79

Анонимен

преди 4 години

Професорчето е най безхаберния лекар в медицинскта гилдия. Говори за болести, но акълът му е зает с мисли за мъжки ласки и закачки с мъже. Александровска палавница е той.

78

Анонимен

преди 4 години

Да отиде този *** 'специалист" и да обясни на всички от целия свят да не се притеснява. Няма такива ***. Има 4 случая в Плевен и Габрово без история на пътуване по света и без връзка помежду си. Статистически това означава, че са поне 5-6 предаване на вируса, което означава поне 200 заразени в България. И със всеки ден в който не се открива връзката между тези случаи заразените ще нарастват експоненциално. След две седммци като имаме епидемия, тоя мишок ша се скрие в дън земя.

77

Кра-кра

преди 4 години

Перничани немаме уода, за да не ни ръждясат уинкелите.

76

Анонимен

преди 4 години

Напишете една статия какво се прави при грипна едидемия, защото освен миенето на ръце има много други правила. На какви храни трябва да наблягат хората, какви храни трябва да избягват...а не да си купуват салата тип Снежанка и да си мислят, че маската ще ги спаси. Има хранителни добавки, които също се препоръчват. Те също повишават имунитета... Стига с тези статистики и изказвания на доктори, които очевидно се интересуват от всичко друго, но не и от медицина

75

ресто

преди 4 години

Народ който десет години го управлява Герб не може един вирус да го уплаши.

74

Дзъ

преди 4 години

Хигиената е нещо едва познато за нас - хора, улици, обществени места, ведомства, училища, градски транспорт...дори в доста офиси винаги има няколко зловонно мирише-щи същества, които колегите им се притесняват да ги помолят да се изкъпят и да си облекат чисти дрехи, че около тях не се трае...люти на очите от аромати... идете до wc и се опитайте да не п о в ъ р н е т е и т.н., тааа "фанатична хигиена" ама друг път

73

Анонимен

преди 4 години

в нашата страна на застаряващо население,това е опасен вирус,тъй като имаме много голям процент възрастни хора

72

Медия - враг номер 1

преди 4 години

За всичката паника е виновна медията , само и единствено медияата ... това е група от *** !

71

Mister Cro

преди 4 години

До 66 Ще си ги пия хапчетата, ама такива като тебе с усмирителна риза в лудницата и термометър боднат на дълбоко в задното отверстие! Те и италианците викаха "къв вирус" и не взеха адекватни мерка, ама сега ще страдат! Когато става въпрос за епидемия, трябва да се вземат превантивни мерки, а не дебелашки да се чака да се разпространи и тогава да се "чешеме по врата"!

70

от ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

След 5 минути: Без паника!След 2 минути: Важното е да не се паникьосваме.На всяка минута: Паниката е много опасна. Не се презапасявайте с лекарства и продукти.На карта Плевен и Габрово пулсират с червени кръгове, триъгълници и стрелки, сакаш са епицентър на ядрени удари Българските Хирошима и Нагасаки Преувеличено е сигурно, но не се паникьосвайте. Взети са мерки.Пред камерите са професорите и експертите. Така е редно. Пред камерите обаче се появява вътрешният министър. Защо? Униформени вардят болниците сякаш ще ударят с палките по главата коронавируса, ако се мерне наоколо.

69

Влад

преди 4 години

над 85% от хората няма да усетят , че са болни от този вирус , този вирус е опасен само за определена група от хора , не за всички ! Цялата тая паника в целия свят се дължи на Медията и хора като Николай Дойнов от Нова ТВ и такива психо-умо-помрачени-искащи-мрачни-сензации *** ! Не се стряскайте , всичко ще е наред.

68

Putin

преди 4 години

Спокойно братя българи, вируса съм го пуснал специално да умори нежните джендърски души на западноевропейците. Вие няма да се плашите! Щом няма да въвеждате "родител 1" в България, леко ще го изкарате!

67

Анонимен

преди 4 години

Това значи, че 90 човека( от 100 болни) ще се разхождат спокойно, ще си ходят на работа, а други ще умират заради тяхното безхаберие.И как така докато не беше у нас вируса го наричахме "Смъртоносен", а сега опасенията ни са безпочвени и всичко си е ок. Защо имаме втора грипна ваканция в началото на пролетта, нещо небивало? Кое е истина и кое лъжа?

66

приспивни песни

преди 4 години

Тези нашите професорчета, които ни облъчват по медиите с информация, която влиза в пълно противоречие с данните, подавана от СЗО, медицина ли са завършили или учебна практика в пропагандния отдел на Гьобелс?

65

Анонимен

преди 4 години

Тоз директор да не би да е с купена от битака диплома. Цял свят е настръхнал от този вирус, а той разказва приказки от хиляда и една нощ.

64

Анонимен

преди 4 години

Такава световна паника и безпрецедентни мерки за грип никога не е имало в историята! Как да не се сдyха човек и да си зададе въпроса какво пoдяволите става.

63

Анонимен

преди 4 години

Инфекцията изобщо не е опасна, а 300те души в Италия всъщност са починали от преяждане. Само не ми е ясно защо си затварят летището в Милано за международни полети?!

62

Анонимен

преди 4 години

Този професор разбира от медицина, колкото индианец от пишеща машина. Тежко и горко, ако се наложи той да лекува някой болен човек. Пълен некадърник и герберастко протеже.

61

До Mistercro

преди 4 години

Пий си хапчетата, мой човек!

60

До Пичага

преди 4 години

Един точен коментар! Браво!