76

Анонимен

преди 4 години

украйна е РУСКА територия, ивинаги е била;време е зелънката и другите предатели да разберат че са обречени.западъ е пред колапс и украйна вече влиза под сянката на колосалната мечка.зелънката и компания са с единя крак .....както и западът.да живее РУСИЯ

75

9689

преди 4 години

Шут........

74

Анонимен

преди 4 години

Перчи се една жабка пред огромния мечок , но ...ако само я настъпи с огромната си *** и ще остане едно мокро петно на поляната .

73

чарли

преди 4 години

Не разбрах какво е поставил Зеленски на Русия ?

72

ognyanz

преди 4 години

До Анонимен 76: И защо смесваш работата с русофилство/германофилство? Хората избират работа по заплащането, а не заради филство и фобство. Русия също е под емигрантски натиск от бившите азиатски републики на СССР. Това какво показва? Не че обязателно са русофили, а че търсят по-добре платена работа.

71

ognyanz

преди 4 години

До Сата НАТО: Г'лупости пишеш. Зеленски щял да нарита руснаците. И как ще стане това?

70

Сата НАТО

преди 4 години

Накрая ше му писне на Зеленски и ше нарита руснаците. Ми така де - няма целия президентски срок с тях да се занимава!

69

Поплавски

преди 4 години

Живеем във векът на парадоксите.Клоунът,днес т. нар. президент на Украйна,поставя ултиматум на президента на РФ Вл. Путин!? Кютай си мирен и кротък докато ти изтече времето,не се прави на някакъв авторитет,мисъл която може да вирее само в твоята кратуна.Ако си забравил Зелен,да ти напомня.С президента на Русия, се съобразяват великите световни сили.Ти си една прашинка,която може да я издуха и най слабия вятър.

68

Анонимен

преди 4 години

ОБИЧАМ ДА ПИТАМ- В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Е ЧУЛ ЗА ГЕРМАНОФИЛИ- НО СТОТИЦИ БЪЛГАРИ РАБОТЯТ, ЖИВЕЯТ И ИЗПРАЩАТ НА СВОИТЕ РОДНИНИ ПАРИ ОТ ТАМ, НЕ СЪМ ЧУЛ И ПРОЧЕЛ ЗА ИСПАНОФИЛИ- ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ЖИВЯХА И ЖИВЕЯТ ТАМ, ДА СТЕ ЧУЛИ ЗА ИТАЛИЯНОФИЛИ- СТОТИЦИ БЪЛГАРИ ЧЕСТНО И ПОЧТЕННО СИ ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА И ПОМАГАТ НА СВОИТЕ, НИКОЙ НЕ Е ЧУЛ ЗА АНГЛОФИЛИ- ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ СЕ ТРУДЯТ И УЧАТ ТАМ. ТУК В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО РУСОФИЛИ И НИКОЙ ОТ ГОДИНИ НЕ СТЪПВА ДА РАБОТИ ВЪВ ДЪЛБОКО ФИЛЕНАТА ДЪРЖАВА ЗАЩО

67

Анонимен

преди 4 години

Много промити путинофили в тази държава.

66

Мда

преди 4 години

Много хубаво,ама не е твърде реалистично.И тоя накрая ще се оплаква,че руснаците му криви за липсата на икономически напредък.Донбас е само 7% от украинската територия и по твърденията на укро-властите икономиката му работела на загуба,бойни действия няма доста време(т.е. разходи).Защо тогава НИЩО не върви в Украйна???

65

Анонимен

преди 4 години

До АнонименTози филм за примамените и убити руски мюсулмани не е руски,а на BBC.Там обясняваха историите им и как след посещение в Турция им е било невъзможно да се върнат обратно в родината си,дори и да искат.

64

Анонимен

преди 4 години

Русия е хубава славянска държава,Бог да я благослови,но Москва е опасен град,много опасен,там са събрани всякакви от цял свят и не посещавайте Москва за друго,освен за туризъм!

63

Анонимен

преди 4 години

Украйна винаги е била руска и трябва да се върне в Русия,за да няма геноцид и садизъм над славянското население!Не ме интересува какво ще правят в Азия,Африка или други континенти,но не искам славянското население да страда,умира и да се извършва геноцид над славяните!

62

към 62

преди 4 години

Проблемът ти е, че възприемаш като ГУРУ МИХАИЛ ХАЗИН. В Русия той е един обикновен евреин. Един от многото. Путин никога не е произнасял глyпocти, съпоставими с мненията на някакъв петокласен политолог-икономист-финансист-футуролог Хазин.

61

рон бургунди

преди 4 години

Зеленски да започне да работи за народа си а не за САЩ............само че няма да стане, тъй като е здраво хванат от олигарсите и техните задоекенски братя. Мутрата у нас е на същото положение. САЩ са злото, което причинява беди на света.

60

Анонимен

преди 4 години

Гледах документален филм как руски мюсулмани са били примамени в ИД и когато са искали да се откажат са били бити,измъчвани с ток,измъчваниани до инвалидност,един тях ослепява с едното око от мъченията и едната половина на лицето му се схваща,след което той продължава да изпълнява заповедите от страх,когато той звъни на близките си в неговата руска република,той казва,че не може да говори,защото се страхува,след това той и други хора биват избити в масов гроб,жена му и детето също изчезват безсл

59

Анонимен

преди 4 години

Точките на крайните ислямисти,които навлизаха в Азия и Африка,бяха държавите Турция и Азърбайджан,от там влизаха терористите или са били принуждавани чрез насилие и заплахи да влизат в ИД и други крайни ислямситки групировки!Гледах документален филм как руски мюсулмани са били примамени в тези групировки и когато са искали да се откажат са били бити,измъчвани с ток,измъчваниани до инвалидност,един тях ослепява с едното око от мъченията и едната половина на лицето му се схваща,

58

Дани

преди 4 години

Не останах с впечатление, че има и какъв е, но да поставяш ултиматуми и то на Русия, не е здравословно.

57

Анонимен

преди 4 години

64- МИХАИЛ ХАЗИН- 2023Г БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ...ВИЖ КОЙ УЧАСТВА В ЕВРАЗИЙСКИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОЕКТ И КОЙ ИМА ГОТОВНОСТ ЗА УЧАСТИЕ- ДА МИСЛИМ, А?!