106

Covid19

преди 4 години

АБЕ СТИГА СТЕ МИСЛЕЛИ ГЛУПОСТИ СВЕТЪТ Е ПРЕБИТ ВСЕКИ 1 е със КОРОНА ЩАМП 😃😃😃😃😃ВСИЧКО Е БЛИZО ДО ГЛАВИЕВИ !!!!!!! УСАZНАЙ СЕ БЪЛГАРИНО !!!!!!!

105

Анонимен

преди 4 години

крайно време е разпространителят да си признае подробностите;всички нормални хора знаят че иде от запада

104

Един

преди 4 години

Абе не им върви нещо на китайците. 6-етажен хотел с хора под карантина рухна, има и загинали.На тези хора явно е било писано така или иначе да умрат.На нас дано поне сградите да издържат, че здравеопазването ни не е баш на висота.

103

Анонимен

преди 4 години

А защо има коронавирус там където е лято сега и е топло?

102

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААко вирусът умира при 27 градуса как така живее в човешкото тяло при 37 ? Май и това е лъжа.

101

Донев

преди 4 години

Вие сте луди,както и целия свет.Нема никъв вирус.Тва си е настинка.

100

Анонимен

преди 4 години

Китайската икономика отдавна подмина такива загуби, а реално не е рактяла с 5% от 10г...

99

още размисли

преди 4 години

Може би паниката е поради факта , че казват - "няма лечение за този вирус и екстрите от него ". А колкото до обикновените грипове , развива си бактериална пневмония като усложнение - дават му антибиотици на човек и се оправя / в повечето случаи/ . Ама и от грип може да се развие вирусна пневмония , и тя не се лекува с антибиотици . Явно и тук , който е с здрава имунна система , ще си го изкара леко .

98

ааааа

преди 4 години

До минчо 100 Скоро имаше някакъв от СЗО , който обясняваше че Covid19 не е грип . Иначе обикновените коронавируси причинявали настинките . Ама този е много по зъл , и причинява пневмония директно . ОТ една страна изобщо не знаят как да я лекуват , защото е причинена от вирус , от друга - над 50 процента оздравяват , Даже имаше случай нейде из Китай или Хонконг - заразен , развил пневмония и енцефалит и го излекували

97

Анонимен

преди 4 години

Вече има два щама L и S.Единият е по лек - тоест, вече се е "адаптирал" в новата си среда (тоест в нас), другият - първият щам - е по агресивен.Наппример този в Ю. Корея е по-лекия щам, а този в Италия (тоест в Европа) е по-опасния и агресивен.Така твърдят спец виросолозите.

96

минчо

преди 4 години

добре де аз лаик,не съм лекар ,неразбирам,ама налки казват ,че има излекувани-дефакто това си е един нормален вирус-ако от обикновения грип дава усложнения и умират от 100 човека един-при този е да кажем 3ма-каква е тая изстерия какво е това чудо-грип като грип-хората се лекуват минава-някой с проблеми ще и *** усложнения и чао-ама това са нормални неща от живота-Аджеба някой ще обяснили на един *** човек каква е тая врява за некъв умрял грип?

95

ПАНИК НЮЗ

преди 4 години

ОФФФ ЧЕТЕТЕ ПО ВНИМАТЕЛНО БЕ ХОРА, ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ САМО АКО СЕ ДОПУСНЕ ВИРУСА ДА СЕ РАЗПРОСТРАНИ ДОТОЛКОВА, ЧЕ ДА ПРЕДИЗВИКА ПАНДЕМИЯ, ЗАСЕГА СЛАВА БОГУ НЯМА ТАКАВА !

94

Анонимен

преди 4 години

Глупости!!!!!!!!!!!

93

Анонимен

преди 4 години

Интервюто на Марк Липшиц в Ютюб е истината. Никой никъде не го отрази, защото медиите крият информация.

92

Тошко до 85

преди 4 години

Да вярвам ли, че си толкова глупав? Може ли да има такива като теб в 2020год.?

91

АнонимеН

преди 4 години

ДОКАТО РУМЪНИЯ НЕ ПОКАЖЕ 100 ЗАРАЗЕНИ НЕ Е ТОЛКОВА ОПАСНО ЗА БЪЛГАРИЯ!ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА РИСКА ДА СЕ ЗАРАЗИ ЧОВЕК В БЪЛГАРИЯ С К-ВИРУСА Е МИНИМАЛЕН!АКО РУМЪНИЯ ПОКАЖЕ 200 ЗАРАЗЕНИ РАБОТАТА СТАВА СЕРИОЗНА И НОСЕНЕТО НА МАСКИТЕ СТАВАТ ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ЗА БЪЛГАРИЯ!ВАКСИНА ЩЕ ИМА СИГУРНО КЪМ КРАЯ НА ГОДИНА!

90

до 93

преди 4 години

Ако всички бяха умни нямаше да има кой да прекараш!

89

Анонимен

преди 4 години

Жалко, че вируса не ходи само по глу.паците и политиците...

88

АнонимеН

преди 4 години

До пияница мистикБРАВО!!! ТОЧНО ТАКА Е!ПЛАНЕТАТА ИМА НУЖДА ОТ ОГРОМНО ПРОЧИСТВАНЕ!!!В БЪЛГАРИЯ ПРОЧИСТВАНЕТО СЪЩО Е НАПЪЛНО НАЛОЖИТТЕЛНО, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО Е ОТ САТАНИСТИ ПРЕДИМНО!50% ДА СИ ЗАМИНЕ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ЩЕ СЪМ ДОВОЛЕН КАТО ЗА НАЧАЛО! И ВИ ГО КАЗВАМ КАТО БЪЛГАРИН КОЙТО МИСЛИ ЗА ОБЩЕСТВОТО!!ОБЩЕСТВО ГЛАСУВАЩО ЗА ГЕРБ С ПО ЕДНА ТРЕТА ОТ ГЛАСОВЕТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕ И ПОЛОВИНАТА И ТОВА Е САМО МАЛЪК ПРИМЕР БЕЗ ДА СЕ БРОИ КОЛКО ЗЛО Е БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРЕДИМНО !

87

АнонимеН

преди 4 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!К-ВИРУСА ЩЕ ЗАРАЗИ ГАРАНТИРАНО НАД 1 МИЛИАРД ДУШИ!ОКОЛО 20% СМЪРТНОСТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ ОТ НАД 1 МИЛИАРД ДУШИ И ТОВА Е ОПТИМИСТИЧНАТА ПРОГНОЗА АКО К-ВИРУСА НЕ ПРЕМИНЕ В НОВИ ШАМОВЕ