45

Ивайло

преди 4 години

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

44

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаКак ти стигнаха парите с 6000 заплата, нали не стигали...Също за мен е ново че изобщо имаш жена, тя *** ли работи като тебе....ха ха хах

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Иди в събота в кой да е кауфланд и гледай как пазарува бедния българин - зейнал, все едно ще яде и с гЕза си.

42

Тонката

преди 4 години

На миналия Гергьовден ми донесоха едно агне с комплекта дреболии.Събрахме се,жените го изпекоха с картофи и пресен лук,направиха дроб сарма.Изядохме двата задни бута, половината дроб сарма и останалото отиде долу на кварталните джинки:):):):):)Мазно е нещо агнешкото:):):)На другия ден от Метро един голям октопод,3 кила скариди и 2 шишета узо Бабадзим и продължихме:):):):)

41

Анонимен

преди 4 години

Как точно ги изчислихте тези 70 кг.? Ако включвате обелките от картофи, кокалите, негодните лист салата и т.н. може и да се съберат 70 кг. на човек на година. Но българинът едва ли купува храна, която стои в хладилника му докато се развали, имайки предвид, че по-голямата част от хората в България са бедни. Да не говорим и за това, че ако статистиката включва и ресторантите, тогава сметката излиза съвсем крива.

40

Анонимен

преди 4 години

За четящите тук едва ли важи това заглавие, освен ако не ни го спускат за да ни втълпят, че напоследък сме презадоволени. 70 кг. трохи от масата трудно ще съберем за година, но ако добавим обелки от банани, кочани от зеле, кокали и др. кучешка и кокоша храна, да, може. ВИИНООВНИ!

39

Еми

преди 4 години

На кого да вярвам? Казват най-бедните сме в ЕС. Други, че хвърляме храна....Само питам де...Не ме трийте. Моля ви!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Не яжте, че да не фъргате. Хахаха. Сомалия фъргат 0, развитите страни - стотици килограми.

37

хах

преди 4 години

Как са ги сметнали тези 70кг? Да не ровят в кофите?

36

Тонката

преди 4 години

Просо не се прави бе:):):)Щом обичаш до болка Русия и Путин как да нямаш нищо общо с другарите от БСП:):):):)Там на Позитано 20 всички до един обичат Путин и Русия:):):)Кажи сега наистина ли ти беше този Стефанов къде му подари в Русия иконата?:):):):)

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Много точна преценка, нито колбасите са колбаси, нито месото е месо.Поне по малко да им блъскат хормони и да ги пълнят с вода пилетата.За любимите ми пържоли, окей, но за телешко, овнешко и т.н което разбира се е внос, имам много съмнения.Имам съмнения защото мога да направя разликата, казвам го на троловете.

34

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатапродължаваш да ме провокираш..Та:-Първо:-НЯМАМ НИЩО ОБЩО НИТО С "другарите ми от бсп",НИТО С КОЯТО И ДА Е "партия"!!!!!...Набий си го в гаванката и престани с тия простотии!!..Второ:-Като гледам,бесепарите изобщо НЕ се натискат към някаква власт,защото много добре знаят,че наследят ли Тиквата,ще наследят един разграден,ошушкан и заробен двор!../сега требе да прекъсна защото ме потърсиха,но по-късно ще продължа.."Очаквайте продължение"/

33

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаНяма смисъл,то няма капацитет!

32

ПроСоТо

преди 4 години

До Тонкатае,добре!ТРЕТИЯ път обаче нема да е "за глупости"..А,и никой не го е избирал!..Знаеш как се стъкмяват резултатите!..Имаше едно предаване на радио Београд на времето-казваше се "минимакс"..То завършваше така:-"Све има свой край,па чак и Минимакс"....та да *** прощават "брачата" сръби че ще ги префразирам:-"Све има свой край,па чак и Мутроборисовия ЦИРК"....Обаче требе яко да ни го вкара Мутрьо,та да са размърдаме..Но,"народопсихология",какво да правиш?НИЩО ЛИЧНО!

31

Burzum

преди 4 години

Изключено!

30

Тонката

преди 4 години

До ПроСоТоНе знам кой се натиска за власт,но "Женералът ми Тиква":):):):)два пъти хвърли оставка е така само за некви глупости и после пак го избрахме да управлява:):):):)За власт се натискат твоите другари от БСП,защото за 10 години им изгладняха задниците:):):):):)

29

Анонимен

преди 4 години

Какво имате предвид под "годна" храна- ментетата на местните производители или второкачествената западна по мия забъркана специално за нас?

28

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоДобре ли сте?

27

Анонимен

преди 4 години

И аз хвърлям храна. Доколко е годна е отделен въпрос де. Интересни са ми обаче обвинителите, които хулят хвърлящите. Знам, че много хора и деца включително гладуват. Но кажете как полуразвалена храна да стигне до тях, преди да е станала тотално негодна. Нямам 20 гладни негърчета пред блока, на които да изляза и да дам храната. Какво правим тогава и защо съм виновен?

26

д-р Иванов

преди 4 години

Номер 8. Абсолютно вярно ! Днешните хора не са подготвени за кризи като световна война например. Има и подготвени в щатите, и по света. Даже имат бункери изградени по всички правила със запаси за година , че и две. По дискавъри ги даваха. Но онези се подготвят за Зомби апокалипсис какъвто дано да няма.