172

Анонимен

преди 3 години

ToнчоОтидете 10 човека там където се лекуватзаразените от вирус 20-1 и след 3-4 дни щевидим на 8 от вас вируси защитници нищото!!??

171

Анонимен

преди 3 години

ПетюТази неопределена форма 80% ПОЧТИ какво е!?

170

Анонимен

преди 3 години

ДинкоКарантината е срещу вируса!!????

169

Анонимен

преди 4 години

ПАЗЕТЕ ИЗКАЗВАНИЯТА ИМ ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕД ГЕШЕВ, ЗАЩОТО ИМА ЛИ УМРЕЛИ ЩЕ ТРЯБВА ПРОКУРАТУРАТА ДА ПРОВЕРИ ТЕЗИ УСПОКОИТЕЛИ. И ЗАЩО ЗА ТРИ МЕСЕЦА НЯМА СЪЗДАДЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА СПРАВЯНЕ И ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЕПИДЕМИЯТА БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА И РАДКОНАСЕЛЕНА СТРАНА И ТУК НАПЪЛНО МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДОТВРАТИ ЕПИДЕМИЯ НЕ Е КАТО В ИТАЛИЯ.

168

Анонимен

преди 4 години

зАЩО ШЕФА НА ЩАБА НЕ Е ПОЛИТИК А ЛЕКАР, НЕЩО МАЙ бОРИСОВ ЗНАЕ ЧЕ ПРОВАЛА ЩЕ Е ПЪЛЕН И СА СЛОЖИЛИ ОНЗИ ЗАЕКВАЩ ЧОВЕК ЗА ПОРЕДНОТО БУШОНЧЕ. МОЖЕ ЛИ МАСКИ ДА НЯМА А СЕ ЗНАЕ ОТ ТРИ МЕСЕЦА ЗА ЕПИДЕМИЯТА НЯМАТЕ ГРАМ НАЦИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ. В КОЯ АПТЕКА ИМА МАСКИ???

167

Анонимен

преди 4 години

Протестиращите сестри са прави. Лекарите вземат лъвския пай чрез тези клинични пътеки само източват здравната каса. Освен това ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НАШИТЕ ВЛАСТИ ПРОСТО НЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМА КАТО ЗАТВОРЯТ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ГРАНИЦАТА. Който му се пътува задължителен инфекциозен изолатор. Побъркахте ни от ксампанията ви за 500 жертви по пътищата, та глоби актове камери, а сега - СВЕТОВНА ЕПИДЕМИЯ И ...НИЩО И НЕ БИЛО. ПАК ДВОЙНИ СТАНДАРТИ АКО ОТ ЕВРОПА ВИ КАЖАТ ДА ПР ЪДНЕТЕ ВИЕ СЕ НА СЕ РЕТЕ.

166

Анонимен

преди 4 години

Много мъдрост, много знание струи от нашето здравеопазване, нищо че официално се води най-скапаното и най-скъпото в Европа.Целия свят са все ***, само доцента е светило и той единствен знае как най-добре да действа държавата против този вируса.А дали това не е поредната калинка с купена диплома.

165

Провинциалист

преди 4 години

До Анонимен Важно е да не са в София! Много грандомански анони! Мисли под юргана , а не в интернет!

164

Анонимен

преди 4 години

До 165, вируса е опасен не само защото още няма лекарство, а защито не се знаят последиците после, уьлекувани пак се заразяват, а и вече излекувани имат и остатъчни контуьии от вируса, примерно една жена от Италия казва, чр е узлекъяана, а сега бъезо се уморява, явно белуя дроб удря и после доста време се оправят последиците, да чукнем на дърво да не се разболяваме.

163

Анонимен

преди 4 години

Прав е доктора! Тези карантини и истерии ще предизвикат някаква икономическа рецесия. А рецесията е хиляди пъти по-опасна от всички грипове!

162

Анонимен

преди 4 години

Прав е професорът,защото глупостта на нашите управници е безкрайна като Вселената! Правят се на по-големи католици от папата! Ще блокират и спрат всякаква нормална дейност в и без това опосканата и едва дишаща България

161

амии

преди 4 години

До Анонимен 165 Засега няма разумно обяснение, ама децата от 0 до 10 години не се разболяват В голяма степен засяга тежко възрастните хора . Примерно смъртните случаи в Италия са във възрастова граница 60+ години. Няма специфично лекарство .Писаха ,че в САЩ експериментират с някакво лекарство против Ебола , давало резултат . Другаде прилагали лекарства против СПИН. Трети с кортикостероидни лекарства . Иначе третират симптомите , има човек пневмония - тъпчат го с антибиотици и т.н

160

Анонимен

преди 4 години

А тук пишещите имат ли мозък...този вирус го откриха в Китай...където живеят над 2млрд души ако бе толкова опасен тоя вирус до сега да са загинали милиони...и странно как до сега няма загинали деца...и как хора в добро здраве не го усещат тоя вирус....и никой не съобщава ка болните се излекуват...какво им се дава ...юай нищо а ..парацетамол и топъл чай....но важна е паниката

159

Анонимен

преди 4 години

Абе не е така бе докторе....иначе как ще се направят *** на борсата...трай си...ще развалиш бизнеса.

158

11

преди 4 години

"Заразените с коронавирус, на които им няма нищо, спокойно могат да си стоят вкъщи" - ***

157

Анонимен

преди 4 години

По къщите-не, но БГ има достатъчно празни болници за да се определят n- броя такива за изолиране на протичащите леко заболявания.При това въпросните болниците трябва да не са в пъпа на София, а да са изолирани в провинцията, където няма пряк достъп до здрави хора.

156

Анонимен

преди 4 години

Добре че нямаме 5G иначе и ракията нямаше да ни помогне.

155

до Ха

преди 4 години

Доктора също не може да обясни и като как фондовата борса се срути с 10 процента само днес. Това не е било от финансовата криза.

154

Ха

преди 4 години

Докторе - уважавам твоята професия и знанията, които имаш (потвърдени от много пациенти), ама не мога да разбера защо ни хвърляш по върбите. Другите държави не са бунаци да си затварят цели градове, а нас ни баламосваш ... Даваш ли си сметка, че ще ти потърсят сметка в един момент

153

до истината

преди 4 години

Ами наприви го ти това изследване. Подпиши го с името си. И ако се окажеш прав - вземи пареите и славата. До колко вайърлеса може да наруши дишането е интересен въпрос, но за да получим отговор, ще ни трябва някой който разбира от биофизика и биохимия. Ти такъв ли си, или напротив?