174

Анонимен

преди 4 години

Търговско дружество означава строг финансов контрол, но господа-другарите плачат за безстопанствеността при соца,когато един директор,като разсипе едно предприятие, го пращаха да ,,ръководи,, друго.Сега такива,,екстри,, вече няма

173

Корумпирани са,ясно

преди 4 години

Срам за съсловието са тези самозванки.Заради тях хората няма да оценят героизма на работещите медициКак може/във Ф.Б./протестираха Мая да пише,че ,,сега било времето да искат повече пари,защото хората били уплашени,,Тия са от онези ,,Mърши в стадото,,, които се раздвижват да правят инжекция,само ако някой пациент им даде пари.Затова отвсякъде ги уволняватИскат соца,защото там можеше да виреят такива ...

172

Анонимен

преди 4 години

Не са и ,,мозъчен тръст,,

171

Анонимен

преди 4 години

Пoдло е да призовават за неподчинение в условия на пандемияПетте мед.специалистки/вкл.маникюристката-рехабилитаторка/ няма да са на предния фронт в условията на пандемия.Затова никой от съсловието им не ги подкрепя

170

Анонимен

преди 4 години

Не сте камикадзета, *** сте!Голямо геройство е да нарушаваш реда, да се барикадираш и да се чепиш по первазите.Просто не ви взимат на сериозно , иначе да са ви наритали и окошарили.Крайно време е да се научите да протестирате .Да, може би исканията да са ви справедливи, но не е това начина да ги изразявате, така само отблъсквате хората. С анархияне се постига ред .

169

Анонимен

преди 4 години

До Анонимендо 167Тия са платени от шайката. Няма как нормален човек да мисли така.

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 172Кой те кара да четеш. Никой не те занимава персонално тебе. Има хора, които са съпричастни.

167

Анонимен

преди 4 години

Маймуни , които се правят на интетесни!Изхвърляйте ги на улицата и не ни занимавайте повече с простотиите им.Всеки има право да е недоволен и да протестира, но не това е начина. Събрали се пет олигофренки и ще , ще се барикадират, ще се разхождат по балконите, а службите ще им тичат по гъзовете.Не мога да приема подобна форма на протест.Обединете се цялото съсловие и предявете исканията си, иначе е диктатура на малцинството.

166

Анонимен

преди 4 години

Простата Тиква сигурно утре отново ще се срещне с тях и отново ще ги излъже. Той е изпечен крадец и лъжец, а сестрите ще си останат с надеждата за по високи заплати.

165

Анонимен

преди 4 години

Не сте камикадзета. Актриси сте, bTV са сценаристите, а режисьорите са от Бесни Страшни Пенсии и Мая Манолова

164

пенсионер

преди 4 години

''...това дърпане беше крайно необмислено от тяхна страна, защото можеше да доведе до падане на някой. Ако се беше случило, страданието щеше да е голямо.''Лъжеш се,толкова сте омръзнали на хората,че никой нямаше да ви съжали,дори и тези които са ви пратили там!

163

Анонимен

преди 4 години

Няколко бедни медицински сестри срещу едни оядени и крадливи герберастки мутри. Отврат.

162

Анонимен

преди 4 години

Много разбирачи тука,бре!!ВИЕ негативно настроените против медицинските сестри бихте ли обслужвали на 12-часова работна смяна болни,да сменяте *** и да чистите о...рани и о...кани чаршафи за 500-600 лева работна заплата на месец,а?

161

Анонимен

преди 4 години

Много зли хора коментират сестрите! Никой не се досеща че края на живота му преминава покрай тези женици! Респект за действията им!

160

Впечатление

преди 4 години

До Лански 147:Абсолютно сте прав Господине!Един път в седмицата с мой познат пием кафе.И от 10 години насам,слушам от него само това:"Те крадът....",ама там на село,тук в града,от ГЕРБ,от БСП,всички наред и безчет!?!?Станало ми е твърде тегаво,банално и досадно?!?!Но,това е чалгата,алкохола,селенията,лакомията и простотията на народа!?!?Да не говорим,че въпросният познат,за едно лято.като полски пазач,беше овършал,като комбайн всичко,което му беше попаднало пред очите и в ръцете?!?!

159

олд

преди 4 години

Всяка жена има право на 15 минути слава.

158

Анонимен

преди 4 години

Сестрите искат увеличение на заплатите, а Борисов си вози задните части на държавен хеликоптер и харчи народни пари на вятъра. Разходите само за един такъв полет, изяждат заплатите на персонала от една голяма болница, а ние пращаме SMS-и за болни деца.

157

Анонимен

преди 4 години

Само сте агенти провокатори на триадата Мая/***/Румен

156

Анонимен

преди 4 години

тия са за разстрел

155

K6

преди 4 години

Реален случай майка ми бе в интензивното всяка сутрин устата и бе суха , сестрите нощна смяна не са и давали вода , после разбрах че трябвало да им бутнеш 50 лева за да и дават вода нощем , абсолютно арогантни бяха