138

Анонимен

преди 4 години

''Народ който преживя комунизма, Чернобил и Виденовата зима, няма как да го бутне някаква китайска кашлица!"

137

Анонимен

преди 4 години

Няма нови случаи на коронавирус, търси се нулевият пациент .......и чекаме да ни дадат парички от ес! ха ха ха ха ха...... жалки мижитурковци

136

Барба Ганьос

преди 4 години

Националната комедия с Бойко, е на път да се превърне в национална трагедия.

135

Анонимен

преди 4 години

Вчера като чух премиера как кашля и как му е зачервен носа, мисля че нулевият пациент стоеше непосредствено до генерал Мутафчийски.

134

до: ясно е

преди 4 години

Ченге, правителствен *** или обикновен де. бил?Стига размивахте темата с простотии.До тук мерките бяха недостатъчни. реакцията на властта - неадекватна.Като тръгнат тази седмица хлапетата на училище, ще видим какво ни чака.

133

Анонимен

преди 4 години

Ами няма, как да има, като ги изследвате на случаен принцип. Тука има тука нема. Това са експерти та дрънкат.

132

Доктор

преди 4 години

Няма въобще съмнение кой е нулевият пациент - това е комунист от "Позитано" 20 ! Отлично знаем , че всички вируси и беди за България са от този адрес ! Бързо да се проведе крайна дезинфекция на адреса.

131

Анонимен

преди 4 години

До ясно еНе е до ракията човек, както споменах и аз гледах с насмешка, тъй като съм здрав като бик, обаче има нещо.По принцип гледам с насмешка опитите за паника, обаче гледам и чужди медии.Тука почти нищо не се казва.

130

ясно е

преди 4 години

Стана ясно, че в Габрово и в Плевен правят най-слабата ракия!

129

реплика

преди 4 години

До СократисПак добре, че смао са те делнали. По другите сайтове направо слагат БАН. Не си поплюват. Информирайте се от чужди медии!!

128

Анонимен

преди 4 години

След 5 минути: Без паника!След 2 минути: Важното е да не се паникьосваме.На всяка минута: Паниката е много опасна. Не се презапасявайте с лекарства и продукти.На карта Плевен и Габрово пулсират с червени кръгове, триъгълници и стрелки, сакаш са епицентър на ядрени удари Българските Хирошима и Нагасаки Преувеличено е сигурно, но не се паникьосвайте. Взети са мерки.Пред камерите са професорите и експертите. Така е редно. Пред камерите обаче се появява вътрешният министър. Защо? Униформени вардят болниците сякаш ще ударят с палките по главата коронавируса, ако се мерне наоколо.

127

съвет

преди 4 години

Не е въпроса сега да ви клатим това, закоето живеете- властчицата. Въпшроса е да започнете да вземате адекватни мерки.До тук не се справихте, ама никак.АКо искате лъжете материала, както до сега. Но предприемете нужните мерки. Ограничете струпванията на хора на закрито в цялата страна и пътуванията.Надявам се също да правите повече тестове от това, което казвате, защото 5-6 теста на град е нещо смешно и нищожно.

126

Анонимен

преди 4 години

В Плевен никой не ходи с маски. Живея на центъра и сега през терасата гледам 10 човека,и нито един с маска. Щаба,кажете им,да ходят с маски,или шалове ако нямат,защото явно няма и по аптеките.

125

нулев смисъл

преди 4 години

Само не разбирам като го намерят /което е невъзможно/ какво следва?! Все тая с него или без. Да се наблегне на мерките!

124

Анонимен

преди 4 години

Уооооу 130 човека за един ден, явно имам стара информация.Хич не не ми прилича на обикновен грип тогава.

123

Нина

преди 4 години

Как ще има нови случаи като не се правят тестове.От Бургас са дадени общо 5 проби. 5 проби??? Това е несериозно. Колко други градове не тестват?Ако продължаваме така, Италия ще ни се види приказка.

122

Сократис

преди 4 години

Обърнах внимание на два съществени факта, а именно, че трябва да се карантинират гетата и недопускат на територията ни бежанци, и поста ми беше изтрит...Въпрос към ***: Давате ли си сметка, че след като триете предупреждения за сигурността на Нацията, вие извършвате престъпление?!Нали се сещате, че не си хабя думите напразно, и когато написаното от мен се потвърди, ще трябва да отговаряте на някои въпроси!Трийте пак, ако желаете!

121

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе 50, а за един ден в Италия починаха над 130 души!

120

Анонимен

преди 4 години

Отдавна се досещах че има корона у нас, просто не искаха да развалят хотелиерството ни.Отначало и аз с усмивка реагирах на този грип Б, както го наричат нашите, но следя новините и в Италия за един ден починали 50 човека.Това хич не е за подценяване.

119

Анонимен

преди 4 години

Нема кво да се лъжем. Кочи, ната пламна. Въпрос на време беше да пламнем като гледах неадекватните реакции по летищата и границите. Снощи на гръцката граница една облечена сеяндурка в скафандър неможа да премери температурата на една пристигаща от Италия А колко такива е пропуснала само Бог знае. .Затваряйте се вкъщи работа е много сериозна. Не ги слушайте платените джурналета на тях им наредено да лъжат като дърти Роми но пък взимат тлъсти пачки.