75

Анонимен

преди 4 години

Над 100к случая, над 3600 смъртни, и все още нито един случай при дете под 10? Започвам да си мисля, че това е просто природата, отърваваща се от недъгавите, които бягат от естествения подбор чрез постоянна медикация.

74

Готин

преди 4 години

Този вирус не може да ни уплаши. Ние, българите сами се унищожаваме. Този вирус само би ускорил нещата, което не е от особено значение за нас.

73

Анонимен

преди 4 години

До реалистАко американците не спрат да го пускат...ще има и есента..тоя па пръдльо все американците му криви.

72

Анонимен

преди 4 години

За да не се изненадате ще ви кажа-Този няма да е последният Вирус; Ще има и други Вируси за всички възрасти, защото с 99 % трябва да се намали населението, НЕ ЕЛИТА. Досещате се от къде идва това.

71

анон

преди 4 години

Това ли е начина да контролирате числеността на населението, бе, ельоменати?!

70

Охххх,....

преди 4 години

....олекна ми!....Че само като си представих лятото без коронавирус.....сърцето ме стегна!

69

Анонимен

преди 4 години

На морето ще има ли корони?

68

Анонимен

преди 4 години

Този, който минус Дава, май не е от нашата Държава....

67

Анонимен

преди 4 години

"След като вече има ваксина..."Не съм чул да има. А и технологично погледнато - разработването, комбинирането с инхибитори и да не изброявам колко още променливи, плюс тестове върху групи хора(150+) е процес отнемащ 3 до 6 месеца с мноооого късмет и бездънно финансиране.А после имаш масово производство и дистрибуция - поне два месеца.Е, ако вируса е създаден от човек, създал си е ваксина, чакал още години и после пуснал вируса - ок, може и за 1 ден да излезе с действаща ваксина.

66

Абс

преди 4 години

С Абв не ми провървя, а беше спонтанно, затова се преименувах ей сега, та заплати и пенсии моля увеличете, щото много позакъсняхге. Много.... А за цените едно решение само има-Не купувайте, Българи!!!

65

реалист

преди 4 години

Ако американците не спрат да го пускат...ще има и есента..

64

Анонимен

преди 4 години

След като вече има ваксина, защо са нужни 2 млрд за нейното създаване, или пък 140 млн от ЕК за R&D?!Абсурд язди абсурда и с абсурди го шиба.

63

Абв

преди 4 години

Значи и през лятото ще пием ракия, заради аурата.. А нещо евентуално заплати и пенсии да вдигнете или.... Да ама Не.. Щото и тази фраза влачи в една единсгвена посока.....

62

Анонимен

преди 4 години

До Sichtpunkt Ами явно някой предварително е бил готов с ваксината! Едва ли е възможно за толкова кратко време да се създаде ваксина. Според световните учени това е много по-труден и дълъг процес от създаването на лекарствен препарат.

61

Анонимен

преди 4 години

сзо,обещавате ли,ако случайно отмине,ще го пуснете ли пак на промоция

60

Анонимен

преди 4 години

Яжте кисело мляко и не се бойте.Киселото мляко го мори тоя вирус и много други.

59

Анонимен

преди 4 години

Китайците не казват нищо.Но ако ги попиташ директно,казват и не лъжат.Стремят се да изпускат по-малко инфо.Но ако ги попиташ,хъката-мъката си казват едно по едно всичко.Затова съм склонен да вярвам само на тях. СЗО е една информативна агенция,под чийто контрол са болшинството държави.Китай е с автономна и независима от СЗО информативно оповестяване.Та те Китайците казват така. ,,Всеки ще го има в себе си този вирус,и ще си го носи до краят на дните си.'' Демек всеки ще е в Божиите ръце.

58

Активист на БСП

преди 4 години

Глупости! Раздухват за да забравим за апартамента в Барселона!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Не е ясно дали до лятото няма да се появят и други щамове на вируса освен S и L

56

баба мара

преди 4 години

така пуснаха спина и 50 години вече няма ваксина така ще стане и с този вируспуснаха го в китаи защото икономически е наи силен и го удариха жестоко