25

Анонимен

преди 4 години

В САЩ може да е всичко, ама не те гонят за домашна ракия, като и нас ... и само заради това е по-добра държава!

24

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо ги наричате български.Те са граждани на държавата, в която са се родили.И със сигурност ще са по-щастливи там.Просто са имали късмет в живота.

23

Анонимен

преди 4 години

Без разбивка по трите основни етноса в България, всеки такъв анализ е безмислен. Българите изчезваме като етнос от 30 години. Тези, които са избягали за постоянно в чужбина, може да ги отпишем. В България са останали малка част от младите българи, които и без това са малко. Може би 20% от родените след 1989 година български граждани са с български етнос. Сега в България живеят може би 2,5 милиона българи, като над 3/4 са на над 60 годишна възраст.

22

Анонимен

преди 4 години

До 22От 17 годишен до 19 годишен съм се блъскал като магаре, само и само д си ам пари да ям. Нищо не се промени. Следователно - в чужбина, образование, работа и забрааавяш!

21

Анонимен

преди 4 години

Първо - Доноредния - Млъкниии беее!Второ - Това са смао тези с паспорти! Пълно е с такива, който просто не са си издали български такъв, защото са от EU държава, САЩ или Швейцария/Норвегия.

20

въпрос

преди 4 години

до 13 : просветиме бе уинър, моля ти се!

19

Анонимен

преди 4 години

Българите имат робски манталитет и предпочитат да емигрират и свободно да се продадат в робство вместо с вяра в Бога да запретнат ръкави и да изградят посткомунистическата си *** отново.Уви,вяра в Бога ли казах.......Тук Бог е поканен да напусне много отдавна.

18

Анонимен

преди 4 години

По цял свят обществата се стремят да се приобщават..дори на край света ако има някой с еднакво потекло държавите ги подкрепят...показваъ, че ги е фрижа за тях.Тук..псевдопатеиоти настройват обществото срещу бъллгарите в чужбина. Били предатели.А вие не сте ли предатели, всички тук?Избирате и подкрепяте една мутра, отявлени крадци и мошеници. Излизат 5 жени да си търсят елементарни услояия и достойно заплащане и всички им се нахвърляте...само за да защитите една лайка...и изпълнени с омраза.

17

Анонимен

преди 4 години

Като станат тинейджъри ще ви кажат на английски, че не се чувстват българи.

16

Смях

преди 4 години

От къде изплува тоя Юруков пак!Сега разбирам,че е ИТ.Преди не беше ли някакъв пиар,ейчар или каквото там си беше измислил.Или май беше уж бизнесмен.Що се отнася за т.нар. деца.Около мен е пълно с деца и хора на по 20/25г.,които или са родени в Гер/Испания/Сащ или са изселени от доста малки.Както казват те самите чуждият език им е доста по майчин от българаският.Трагедията е,че потока не спада.

15

Анонимен

преди 4 години

Е какво да се прави, хората бягат от комунизма и отиват при Сорос. Това е. А тука си остават злобарите които мразят Сорос.

14

Анонимен

преди 4 години

Моето се роди с чуждо гражданство. Мога и българско да извадя но през ада не ми се минава. Пък и не искам!

13

ххх

преди 4 години

До .Дали имат право или не има кой да реши,не се напиняй излишно!А че не са българи си прав!

12

Анонимен

преди 4 години

Истинска трагедия е, че толкова много хора не работят за мутрите, дето управляват България.

11

До въпрос

преди 4 години

Много си изостанал,време ти е да отидеш до сервиза и за основен ремонт .Нещо не си в час или само ромите са ти виновни за лузерството ти или пък си си такъв по рождение -чвор.Няма да те просветявам,щото ти си чвор и си тежък случай.

10

Анонимен

преди 4 години

Хайдее...всеки който каже нещо не до там добре за милата ни родина е ссорросоид, предател, конунист...платен и т.н.Българинът си мисли, че живвее в рая и когато някой му каже една-две истини и се озлобява и агресира.И като излезе някъде на запад и започва да гледа като *** и да цъка с език.Прибира се я ***..в сивите и мръсни улици, грозните сгради, калните пространства, сипва си една ракия и си казва..абе тук си е по хубаво.

9

ЕГН

преди 4 години

Родените в чужбина не са български граждани, но това няма значение, важното е, че в избирателните списъци има 7(седем) милиона електорат.

8

.

преди 4 години

Родените в чужбина категорично НЕ СА Български деца и нямат право на Българско гражданство!

7

въпрос

преди 4 години

за български деца ли става въпрос, или за децата на една етност с български паспорт?

6

знаем бе

преди 4 години

Куйруков е туитърджийски експерт. Майстор на каламбурите и стъкмистиката на пръсти. Той доказа теоремата: 100 - 10=20.Изобщо голяма работа ве. Чудото на туитъра.