87

Анонимен

преди 4 години

До Зозо и СТРАНДЖАТАБай *** си е бай ***, не можеш да спориш с него.Гърците каквито и да са, пример 300 милиарда, направиха си пътищата и осигориха що годе достоен доход на народа си.При нас картинката е различна, трябва да се молим и да квичим за подаяния.Иначе за ромите няма проблем.

86

лекият грип

преди 4 години

Китай възстанови ли индустриалното производство след този лек грип, щото борсите се сринаха?

85

Карантина ?

преди 4 години

В дискотеките снощи задух. Бацили бол.Народ фраш.

84

Анонимен

преди 4 години

Защо в ГЕРБ са събрани само нискообразовани тъ панари ?

83

До 84

преди 4 години

Не се тревожи и от тез поръчки ще се изкяри.В мътна вода се лови най-много риба.

82

Анонимен

преди 4 години

О да разбира се то това с образованието в този момент е много важно . Да ги пуснем децата за да не изтърват нещо важно .А здравето им не е важно .

81

ИДИОТСКИ НАРОД СМЕ

преди 4 години

Тясна е България за колоса Борисов.Оправи нея, тръгна света да оправя.Даже съм сигурен, че сам може да изобрети ваксината, ама Корнелия не го оставя да се съсредоточи.

80

Анонимен

преди 4 години

що за тъпотия са тия наши "мерки"? Забраняват масовите прояви, спортни събития, а дискотеки и ресторанти си дънят цяла нощ и там си се провеждат купони нонстоп. Пуснаха учениците във ваканция на 3-4 дена и те се изнесаха по зеведенията... смешно

79

Анонимен

преди 4 години

Трудните ситуации изискват трудни решения! Не всичко е еврофондове и проценти. Тия дни ще трябва малко да се понапънем, а?

78

Анонимен

преди 4 години

Годжи щял да бъде манекен на новите защитни облекла,щот бил свикнал с униформа.

77

до 76

преди 4 години

Остави дали ще ходят на училище.При такава опасност естественият инстинкт на човек е да хукне да бяга. как ,кажи, ще наложиш карантина на някой,ако махалата се юрне да бяга при братчедите от съседния град?И как тогава би се разнасяла заразата?

76

Успехите на герб

преди 4 години

Ананиев на въпрос на журналистка за липса на средства в белодробна болница изцепи че не е чувал и по късно щял да се срещне с директора на болницата.В 21 век да беше вдигнал телефон що ли.

75

Анонимен

преди 4 години

Костюма на Годжи малко му е голям. А за татко барба коментар нямам, той винаги си гледа като Гошо ***..

74

Анонимен

преди 4 години

Всички мерки и реакции са следствие от получени резултати от тестовете. Като няма тестове-няма резултати-няма реакции. Много е просто! Някой изследва ли починалите? Тука с две линии на заразяване препълнихме лабораториите за два дни напред. Няма кой да тества другите. Като е такова положението поне да правим каквото правят около нас - Румъния и Гърция. Няма основание да се смята, че тука е различно.

73

Анонимен

преди 4 години

Здравният министър щял лично да ходи до границата за 50000 маски ,пак фанфари за един палет .Поне лично ли ще кара микробуса и разноса.

72

Зозо и СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Квичиме от мъка и умраза към гърците кои го нарекоха бате Бойко барба Ганьос.

71

До 72

преди 4 години

Те просто няма да ходят на училище ,но това ще и добре ,защото ако ходят не ми се мисли с тази хигиена колко учителки ще гръмнат , съпрузите ,децата и други близки.... Не става така ...

70

Ф.С.В.

преди 4 години

Идеята е че робите сега не искат да ходят на работа -защото трябва да си гледат сами децата затова ще отворят училища и градини - Това е идеята на БГ Ревливият Бизнес!! Но много искам този Бизнес да влиза в заводите и да е близко до работниците- не да си седи в Швейцария и да си пие питието в някоя вила в гората!

69

Анонимен

преди 4 години

Пишман генералите да отиват санитари в инфекциозните отделения барем малко полза от тях.

68

Активист на БКП

преди 4 години

Как в четръртък,бе Бойче ?!!! В Италия децата са до 3 април !!!