11

В началотоНаУчебната

преди 4 години

година ги караха "да планират" приблизително колко шестици ще има в края на срока и в края на учебната година, колко петици, колко четворки и тройки.И,разбира се, шестици бяха толкова на брой, колкото са шефските деца в паралелката, също и децата на АБПФК.Ако някое от тези деца хептен не ще да учи и няма как да му пишат шестици, в края на учебната година се даваше шанс детето да поиска допълнително да бъде изпитано, за да си оправи успеха.Това често пъти се случваше на 4 очи.Кърпеж с бели конци

10

Анонимен

преди 4 години

Чудя се, г-жо Христова, как в толкова кратка статия, успяхте да допуснете толкова много грешки...

9

тъжно, но ...

преди 4 години

Тъжно но, като един един осиновител трябва да си призная, че в 1-ви клас Класната на синковеца го беше нарочила, поради факта, че "той е бил черничек и ... гена"; колко проблеми съм си имал, през какви сръмни пътеки съм минал, но оцеляхме ..! Сниковеца е голям и когато вижда тази прослувута даскалица и се обръща; но времената се променят ..; сина на тази даскалица е 39 години, не е семеен, няма приятелка, разбира се, защото е ... гей. Да, няма срамно, но все пак ..! И все пак, аз имам едни син .

8

До През соца

преди 4 години

За предварително набелязваните отличници си прав.Мои близки неведнъж са коментирали, че по тази причина записали дъщеря си в гимназия, до която трябвало да пътува по половин час с обществения транспорт, вместо да я запишат в друга, която е на 200 метра от дома им. Само че близката гимназия и днес е сред най-елитните и във всяка паралелка имало поне по 5-6 деца или внуци на видни личности. Другата гимназия била обикновена, непрестижна, но там тяхното момиче успяло да вземе диплома над 5.50.

7

дежурните фрази

преди 4 години

До В.УзуновОТ ТЕБЕ ЧОВЕК НЯМА ДА СТАНЕ, ТАКА ЛИ СТЕ ГО ВЪЗПИТАЛИ? ГАМЕНИ,ХУЛИГАНИ...

6

през соца

преди 4 години

До До узуновБиеха ни от сутрин до вечер и учители и родители! За всичко бяха виновни децата!За назидание биеха невинни деца дето си нямат никой! Виновните ги закриляше БКП.На децата на шумкарите им беше позволено всичко безнаказано за чужда сметка!За пълни отличници предварително определяха шумкарски деца и никои други.Удряха ни по главите с тежки палки уж показалки. Насърчаваха родителите към побойПредварително ни пишеха слаби оценки за да се стегнем и поправим до края на срока!

5

До узунов

преди 4 години

Щото те е удрял по главата ли не си добре?

4

ммм

преди 4 години

Да, един баща трябва да бъде строг, но не и ... мракобесник! Имам син на 18 години. Що бели ми е сътворил, що пара с телефонни разговори по мобилния телефон ме е набутал, що пара е откраднал от вкъщи; нямате си реална представа за какво става дума ..! Независимо от това, той ... ми е син ..! Бащата трябва да бъде строг, точен, кроктен и да не си позволява волности. Майката трябва да ходи на работа, а не както при нас тя да се сиди в къщи и да гледа сериали, да спи до 8-9 часа, да е изморена от

3

"бящата"

преди 4 години

"бящата"

2

До 1

преди 4 години

Никой не се интересува от драмите ти бе неудачник

1

В.Узунов

преди 4 години

Това е възпитание а не насилие. Бубайко ми колко ме е бил с пръчка по главата та станах човек.