48

Гост

преди 4 години

А! И да, комунистите са виновни!

47

Гост

преди 4 години

Абе глупости, те болните са много повече големи сметачо! Но в болницата отиват и остават тия дето са най-зле. Аз ако съм с коронавирус може и да не разбера и да го изкарам на крак.

46

Анонимен

преди 4 години

5 000 заразени, 233 починали.Значи малко над 5%!!!!!Според СЗО 3% смъртност от вирус е лошо, а ние говорим за 5%!!!!!

45

Анонимен

преди 4 години

като не се вземат мерки навреме на държавно ниво, така ще е... къде бяха досега управниците?!? не виждаха ли какво става по целия свят?!? или си мислеха, че нас ще ни подмине?!? оставка и съд!

44

хахахахаха

преди 4 години

Вярвайте само на експерти и в никакъв случай на коментари в сайтове, че тук се начетох на бисери...

43

До Пепи

преди 4 години

Затова ли грипа се появи най вече през зимата хахаха

42

Пепи

преди 4 години

като всеки един друг вирус,той е податлив на минусови температури.Да падне темпертурата две три седмици под нулата и вируса изчезва.Затова има най много заразени в топлите страни.И в България ще има - най вече в южна.

41

Анонимен

преди 4 години

В Германия 0 починали, в скандинавските държави 0 починали. Въпроса е да се облекчат съпътстващите симптоми. А не да се чака вкъщи докато стане късно, пинеже болестта прилича много на нормалния грип и някои хора с по слаба имунна система не могат да се преборят без малка медицинска помощ.

40

Анонимен

преди 4 години

До Всички ще умремКакто казах и на другото място най - официално те поканвам да изпревариш събитията и да идеш да мреш някъде. Не ти трябва нито да се пазиш, нито да мислиш. Просто ни отърви от тъпотиите си. Останалите ще помислим по въпроса и тогава ще решим дали да мрем. Въпрос на личен избор.

39

Анонимен

преди 4 години

Онези 15 000 които ги пропуснаха от италия защото нямали симптоми ще подпалят ко, чината. Кой знае колко народ са заразили. Но нема а се плашите живота е един втори път няма да се мъчиме.

38

Анонимен

преди 4 години

Два случая в България. Почна се.

37

Анонимен

преди 4 години

Вярвате ли на Годжи и на оня кантара. При 15 000 завърнали се от италия да няма нито един заразен. Неможе да няма поне един има не се дава гласност колко са заболели и колко са умрели. Страх гие че хората ще спрът работа ще опразнят магазините обществените заведения ще фалират а НОИ бог да го прости. Около нас всички страни пламнаха само у бугарско нЕма. За такива балъци ли ни имат. Или си мислят че щом за една тиква гласуват толкова им е акъла. Да ама не всички са като гласувачите за тиквата.

36

Анонимен

преди 4 години

В Италия работят много китайци, сигурно затова са бумнали..То и в София ги има,обаче засега е тихо. В Германия има много заразени- но няма умрял.Добра медицина? Е,да.Толкова са тренирали по време на войни..Опит имат.

35

Анонимен

преди 4 години

За абсолютно всички проблеми в света са виновни комунистите! Ако бяхме ликвидирали комунистите още навремето сега нямаше да има такива проблеми.

34

Русия

преди 4 години

Наркоманцити са пуснали в действие операция "Гладио" пак в Италия както преди декади взривиха гарата в Болоня и думнаха Папиту и обвиниха Сергей Антонов и БРБ.

33

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

В България беше студено, явно не издържа на студ, но почна да се затопля

32

Сата НАТО

преди 4 години

Вирусът го пускат руснаците, повече от ясно е. Няма логика в една страна от ЕС да има бум, а в другите да няма. Просто тоя път са решили да сипят на Италия.

31

Анонимен

преди 4 години

Има ли русофилЕ в тази бройка?

30

Анонимен

преди 4 години

В България ситуацията е тука има, тука нема.

29

Анонимен

преди 4 години

Важното е че в БГ няма, защото ГЕРБ и лично Главатарят на Шайката, оня дебелия полуграмотен шофьор на Жипката ви пазят.