38

Зори

преди 4 години

Трябва да я удължат в цяла България, за да не съжаляват после горчиво.

37

честно

преди 4 години

Нека я удължат ваканцията.Който е съвестен и иска да учи,ще учи вкъщи.Имат си достатъчно учебници и помагала.Учителят най-често повтаря написаното,а и да няма ваканция, на тия дето не им се учи пак ще бягат от училище и ще ходят да пият по кръчмите(макар да е забранено по закон до 18 годишна възраст да пият).По-важно е здравето на децата. Не се знае дали няма още заразени във въпросните градове,защо да се рискува здравето на децата,които са най-уязвими? От тоя вирус много хора по света са умрели

36

Анонимен

преди 4 години

До 86779социалните

35

86779

преди 4 години

Кой ще гледа децата, чиито родители са лекари, мед. сестри, социални работници, полицаи, военни, докато училищата са във ваканция?

34

Анонимен

преди 4 години

И без корона вирус България е на първо място в света по смъртност! Добре се справят българоубийците с поетите ангажименти. С активното съдействие на умните българи. НОИ щяла да фалира, учениците щели да изостанат в ученето... Народе умен и образован, има ли значение НОИ и ученето, когато смъртта ви притиска и живото ви е в опасност...Парите или живота - май-май живота си сте готови да дадете за парите...

33

Инфо!!

преди 4 години

Виц на деня .Един човек отива на лекар.Влиза той и гледа лекаря с маска и ръкавици ...пита какво ти е . Имам температура , не мога да дишам и имам суха кашлица .Доктора се уплашил и му казал .. Аа нищо ти няма просто грип , отивай у вас да се лекуваш .

32

Една майка

преди 4 години

Някой знае ли защо децата, които учат в чужбина, не са във ваканция?! Та болните навън са повече, отколкото у нас! Български училища има в почти всяка държава!

31

Анонимен

преди 4 години

Сзо няма да обявява пандемия! Поне за сега...

30

От Лондон

преди 4 години

Масово държавите се подготвят за онлайн обучение. В Англия е дадена заповед да се подготви такова така че да могат децата да учат така 2 месеца. Предвиждат тестове и изпити по нета, че да не се загуби годината.

29

Анонимен

преди 4 години

Обединените нации преди час са поискали СЗО да обяви пандемия! Сами преценете какво означава това....

28

de4inko

преди 4 години

До Тодор, да беше ходил и ти на училище, или, ако си ходил, да беше понаучил българския правопис!

27

29757

преди 4 години

Досега трябваше да сте подготвили обучение он лайн, както направиха в Китай.

26

До Тодор

преди 4 години

Тоест очителите пак няма да бачкат и ще полочават пари докато ние ходим на работа?Защо децата да неходят на училище? Защо кои ще ни гледа децата? Искам не платен за очителите

25

Анонимен

преди 4 години

Ще затворят "бизнеса" на кукуво лято. Нали трябва мутраците да изкарат за 20-метрова яхта, новата S-класа и пресни кубици в гръдните торби на любовниците си. Утре сме на работа, след две седмици не ми се мисли на кой свят.

24

Анонимен

преди 4 години

Задочно вкъщи. Има и онлайн контролни.

23

тъжно

преди 4 години

За един грип който го има от години, ама сега му сложиха име, колко безумни неща се случват. Нищо, може би скоро ще започнат масови самоубийства от страх и паника, та малко да влезе света в норма, че вече много затъпяха хората.

22

Анонимен

преди 4 години

Аре и у София! Нема ли некой короняк у маалата???

21

сс

преди 4 години

Ама вие защо си мислите, че в София няма болни?

20

Анонимен

преди 4 години

Както е тръгнало, тази година май няма да се учи! Двама с коронавирус и цялата държава в шах. Аман от глупости!

19

Анонимен

преди 4 години

До второ нареждане!!! Юли месец,ако еотминала пандемията,за уточняващи изпити и дотам.Това е грипна чума,ала несмеят от Слънчасала Мисирка, давземат решение.