40

Абсурдност!

преди 4 години

До Анонимен Пич ти си много зле .. Оди на 4-ти километър да се прегледаш... или на село от де са ти мама и тате ...безумец си пич...Туй що е родено да пълзи - нЕма как да полети ...

39

Анонимен

преди 4 години

Сега всички медици в България могат да изразят задружно несъгласието си със здравната ни система и да си вземат 1 месец неплатен отпуск или да напуснат.Да видим министъра и националния оперативен щаб как ще се справят със ситуацията, а харизмата на Бочко дали ще свърши работа?!

38

Анонимен

преди 4 години

До МиАми като ти се е набило в главата и твърдо си решил да кашляш, ще кашляш и без да си болен. Без самонавивки, моля. И болнични щели да взимат - я си взимайте отпуските - като бай ***, все да ударим келепира,дори и от такива ситуации. Ето това ме плаши най - много - наред с вируса ще изригне и човешката простотия. Не знам за мен и двете неща са опасни.

37

Анонимен

преди 4 години

До УжасЕто такива като тебе са вредни, защото се самонавиват и навиват и другите. Така стана и с много други неща в тази държава. Съветвам те да си купиш маска и малко да се успокоиш. А и останалите малко да се осъзнаят - никой в такава ситуация не може да се лекува сам. Може единствено да вземе предпазни мерки което изисква дисциплина, а не истерии. Едва ли някой би могъл да се барикадира в къщи и да не излиза с дни. Това е вирус той отива навсякъде. Така че не ставайте абсурдни.

36

Анонимен

преди 4 години

До ЗАТВОРТи да не си излязъл скоро от затвора, че си толкова злобен? корона вирусът не пита кой червен кой пембен - всички сме в кюпа. Така че нека политиканстването остане някъде встрани. То не помага срещу инфекциозни болести.

35

Анонимен

преди 4 години

До ОСТАВКА !!!Глупости.

34

Анонимен

преди 4 години

До КалчоГлупави въпроси. Ще се запасиш за две седмици, колкото е максималния инкубационен период и съответно карантината. А карантина е вероятно да има, защото герберастите не могат да се справят с нищо и ще прехвърлят цялата отговорност на матряла, т.е. "стойте си вкъщи". Друго да питаш имаш ли, мозък?

33

Вуте

преди 4 години

Язека си пием нещо в ситуация с риск. Поне не се плашим от риска.

32

Анонимен

преди 4 години

Самосъзнание е непознато за българите. Племето е от той ще ми каже, аз знам всичко, аз да съм добре ...Простият човек няма самосъзнание и примери колкото искаш

31

Анонимен

преди 4 години

ДА се чудиш откъде е хванала СПИН баба на 75 е едно !Короната не е венерическо заболяване

30

Анонимен

преди 4 години

Защо КАТ не организират Акция срещу корона вируса?Всяка вечер КАТ бори престъпниците шофьори в Новините

29

Пенсионер

преди 4 години

Леле ке се мореме.

28

Анонимен

преди 4 години

За тези,които помнят Чернобил.Бодряшките приказки са същите.Запасявайте се и се паникьосвайте.Паниката може и да помогне.Лафовете на нищонеможещи и неправещи държавнибезхаберници не!

27

Анонимен

преди 4 години

""те са били с някой, който им е донесъл инфекцията." Били са с Бойко. Бойко е Спасител и Покръстител на нацията, неговата аура пази България! Господ Бойко! Да се молим за нашето Спасение: Спаси ни, Господи Бойко, нас грешните, на тучни и злачни пасбища ни води!

26

Анонимен

преди 4 години

И пак да повторя писах и снощи под друга статия. В Англия са направени 26000 теста при 70 милиона население и тестват и "случайни без симптоми" хора на летището идващи от опасни страни (например италия) и са установили над 200 за седмица.При нас се тестват по 30-40 на ден. Пропорциите в населението показват че би трябвало да се тестват по 200-300 в БГ на ден за да сме в същото темпо

25

До 31

преди 4 години

За да спре да се разпространява още и още и още ОБАЧЕ трябва да се намали омешването на хора и прекаленото (пак повтарям прекаленото) пътуване!!!!

24

Анонимен

преди 4 години

абе, как тази 75 годишна баба от Габрово е хванала короната, като не е излизала от къщи и е нямала контакт с носители на вируса? май, май понамирисва на нещо друго !?

23

Калчо

преди 4 години

В цял свят има, остана тука да няма. Ай стига с тоя истеричен вирус. Предпазваме се до колкото мжем и това е. Здравият организъм преборва болестта. Най-*** е да повторим грешките на другите държяви. Презапасяване с продукти и лекарства. Единственото което ще постигнем така, ще бъде да блокираме пазара и магазинната мрежа. както и здравната система. Колко ще се запасиш?!? За една, две, три седмици??? Тва чудо ще продължи месеци може и години. И квото ихда си накупиш пак ще се разболееш така, че трябва да сме дисциплинирани и разумни. Паниката и страха са лоши съветници в 99% от случаите. #ос

22

До Ал пачино

преди 4 години

То и от глупост се умира, както и от самонадеяност.СПИНът ние въздушно-капкова инфекция.

21

Ал Пачино

преди 4 години

Извинете колко хора умират от СПИН в рамките на една година?!? А от катастрофи по пътищата?!