12

Анонимен

преди 4 години

До шофер.Това го кажи на арабите дето не си знаят парите защо карат само Ланд Крузери и Лексуси при положение, че немски нови коли могат да си купуват всяка седмица.

11

шофер

преди 4 години

Ще си умра от смях! Не случайно изредените модели не са премиум автомобили! Та какво очакваш от човек в 21 век ядящ ориза с клечки вместо с вилица? Че каква кола може той да направи?! Жълт коли не правят а копира - плащат за най-новото АМГ, М-пакет или куаттро, разглобяват ги, снимат и копиеат. Това е. А германската кола си е яка кола. Дори Фокус и Инсигния са пъти по-здрави и надеждни от описаните в статията талиги. Японската кола е, като кенче Кока-Кола: консумираш веднъж и хвърляш.

10

Анонимен

преди 4 години

По добра и здрава марка от Тойота няма на Прадо сьм навьртял вече 360000 км. и двигателят даже не харче масло да не говорим,че плюс това тази марка изобщо не е капризна кьм качеството на бензина и други работи.Модели като Прадо -100/200 крузер сьщо така рав-4 са неубиваеми машини за разлика от Мерцедес и БМВ който умират, живея в Казахстан и знам какво говоря.

9

Анонимен

преди 4 години

И на авенсис 2013 я сменят.Миналата седмица ми я сме иха в официалният сервиз. Писмото се получава по пощата.

8

ЯПОНЕЦ

преди 4 години

НЯМА ПО ДОБРО ОТ ЯПОНСКАТА МАШИНА КОЙТО СЕ КАЧИ НА ЯПОНСКО ПОВЕЧЕ НЕ ПОВТАРЯ НА ЕВРОПЕЙСКА КОФА С БОЛТОВЕ ОСОБЕННО НА ТРУШАЩИЯ СЕ ФАШИСТКИ *** МЕРЦЕДЕС .КОГАТО СИ КУПИШ МЕРЦЕДЕС ТРЯБВА ДА ИМАШ ПАРИ ЗА РЕМЕНТ ХЕМ СКЪПО ХЕМ СЕ ТРУШИ.НЕ ИСКАМ ДА ГОВОРЯ ЗА ИТАЛЯНО0ФРЕНСКИТЕ ***.ЯПОНЕЦА Е ПИПНАЛ НАВСЯКЪДЕ.НО ОБЩИЯ ПРОБЛЕМ С НЕКАЧЕСТВЕНО ПОСТАВЯНЕ НА ПЛАСМАСА ПО ВСИЧКИ МАШИНИ Е ВСЕИЗВЕСТЕН ВЕЧЕ КОЛИТЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ ДЕН ЗА ПЛАДНЕ ПЪЛНО С ДЕФЕКТИ И И НОВИТЕ КОЛИ СИЛНО ИМ СА ЗАВИШЕНИ ЦЕНИТЕ БОКЛУУЦИ

7

Анонимен

преди 4 години

Тия поне си признават, а другите защо си прикриват дефектите питам?

6

Анонимен

преди 4 години

Найдобрата кола на пробег и икономия,е служебната.Доказано.

5

Анонимен

преди 4 години

Ние такиа кошници не караме. Ние караме само добре разработени 20 годишни изпитани в боевете бойни машини. Малко са поизгнили но иначе нито помпите нито двигателите дефектират. Ай да им са честити дефектните тойо бойо.

4

Хейтър

преди 4 години

Хубавите японски коли са само два вида - нови и чужди.И при двата "модела" друг плаща ремонтите. :)))))))

3

Жълтите

преди 4 години

От колите на жълтите нищо не става!

2

Абе

преди 4 години

*** я се качвай на талигата и черта

1

БГ

преди 4 години

Те щото много набедени майстори ги хвалят ,че били много здрави японските кочини!!!***!