105

Анонимен

преди 4 години

До 179Да, защото българите са *** и решават да бягат като бежанци вместо да се борят за държавата си и да си я оправят. Народ който е загубил чувството си за самосъхранение няма бъдеще. Тези които се бият в гърдите че децата им учели български кого залъгвате? Най-вече себе си. Като умрете децата ви ще спрът да използват български, а техните деца няма да го знаят и няма да се чувстват българи. България няма да види 22 век.

104

Анонимен

преди 4 години

Колко са всички деца, родени от българи, не ми пука. Интересува ме колко са родените в чужбина деца на квалифицирани добре платени интелигентни българи. Знам цифрата. 5% от родените. Останалите- деца на слугинаж, заради който те е срам да кажеш, че си българин. В България в момента малцинствата намалиха ражданията, кака ти Мими безработната от Обеля- също и масовият профил на новородено е такова на заможни добре платени интелигентни и образовани родители. Това ме интересува да расте като процент

103

179

преди 4 години

Тези които се водят българчета във повечето случай единият родител не е българин. От тези 330 хиляди деца едно 100 хиляди са роми. Дали ще изчезнеме като народ ДА . Ние вече изчезваме от картата на света. Със 1 милион на 10 години. При никой народ на тази планета не се наблюдава такъв феномен.

102

Бойко

преди 4 години

Не всички българки се слагат на чужденците но има и много такива. От една страна ги разбирам въпрос на гледна точка

101

Бачо

преди 4 години

Защо изобщо ги броите, че са българчета?

100

Анонимен

преди 4 години

Колко от тези 330 000 деца родени от българки са направени от български мъже??Хайде знаем се българките се правят на недостъпни в България но излязат ли в чужбина сами се слагат на германци,англичани и тн.

99

Бойко

преди 4 години

Радвам се за всеки, който е избягал от България и най вече за тези, които са родени далееече от тази дупка

98

Мияч на чинии

преди 4 години

Българите извън България са често пъти по-патриоти от населяващите Метрополията. Повечето от тях учат децата си да говорят български език, милеят за Родината си и финансират държавата, за разлика от русофилите например, които са кукувича креатура, родена в България, но не е лоялна към държавата, откровен българофб и дори предател.Та да питам, дали да пращам ли пари или да ги занеса лятото ?

97

Мияч на чинии

преди 4 години

Българите извън България са често пъти по-патриоти от населяващите Метрополията. Повечето от тях учат децата си да говорят български език, милеят за Родината си и финансират държавата, за разлика от русофилите например, които са куковича креатура, родена в България, но не е лоялна към държавата, откровен българофб и дори предател.Та да питам дали да пращам ли пари или да ги занеса лятото ?

96

до Фигаро

преди 4 години

Таксите в различните провинции, че и градове, са много различни. Някъде са безплатни, плаща се само храната. Но в Кьол дъщеря ми плаща 750 Евро на месец за детските ясли.Внукът ми е 2,5 годишен, майка му говори с него на български, баща му немец - на немски. Не обобщавайте, а първо се информирайте.

95

до 95

преди 4 години

Не е съвсем така. Познавам тук в Германия много български семейства с родени тук деца. Почти всички родители ги възпитават в български дух и традиции, всички носят мартенички например. Много зависи от родителите. Познавам и някои турци - родени вече второ и трето поколение в Германия - те всички се чувстват първо турци, после германци. Турците са по-големи патриоти от нас. Ние повече се оплакваме и все нещо не ни е наред, докато те празнуват празниците си с цялата рода и всички приятели.

94

Анонимен

преди 4 години

Тук доста хора пишат от чужбина и се фукат как децата им не знаели български или нямали бг паспорти. Да ви питам аз вас защото не си гледате новата любима родина, а клечите в бг сайтове като толкова мразите България. България ще се оправи и без вас.

93

фигаро

преди 4 години

България - такса детска градина - 50лв/месец , детски надбавки - 38лв/месецГермания - такса детска градина - 30евр./месец , детски надбавки - 210евр./месец

92

Euwlogi

преди 4 години

Всичко за МЕГА Трола от Стара Загора Евулоги:ruseonline.info/smf/general-talk/moeto-etae-met-a-ee-kak-aa-'oata'/

91

Gorda bulgarka

преди 4 години

Omajena sam s italianez rimane 2 deza s dvoino grajdanstvo. Govoriat bulgarski i italianski. Dezata sa kakto gi nauchat roditelite

90

Анонимен

преди 4 години

Да благодарим на Германия която съсипа цяла Европа с икономическата си политика и с верните й лакеи които са на власт в страните-членки за да им ограби талантите.

89

Бате Гойко

преди 4 години

" а също и регистрация в здравната каса!" Това откога е? И двете ми деца имат българско гражданство, но никой не ме е карал да ги обвързвам по някакъв начин със ЗК.

88

българин

преди 4 години

Няма такова понятие "български деца зад граница"! Тези деца.Които се раждат Там.Са си ТЕХНИ граждани с техни паспорти! Едва ли от тях 10 % Ще научат български.Или ще стъпят някой ден тук! Тези сметрки на властта.Са без кръчмаря! Как силно "смятат" примерно.Колко милиона евро са влезли от Българите работещи зад граница! Нали?! Та и тези стъкмистики са подобни! Истината е.Че "демокрацията" Пръсна нацията ни по цял свят! Банатски българи,колко се върнаха? Същото ще е и със сегашните бълг "мигранти

87

Пурко

преди 4 години

Сметнал е чушки! Колко от тях не вадят БДС за децата си, защото не виждат смисъл!

86

Анонимен

преди 4 години

За 2017-2018 родените български деца извън България със или без Българско гражданство са над 300 000 в света. В Австралия има около 2.5 милиона българи от последните стотина години. Повечето от тях нямат българско гражданство и не говорят почти никакъв български език.