125

Анонимен

преди 4 години

За един месец 50 000 е на депутати и министри са безплатни

124

можете ли да броите?

преди 4 години

50000 маски ще стигнат за младост 1 за 2 часа.... честито

123

България

преди 4 години

Дано Бойко не ни продаде на Ердоган!Вдигнете се българи и свалете Бойко от власт, ако не е късно.

122

Щерю

преди 4 години

50 000 маски идват от Турция - всяка от тях сложена на по един мигрант от Афганистан...

121

Пиян - залян

преди 4 години

Какво са 50000 маски , бе Тиквенико ! То ти с математиката си скаран , знаем го всички !

120

Маските маските

преди 4 години

За маски трябваше да се мисли ЯНУАРИ вече е късно... Какво са 50 000 маски ???Проста сметка ако в България 2 000 лекари и медицински сестри са ангажирани в бърза помощ и инфекциозни отделения / занижени данни / сметката показва че са необходими 8 000 маски наден всеки да смята за колко дена стигат тези маски.....

119

Активист на БКП

преди 4 години

Борисов докара държавата до положение да проси маски от турците ! Позор !!!

118

Kugelblitz

преди 4 години

1 000 000 с доставката са 35 хил лева. За 10 бона печалба няма да си мръдна пръста да ги внасям.

117

Sichtpunkt

преди 4 години

Това би означавало само загуби за турската икономика, от нереализирани доставки.Иран е в пъти по-голяма икономика от нас, но Турция не помага на Иран, а на нас, именно заради господин Борисов. Когато се отнасяш с разбиране и уважение към своя съсед и неговите проблеми, това неминуемо дава отражение.

116

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktШите, ти си изкукал от служба при борисоФ!

115

икономист

преди 4 години

До SichtpunktПомагат по-скоро защото имат голяма диаспора у нас, а не защото Борисов бил не знам си какъв си... Плюс това границата им с ЕС минава през нашата територия, и те нямат никакъв интерес от това ситуацията с вируса в България да се усложни. Това би означавало само загуби за турската икономика, от нереализирани доставки.

114

Sichtpunkt

преди 4 години

Само Турция Ни Помага - четете горе,Всички са отказали помощЩе помага, защото господин Борисов е далновиден ръководител със стратегическо мислене. Славим името Борисово!

113

Sichtpunkt

преди 4 години

Браво господин Борисов!!Вие сте велик държавник и ръководител. Благодарение на вас България излиза от блатото. Спекулата с маски е огромна, а всеки би трябвало да носи, за да предпазва другите. Тези 50 000 маски ще бъдат от голяма полза.Аз вече взех да изпирам моите, а хората продължават да са безотговорни. Дано осъзнаят, че добрата хигиена и предпазните маски са от полза за всички! БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОДИН БОРИСОВ ЗА НЕУМОРНИЯТ И ВСЕОТДАЕН ТРУД!

112

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Само Турция Ни Помага - четете горе,Всички са отказали помощ

111

Анонимен

преди 4 години

Късно е, заразата вече тръгна от Шипка по населените места.

110

минувач

преди 4 години

Като се вземе предвид че според лекарите и СЗО - маските не предпазват от заразяване но предпазват Заразените да не го разпространяват - споментата цифра 50 000 явно е близка до цифрата която е на заразените???

109

хи-хи-хи

преди 4 години

Тия дето плюят по червените ,сигурно имат милиционерска амнезия.Боко Тиквуня е най-младия член на БКП ,последния прислужник на Т.Живков и още пази партийния си билет.А е пожарникар просто защото не са го приели за милиционер.Генерал го направи Гоце по предложение на Доган ,въпреки че глуповатия и неук Боко никога не е влизал в генералска академия.

108

ПроСоТо

преди 4 години

и все пак БИ ТРЯБВАЛО да възникне следния въпрос:-ЗАЩО ТОЧНО ОТ Турция "идват тия маски"?!?!?ТЯ ли е единствения производител?..Туркието НЕ е част от ЕС,!!НЯМАШЕ ЛИ ЕВРОПЕЙСКИ производител на тия маски?..КАКВА ДАЛАВЕРА е осигурил Слугата на Султана на братските си турски фирми-производителки /или просто търгуващи с/ на маски??!какво става?..-Защо са натискахме за ЕС,като *** ни е наведен към туркието?!

107

Анонимен

преди 4 години

Борисов, човека на Ердоган, всичко му идва от Турция...за каквото и да се сети, търчи в Турция, където са му "началниците".Какво им пречеше на управниците да имат държавни запази за извънредни случаи, както е прието по целия свят?Те чакат яйцето да им дойде за снасяне и чак тогава ще правят гнездо...

106

ББ

преди 4 години

Имаме и 8 новоплатени F16 (които ще дойдат "някой ден") но считам че са абсолютно достатъчни!