30

Анонимен

преди 4 години

Какво виете срещу Фандъкова - вие си я преизбрахте, халал да ви е лелята

29

Ахмак

преди 4 години

"- Сега, активистите от БСП как ще се събират на протести? Възрастните комунисти ще се заразят и ще измрат..."===========По-добре да пукнат комунистите от Герб, 75% от тях са кадри на БКП/ДС!

28

Анонимен

преди 4 години

"Оттам уточняват, че допълнителна дезинфекция се препоръчва и на всички обществени сгради. Мерките бяха определени на заседание на оперативния щаб на СО, свикано от кмета Йорданка Фандъкова."=============Дано не е като "ремонта" на Графа!

27

Анонимен

преди 4 години

Време е работещите да минават на хоум офис, а другите да ползват велосипедиАма софиянци сме си галени.Какво пречи децата да учат дистанционно?Да видим как ще бият даскалите

26

Анонимен

преди 4 години

Е те община и приближени я ясно че имат маски и облека,а как ще бъде с малките градове и села???

25

Анонимен

преди 4 години

В градския транспорт, моловете и офис сградите се събират много повече хора от колкото в един киносалон или концертна зала. От частични забрани няма смисъл.

24

София е кочина

преди 4 години

Другарката Фандъкова на първо време да нареди да се мият улиците,защото София е най-мръсният град в България.Невероятна мърсотия и кал+дупки!Живея на бул.Ломско шосе,който не е мит от 6 месеца и ако се разходите по него след 10 ина минути ще се изкаляте като *** в ***!

23

Анонимен

преди 4 години

И как точно ще дезинфекцират тапицерията на гнусните седалки в трамвай 10? Искам да видя това!

22

Онанимен

преди 4 години

От утре Столична община забранява обществените прояви. В този смисъл е забранено и съвместното пътуване в градския транспорт. Тоест ако вече се е качил пътник в рейса/трамвая/тролея/метро-влакчето, ще чакате следващия и то при условия, че се качите първи в него!

21

Анонимен

преди 4 години

допълнителна дезинфекция на градския транспортАйде не на нас тия, другарко по руски. В трамвай 5-ица преди няколко месеца някой се беше изповръщал в централната част (ниската, с четирите срещуположни седалки). В продължение на повече от седмица се случи да пътувам 3-4 пъти в същата мотриса и повръщаното с видими моркови и спанак си стоеше, бааавно засъхваше и се превръщаше вече на люспи и прах и никой от СКГТ не го барна. Кого лъжете, нехайни некадърници?

20

Анонимен

преди 4 години

Абе Столична Община не ме карайте да се смея бе!Положението е трагично!

19

предложение

преди 4 години

другарките импексова и "независимата" да си приберат сестричките и тия дето системата ги убивала, щото може да ги фане короната! щото после кой ше протестира "спонтанно" ?

18

въпрос

преди 4 години

е защо отменят, нали другаря Президент каза от шипка че нема страшно?

17

Анонимен

преди 4 години

Данчето, ех Данчето! Ето я кметицата сапунисва си....трамвая!

16

Анонимен

преди 4 години

Мниго гадни ... за частни вили и партита важи ли? Защото за събота бяхме наели няколко вили да си прави е парти - не сме много 120-130 човека. ОФФ не знам - месец организация замина :(

15

Анонимен

преди 4 години

Жалкото протеже на Тиквата. А досега какво прави. Или той лъжеше че няма вирус, тя мажеше.Сега нещо много бързо смениха тактиката.Пълни неща стници. На съвестта ви, която нямате ще тежат всичките починали от коронавирус в България.

14

Щерю

преди 4 години

- Сега, активистите от БСП как ще се събират на протести? Възрастните комунисти ще се заразят и ще измрат...

13

Анонимен

преди 4 години

Тоест, вече ще мият и чистят.

12

До 11

преди 4 години

Аз съм свикнала на чисто, затова смятам, че трябва по-често да бъдат прекарвани през автомивка. Ти си свикнал да цапаш, да ти крещят за това и следователно отправяш такава забележка. Кой на каквото е свикнал, нали знаеш

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ами спри да цапаш и всичко ще е наред!