67

язе

преди 4 години

Иее диванните експерти били дзверски компетентни по разните ми там вируси и корони да го ***. Ало диванниците нещо лекарство не сте ли измислили вече бре? А да забравих. Имате сребърни куршуми, чесън и светена вода и вода от прани чорапи т.е. от пералнята.

66

Ненаказано добро

преди 4 години

Защо Ви е ваксина,като няма да се ваксинирате по принцип?И грипът е смъртоносен в определен процент,ама бабаитите оспорват ваксините. Навремето министър Нейков спаси българите като внесе достатъчно Тамифлу и само тогава го имаше в болницитеМедиите раздухаха политически скандал. Човекът беше съден. Спечели делото, ама никоямедйна мишка/прилеп/не му се извини.

65

Николай Минета,Шумен

преди 4 години

Телевизии и радиа се надпреварват да чертаят мрачни прогнози за бъдещето и с удоволствие съобщават за заболели и умрели. Питам се, няма ли оздравели хора от това заболяване и наистина ли е толкова страшно положението?! Короната е най-обикновена усложнена пневмония,която не бива да бъде третирана по-различно от респираторен вирус, типичен за сезона.Това,че българина е *** и няма имунитет, води лош начин на живот и няма здравна култура е тема на друг разговор.

64

Анонимен

преди 4 години

Радев каза нема страшно. Нема вирус. Него ли ще слушаме или лекарите. Льотчика е най компетентен. Чете доклади от Москва.

63

Анонимен

преди 4 години

Genomind professional се казва тестът.

62

Анонимен

преди 4 години

До 57:генетичните дефекти предполагащи психиатрични страдания също са вродени. Има тест за около 3 бона в Австрия, направи си го.Като говорим за генофонд ние сме близки с италианците, но сме смесена раса и може пък да ни подмине.

61

Анонимен

преди 4 години

Ужас!Всички ще умрем!

60

Д-р

преди 4 години

Някои мислят, че кресливите журналисти са по-добри специалисти от професорите по вирусология? Жаля им акъла!

59

Анонимен

преди 4 години

До до 57Тонка, стига ве човек, колкото и да се опитваш да си различен в измишльотените си, пак лъха на ***.Само това ли са ти възможностите?Значи от ИТ специалист с 6000 заплата падна до човек с основно образование....ха ха хах

58

Анонимен

преди 4 години

Бабоооо тия ги разправяй на каскета ми. Този вирус е изпуснат от лаборатория. В природата такъв вирус със няколко съставки между които и спин няма. Затова по слабите организми свършват за няколко дни. Къде си видяла вирус в който има спин. Не успивай хората а си ходи на село да издоиш кравата.

57

Анонимен

преди 4 години

Таз професорка да иде да го каже на италиянците, дето си поставиха под карантина цялата държава. 1800 нови случая за един ден и 100 смъртни. Не се паникьосвайте! Нема страшно! Грипче.

56

Анонимен

преди 4 години

Американеца, аз в Британика не съм учил. Завърших Харвард и като гледам колко неграмотни и злобни хора има в БГ ми е жал за близките ми. Има простички правила за да не боледуваш от вируси и това не е свързано с личната хигиена или маските. Но не зная защо при вашата компетентност и добър английски не намирате тези публикации. Сигурно, защото не сте доктор и не знаете какво да търсите :))

55

Анонимен

преди 4 години

До Д-рТова се знаеше от началото, но проблема е че мутира, също ми е интересно как например в Иран има заразени?Има една японска телевизия и те показват с червено страните с корона, целия свят е пламнал включително България и то преди да се обяви тука.

54

до 54

преди 4 години

за COVID-19 сте учили 1984 - брей, докторите в България били 35 години пред Света, Кожухарова вие ли сте, старите хора с когнитивни проблеми обикновено помнят какво е било, не какво е, още Алщхаймер Деменция му казват!

53

Д-р

преди 4 години

Професорката е права - учил съм за този вирус още в 1984 г. на лекциите по паразитология, затова кресливите журналисти ме дразнят с разпалваната от медийните им истерии паника.

52

Анонимен

преди 4 години

Професорката е права и коректна, но профаните коментират без да разбират!

51

Анонимен

преди 4 години

Дефектирам в САЩ е точно казано.

50

до 48

преди 4 години

не, Просто искам да чета, същото, което Вие четете, защото подобни неща никъде няма в Научната литература по Медицина.Иначе, Английския ми е на Супер ниво, като ме изхврълиха от училище успях, още по комунистическо да дефектирам в САЩ, писах се политически дисидент, щото баща ми го бяха пратили в Лагер, по погрешка, в последствие го освобождават.

49

Анонимен

преди 4 години

Това, че сте минали през Британика например, не означава, че можете да мислите.

48

Анонимен

преди 4 години

Английският какво общо има с ЕС?