137

чичо

преди 4 години

От независими разследващи е доказано че нито в Русия нито в Украйна и имало на такова разстояние системи Бук че да могат да свалят самолета. Самолета е свален от друг самолет във въздуха. И то от жена пилот.

136

Анонимен

преди 4 години

Кремълската Хунта свали малайзийския пътнически самолет над Донбас. Въпросът е дали руския Гулаг сега ще плати кръвнината или след като Путин гушне Мумията !

135

zed

преди 4 години

И да, Украйна е можела да затвори въздушното си пространство, но не го е направила по ред причини.НО процесът в Схипхол изяснява кой е стрелял, с какво и как, а не се занимава със това затворила ли е Украйна въздушното пространство, защото този въпрос е ясен.

134

zed

преди 4 години

До Да напомня... 131Не затварянето на въздушното пространство не е причина за падане на самолета, обстрелването му Е.По същия начин можем да твърдим че вина за падането на кой да е самолет от началото на авиацията е факта че е излетял.Не затварянето на въздушното пространство от Украйна НЕ Е състав на престъпление, формално няма член, по който може да си осъден. Обстрелването на граждански самолет Е. Да нампомня че Русия също не е затворила възд. пространство доо същата зона

133

Милиционер

преди 4 години

Тия пияни ватенки дори не са разбрали какъв самолет са свалили за жалост. Мир на праха им. Дай сили на близките Господи.

132

george

преди 4 години

Помня как западните медии пищяха 2-3 дни за тоя самолет, но след като черните кутии отидоха в Холандия изведнъж настана тишина, сякаш забравиха за този случай. А холандците казаха, че ще имат резултати от черните кутии не до дни, не до седмица, а чак след 1 година???? Но така и не извадиха нищо. Който има малко мозък в главата може да се сети за какво иде реч

131

Анонимен

преди 4 години

"Доказателства не са предоставени, само спекулации"Та стоиш ТИ про стак пред жирафа, гледаш го......и викаш такова животно нема..........и това е спекулация.

130

До 162 Психо...

преди 4 години

***, важни са фактите, а не русофилството, или русофобството. Доказателства не са предоставени, само спекулации, които всъщност показват, че процесът е чисто политически.

129

Психодиспансер

преди 4 години

Един ден ближещите руският седалищен мускул ще бъдат обявени за национални предатели (което е в сила и сега). Знам, че постът ми ще бъде залят с червени палчета от разни зле заплатени ***, които работят това и така си докарват рубло- долари с които си купуват, лади и москвичи разбира се. За да си пламенен русофил трябва малко, малко мозък, малко чест, малко съвест ............

128

Анонимен

преди 4 години

Тези под мен са от първите приятели на Шорос

127

Анонимен

преди 4 години

158Русофилството е тежко психическо заболяване.

126

Анонимен

преди 4 години

Санкции до дупка за тази деградирала нация.

125

Анонимен

преди 4 години

MH17 беше свален над Украйна по време на война. Тази държава е виновна, в чиито небеса това е станало. Всичко друго е западна пропаганда, дами и господа. Нима не ви звучи нелепо това, което предоставят като доказателства против Русия, която тогава дори не участва в бойните действия?

124

Анонимен

преди 4 години

Ва тници пак ли ви наритаха по зад ниците ?

123

Анонимен

преди 4 години

Компенсации, около $900 млн ще вразумят руските солдари

122

Анонимен

преди 4 години

По думите на говорителката на външното министерство Мария Захарова, "процесът е 100% политически".на тая пикла порастнаха ли и цицките?

121

Анонимен

преди 4 години

Съвецките *** пак са налазили форума. След малко свършва щайгата с рубли и край с коментарите им.

120

Анонимен

преди 4 години

До МишоВиновните са известни от самота начало, без доказателства или факти. Фейсбук вече ги откри........откри ги защото са *** yшанки. Кой го караше Гиркин да се хвали на началника си в Москва по телефона, че е свалил украински самолет?Кой ги караше yшанките да се снимат с Бук-а като пътува от Русия до Донбас и обратно?

119

Едни и същи

преди 4 години

По-рано и Кадафито отричаше за сваления самолет над Шотландия Локърби, но накрая плати милиарди. Терористите никога не си признават, и трябва да ги притискат

118

Анонимен

преди 4 години

До работещ в Българияза Каскет-ТВ ли работиш?