преди 4 години

Нали сте управляващи, бе????? Кой трябва да ви свърши работата?