41

Шайзела Треперкел

преди 4 години

Ноев е стратег от ранга на Плевнелиев. Демек пълна лешшш.

40

Найлон Дъск

преди 4 години

Евалата си Ноев. Ков.чег. Това е все едно да излезеш пред цял свят и да кажеш: ВОДАТА Е МОКРА!

39

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Тоя Ноев бил много умен бе... Ама е закъснял с изводите си с повече от три години. Иначе е страшен умник.

38

Чумавия

преди 4 години

носят и зараза,мигрантите и умишлено ги насочват към Европата

37

Кико

преди 4 години

Рома и да го изкъпеш, само сапуна си харчиш!

36

Анонимен

преди 4 години

а това момченце Б. НОЕВ заедно с ванката"чистото българче" НАРЯЗОХА РАКЕТИТЕ СС-23 ПО ЗАПОВЕД НА УСА ЕВР......Е А ТУРЦИЯ ДАЛИ СИ НАРЯЗА РАКЕТИТЕ

35

Русофоб

преди 4 години

Веднъж да прекъснем историческите връзки на България с Русия пък после лесно ще изпълним целта поставена ни от атлантическите приятели. Територията да бъде обезбългарена и населена с ислямисти.

34

дениз

преди 4 години

До Додокакви бодливи телове, какво минирано поле бе, *** ? ти в кой век живееш? това са хора, бягащи от война за който не са виновни и Европа трябва да помогне защото иначе ще става лошо. Ганйо много знае

33

Анонимен

преди 4 години

На Европа не й пука за Гърция и й подхърля някакви милиончета с потупване по рамото - прах в очите. На Германия и е много по-важно да си строи заводите в Турция и да печели от евтин труд. Гърция е съдена да се превърне в мигрантско гето. Еврогейците не смеят да гъкнат на наглите турци, само призиви правят за пред медиите. Всичко е театър. Ще го отнесат балканците както винаги. Като Иран заплашваше посолството на САЩ, американците набързо им избомбиха генералчето и им показаха кой е шефа.

32

пояснение

преди 4 години

никой не се съмнява че тия не са мигранти, тия са спящи бомби, пуснете ги из Европа и ше се убедите.но пък германците си ги искат!

31

Историчка

преди 4 години

До ИсторикНаистина говори истини, но заради него нямаме с какво да противодействаме на нашествениците заради План 2004, унищожил нашето оръжие и способности на Българската армия до 2004 година. Тук пропуснах партията СДС, Алекс Алексиевци, Дянко Марковци и още плеяда безотговорни към дъжавността политици.

30

Историк

преди 4 години

До ИсторичкаКакъвто и да е бил в миналото, говори истини.То и Баце му бяха убили дядото лошите комунисти, но виж го бивш охранител на Тодор Живков.Бойко не се ли замисли че Тато е комунист, преди да го охранява....?

29

Анонимен

преди 4 години

Ноев ти си терорист

28

Анонимен

преди 4 години

Това са терористи,а не обикновени бежанци,те са опасни,върнете ги в държавите им обратно!Какво чакате?И защо прехвърляте тежестта на южна Европа вместо да ги изгоните, билет,на самолета и чао.Постройте и бетонна стена на турската граница със сензори,термокамери,ще ви излезе по-евтино!

27

Историчка

преди 4 години

Бойко Ноев, въпреки че произхожда от комунистически род, е един от главните виновници за унищожаването на държавността и Българската армия. Но вече 20 години се прехранва с никому ненужните коментари по различните медии, само за да получи някой лев от американските си господари!

26

Анонимен

преди 4 години

Браво на господин Ноев, един мъж който не се страхува от Бойко Борисов.От много време не съм гледал цяло видео в Днес, но този път го гледах цялото.

25

Анонимен

преди 4 години

Взимайте пример от Тръмп и действайте по същия начин в Европа - "Мерки. Американски оенни вече могат да стрелят по мигранти на границата с Мексико /23.11.2018 г."

24

Анонимен

преди 4 години

А беше време, когато всяка уважаваща себе си държава, щеше да ги е прибрала по затвори. А създателите им щяха да молят за преговори и отстъпки само да им ги върнем.Смех.

23

Додо

преди 4 години

Поредното доказателство, че мултирасовият мултикултурализъм и отворените граници не работят! Язък, че цели поколения Българи отдадоха двугодишна стриктна казармена служба в караули по турската и гръцка граница! Язък! И после - дойде демУкрацията, нарязахме танкове и оръдия, извадихме мините от предпазните минирани гранични бразди, махнахме дори бодливата тел. Махнахме и въоръженият караул, който носеше АК-47 и стреляше на месо на 3-то предупреждение. Какво идва - сами виждате!

22

Анонимен

преди 4 години

Влезте в Тубата и вижте документалните филми,терористите от ислямистките групировки са отвличали жени,продавали-купували жени,примамавали с измама жени,които им се подчиняват безприкословно и са ги вързали с деца,като тези жени са родили деца на терористите,това не са нормални семейства,които миловидно ви ги показват,това са терористи и техните жени или робини!Тези,които пресичат границата са терористи и са опасни за ЕС,те ще са спящи клетки на тероризма в ЕС,а не нормални граждани.