52

ъхъ

преди 4 години

трябва на месо да се стреля, иначе няма управия

51

Анонимен

преди 4 години

Депортация за носителите на корана-вируса!

50

Гърците трябва да

преди 4 години

стрелят на месо, това не са бежанци а завоеватели! За какво искат да навлязат в Европа, нима бягат от война? Ако не започнат да ги отстрелват, Европа е загубена! Пак трябва да се върнат минните полета, иначе няма спасение от тази ***!

49

Това си е война

преди 4 години

Има ли значение, дали ще изпрани роти с войници, или роти от цивилни хора. Щом се минава границата не от БЕЖАНЦИ, а от талибани пратени от Ердоган, това трябва да се смята за война. Навремето България така е паднала под османско, тук са нахлули подобни орди(не са били войска) тръгнали да плячкосват, обсадили са Търново и без боеве са завладели тези територии. Сега се постъпва по същият начин, но този път ще завладеят цяла Европа, ако навреме европееца не се опомни и вземе мерки.

48

Анонимен

преди 4 години

Няма да вкарвате бежанци в Серес,бандити такива,мигрантите на самолета и чао,който откъдето си е, да си заминава там!Твърдо не на бежански лагер в Серес! Българи от гръцко,присъединете се към протеста на гърците от Серес,в Серес живеят българи!Приемете ли бежанците в ЕС,това ще се разчуе и ще нахлуят нови орди бежанци и терорсити в ЕС, като скаклци! Връщайте ги който откъдето е или където иска да заминава,но извън ЕС!

47

Анонимен

преди 4 години

Докато Гърция не си вземе обратно Константинопол в гръцките предели,няма да има мир и спокойствие в Европа!И без това гърците са си византийци,бежанци са от Константинопол и Мала Азия.

46

Анонимен

преди 4 години

Твърдо не,на лагерите за бежанци в Серес,напълно покрепям протеста на гърците от Серес!

45

ДО 39

преди 4 години

ИМА МНОГО ДА ПИТАТЕ КЪДЕ Е ООН ТАЗИ ОРГАНИЗАЦИЯ Е ТЕРОРИСТИЧНА И ОБСЛУЖВА ИНТЕРЕСИТЕ НА САМО ЕДНА ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА САЩ.ООН ОТДАВНА НЕ Е ПРАВОВА ОРГАНИЗАЦИЯ ПООГЛЕДАЙТЕ СЕ СЛЕПИ ЛИ СТЕ?

44

scbg

преди 4 години

До АнонименПросто САЩ използваха Гърция за ръжен.. нищо повече .

43

мак

преди 4 години

Направете центрове и стойте та гледайте, как за нула време ще привлекат нови тълпи и ще станат пренаселени. Ама първо вдигнете големи плакати с надпис "елате при нас", и благодарете на ердо, който ви ги натресе и се подигра с целия ес.

42

Анонимен

преди 4 години

Гърците няма как да спрат тези мигранти.2020 година ще е много тежка за гърчолята и Европа.

41

Анонимен

преди 4 години

Това е отмъщението на Ердоган срещу Гърция, която съвсем наскоро блокира изявлението на НАТО за подкрепа на Турция в Идлип!

40

Сафридис Малякис

преди 4 години

Българинът когато се разгневи е най-страшният войн на Земята. Ние потомците на Никифор помним отлично това и знаем колко лошо и рязко ни падат кратуните. Затова не смеем да си казваме наздраве, а викаме ямас, тоест чуем ли дрънкане на чаши значи вече сме в ямата.

39

Капутис Путакис

преди 4 години

Турция трябва да обяви война на Гърция и да издави ромеите в морето.

38

Erwin Romell

преди 4 години

ЦЯЛА Бигария е Гръцка Земя .Мизия , Тракия , ЦЯЛА МАКЕДОНИАС = ЕЛЛАДАС

37

Анонимен

преди 4 години

Браво, Bond

36

Анонимен

преди 4 години

Северно от Серес е България. Малякитее много да внимават да да не им припомним по лошия начин че Серес е чисто български град.

35

Анонимен

преди 4 години

Горките, а на тях хич не им се ходи в Европа ама виж ти на сила ги карат. Обучени терористи с извратена религия

34

Капитан Братоев

преди 4 години

ТОВА КАКВО ВИ ГОВОРИ, С ВЪЖЕТА И КУКИ ИСКАТ ДА ИЗКЪРТЯТ ОГРАДАТА...ТОВА Е ВОЕННО НАПАДЕНИЕ НА ГЪРЦИЯ .Турската Дълбока Ислямска Система от над 20 години ПЪЛНИ С ЕМИГРАНТИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ПОЛЗВА ГИ ЗА РАБОТА АНГАРИЯ, И СЕГА ВЕЧЕ ГИ ПУСКА ДА НАПДНАТ ГЪРЦИЯ .ТУРЦИТЕ УМИШЛЕНО НЕ ГИ ДЕПОРТИРВАТ ВЕЧЕ НАД 20 ГОДИНИ !ТОВА НЕ СА БЛАГИ И МИЛИ БЕЖАНЦИ !!ТОВА СА ЕМИГРАНТИ И АЙЛЯЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ !..НАПАДАТ ГЪРЦИЯ.КЪДЕ Е ОНН , ЗАЩО НЯМА СИНИ КАСКИ ДА НАПАДНАТ ТУРЦИЯ И ДА Я ЛИКВИДИРАТ КАТО ДЪРЖАВА .

33

Bond

преди 4 години

до Зле съм"Кога неграмотните драскачи ще се научат да правят разлика между мигранти и бежанци?Заглавието е абсурдно."__________________________________________ От зоросоиден сайт, и служители на щат към най-долните НПО-та и ч-и-футски организации , какво може да очакваш,