171

RockMetal

преди 4 години

До АнонименАми прав/а си щото ако беше се родил втори Хитлер щяха да видят тогава тея американци, англичани и полши.

170

RockMetal

преди 4 години

До USAМойто момиче/момче личи си че много обичаш тая страна САЩ ама ако Хитлер беше жив намаше да го позволи това много бързо щеше да им затрии носовете от тоя свят.

169

RockMetal

преди 4 години

Германците ще искат Хитлер отново да доиде ама вече е късно

168

Анонимен

преди 4 години

Франция е най-великата държава! Добре че беше Франция да ви създаде държавичката, да ви построи столицата, да ви подари Статуята на Свободата, да ви напише конституцията. Пaлячовци. За вас Франция трябва да бъде БОГ. Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! ЕС е най-великия проект, а сащ е недоносче. Поляците са пияндeта, които си търсят боя. Vive la France!

167

Става въпрос за ПАРИ

преди 4 години

Не ме вълнува коя кукла на конци ще сложат на британския престол да управлява империята. Човекът, който доставя британските пари, има контрол и върху Британската Империя. Аз съм този, който доставя парите в Британската Империя. Натан Ротшилд.Всъщност това се отнася за ВСЯКА ЕДНА БАНКА В СВЕТА , от Федералния резерв на САЩ и Националната банка на Полша до Руската централна банка и се стигне до Българската народна банка. ВСИЧКИ ТЕ ПРИНАДЛЕЖАТ НА РОТШИЛД.Война няма да има , тролчета.

166

Кпсс

преди 4 години

Русия е държавата с най много ядрени глави в света

165

Анонимен

преди 4 години

Айде да не си говорим глупо сти, а! Мста-С, последният модел на Мста, фърля до 30 км. Със специални активно-реактивни снаряди може да хвърли на 40 км. "Коалиция" е приета на въоръжение този декември, официално фърля до макс. 80 км и "Количество выпущенных, штук - 12" Значи, имат засега 12 бройки за търкаляне по паради.

164

Анонимен

преди 4 години

Неколкократно предимство на Русия в бронетехника, огнемети ТОЗ, гаубици "Коалиция" и "Мста", които изстрелват снаряди над 100 км------А те случайно безпилотни ли са?Защото за тях трябват екипажи и разчети.НАТО е 800 млн, а Просия - 140

163

Анонимен

преди 4 години

Минин не е бил гражданин, а крепостен селянин.В Просия никога не е имало граждани.

162

681

преди 4 години

Ядрения шантаж на Путин не мина. В руската военна доктрина преди няколко години беше добавена концепцията "Ескалирай за да деескалираш". Това преведено на *** език значи използването на тактически ядрени оръжия за да се парира огромното преимущество на Запада в конвенционалните оръжия. Но американците не са прости и инсталираха на техните подводници бойни глави със променлива мощност - от 0.5 до 300 килотона. Значи могат да се използват както за тактически така и за стратегически цели

161

Петрохан

преди 4 години

Пампуркаш ли го, ***? Киртак смрадлив...

160

Петрохан

преди 4 години

Да се разположат и да ме хванат за кожения пистолет!

159

Анонимен

преди 4 години

Ф16 блок 70 могат да носят до четири такива бомби всеки А дори и една стига да изпече масква

158

Анонимен

преди 4 години

Само че Българите не са славяни Факт а Братя са ми тия в Македония и Казан А ти с тия русофи,,листични глупости си брат на комарите в блатото

157

..

преди 4 години

"където не са разположени нито турски, нито американски военни сили. Там е разположено 39-то авиационно крило на ВВС на САЩ".WTF?!?!?!

156

до БЪЛГАРИН

преди 4 години

Ако за теб американците са братя, за мен не са! За мен братя са руснаците и другите славяни

155

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Никой в България не нарича руслямистанците братя,освен няколко въшливи позитански тролчета,които няма да блеят още дълго.Ние си ги знаем с имена,адреси мейли и т.н

154

Анонимен

преди 4 години

Сега алкашите ще изкарат нова "безаналогова" анимация ,от която целият свят ще се разтрепери............от смях

153

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 159 Абсолютно си прав с всичко написано.Само комплексари могат да ненавиждат великите САЩ.Затова и половин България продължава да нарича *** 'братя'.Невиждана подлост и лицемерие.Срам за българския народ-вече 30г.

152

Анонимен

преди 4 години

Какво търсят САЩ в Европа с оръжие МИР.Руската мечка е много мила и димпломатична.Братята руси какво чакате не изгоните този американски вирус който внася скандали и войни.Поляците са най отвратителните тези действително съботираха СИВ победиха но сега прекалиха с въоражаване искат си Украйна.Останалите не са виновни да се занимават с техните проблеми.