6

Обяснявам:

преди 4 години

Математическата прогресия на Фибоначи изразява законите и взаимосвързаните фрактални правила на живия живот и ако досега тази прогресия работеше срещу природата и "доброто" на хората някой обърна проекцията за равновесие. Което означава тежки последици първо след три, след пет, след осем, тринадесет, двадесет и една или 2023,2025,2028,2033,2041 - демек до 2040 година приключвате с всички глупости.

5

Не ме гледай мен

преди 4 години

Лейтенант както винаги сте избрали мноооого губещата катастрофално страна.Видар много се забавлява с глупостите ви!

4

Чувала ли си израза

преди 4 години

Двама се карат, третия печели. И кой печели? Скандинавците! Пет години. Осем години. Тринадесет години. Двадесет и една години!

3

А и друго:

преди 4 години

Нямаш давност, но нямаш и доказателства. И аз нямам давност, но имам 300 доказателства колко сте ***!

2

Пак си нарушил

преди 4 години

Свободната ми воля и нежеланието ми да бъда съучастник във вашите глупости, грабеж и тежките катастрофални последици от стария пръч. Ще има тежки наказания за поредния ви опит! Трябва да разберете, че всичко, което забърка пръча Сакскобурготски е четвъртата и пета национална катастрофа и този ще спи при Хел завинаги! Мръсно Локи. Жалък бог!

1

Пак си се опитал

преди 4 години

Вчера пак си се опитал да ме покръстиш. Без моето разрешение напреки на изричната ми забрана да ме занимаваш повече с тая палестинско-израелска изнасилваческа история. Приключил съм с вас. Не мина и тоя път. Време е на Один да властва не на Симо Ваната. Куклата на конци на Пентагона да ми *** сети се какво .... Прескачам и Водолея за наказание ...