81

да се знае

преди 4 години

Като цяло яденето на плодове и зеленчуци, както и пиенето на вода мое да е полезно за здравето"Moe" ама "Мое и да не"

80

Анонимен

преди 4 години

Среброто е добър антисептик. Той помага за убиване на всякакви бактерии и гъбички, но не и на вируси. Тоест, за вируси е безполезен.Подобно е действието на чесъна. Добър е за сърцето и против атеросклероза на кръвоносните съдове. Предпазва и от някои видове рак.

79

Анонимен

преди 4 години

Чесънът предотвратява заразяване.катп се наплющиш ако.Вируса се предава до два метра. Ванара дето го дъхтя е над пет метра.Край мен няма хора. Мрът и мухите чак. Само как ще ме пуснат в офиса?

78

Сп???нс

преди 4 години

Някакъв пита защо в САЩ нямало вирус , и че било едва ли не световен заговор.Да ти го обясня с две думи : ПЛАТЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ , като се ограничават със замервене на температурата на границата.От другата седмица ще започнат да правят масови изследвания и ще излязат на бял свят хиляди случаи.

77

Zombie apocalypse

преди 4 години

Горепосочените "медикаменти" може и да помагат срещу върколаци и вампири, но не и срещу вируси.

76

За сребърната вода

преди 4 години

Определено тя е мощно антибактериално средство, защото среброто блокира дишането на ЕДНОКЛЕТЪЧНИТЕ. Страхотна е при конюнктивит, бактериална инфекция на гърлото, при гъбични инфекции помага. НО, срещу винуси не помага директно. Тя не може да ги убива, а може само да помогна не организма като му спести борбата с вредните едноклетъчни. За съжаление при продължително прилагане изсушава кожата и лигавиците. Трябва и да се внимава с количеството. ПОД 1 гр СРЕБРО ГОДИШНО!!!

75

Анонимен

преди 4 години

ако беше изпила кило и половина от някое лекарство това щеше ли да е доказателство, че лекарствата са вредни?

74

popa ot razgrad

преди 4 години

греена домашна ракия с мед...ама 60 градусова...

73

Анонимен

преди 4 години

До незнайкоВ САЩ има 447 заразени от вируса и 19 смъртни случая.Какво защо?

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75Гледай си твоата си глава. Че нещо не е в ред.

71

Анонимен

преди 4 години

В главата на *** са само бръмбари и бабини деветини. Хора дето нищо не щът да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! Аз не зная, аз не мога - общ е гласИ не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със времеСамо знаем и можеме и щемеедни други злобно да се ядеме..

70

ПроСоТо

преди 4 години

"Сребърната вода" е известна ОТ ВЕКОВЕ!-Някога мореплавателите са слагали сребърни кръстове в бъчвите с вода и така са успявали да я спасят от зеленясване,разлагане ,и са имали свежа и безопасна вода ..докато не свърши тая в бурето.И това има "съвременното логично-научно" обяснение:-ДОКАЗАНО е,че сребърните йони са си направо "диви убийци" на много микроорганизми,бактерии и вируси.Водата изобщо е некакъв ФЕНОМЕН,който ние така и не сме успяли до сега да разберем."Сребърна","Светена",..

69

агитпроп

преди 4 години

Яжте по петнадесет килограма сурови спагети на ден, и короната ще избяга от вас. Защото вируса не обича сурови спагети.

68

Shark

преди 4 години

За сребъра вода и чудодейни лекарства не знам, на за чесъна и ракията е сигурно. Чесънът е естествен антибиотик, няма начин да не действа. А ракията е дезинфектант. Каквото щете си пишете и говорете, аз от чесъна и ракията няма да се откажа и толкоз!

67

реджеб иведик

преди 4 години

е на това на *** език му се вика лицемерие!!!...същите "информационни"сайтове бълващи фалшиви рецепти за здраве за да може да им правите трафик,същите където се "борели"с фалшивите новини и с невинност бълващи фалшиви новини,поръчкови сататии и дезинформация!!!...та тези същите списвачи предупреждават за фалшиви съвети?!?!?!.....накрая ще си платят съответно цената на това безочие с пълната сила като идват да ги вземат!!!!...до тогава са недосегаеми и безсмъртни...и лицемерни най вече!!!

66

Анонимен

преди 4 години

Лудият бай Дончо ще унищожи целият свят.вижте как пламнаха Китай и Иран.да не е случайно?

65

Анонимен

преди 4 години

Стига уе, пише се дропчета

64

Анонимен

преди 4 години

дроБ се пише ,не дроП.

63

Анонимен

преди 4 години

Установено е, че католическото прекръстване не помага срещу вируса.

62

Анонимен

преди 4 години

Алкохол над 60%, хлорни препарати,дезинфекция на всеки час.маски.ръкавици.в Германия само в 1 окръг има заразени над 300 души,а магазините пълни със стока и хора,всичко си работи на макс.Стига паника.Ще умрете от страх.