86

Тошко

преди 4 години

Иво Инджев е завършил в СССР и след това работише БТА , *** от всякаде, сега го играе демократ. Вълкът кожата мени си но нрава не! В момента е ***.

85

Анонимен

преди 4 години

Иво Манджев непрекъснато готви небивалици и злъч.

84

Тодор Тиронски

преди 4 години

Пантюркизма на Ердоган ще му излезе скъпо. В самата Турция има поляризация по този въпрос. Анкара погази международното право и очаквано не получи подкрепа, дори от НАТО. Колкото и да се пенявят българските туркофили и атлантици, Руската мечка играе все по-голяма глобална роля. Заедно с велик Китай готвят "курт капан" за наглия и бездуховен Запад. Българите са част от древната източна култура.

83

Анонимен

преди 4 години

Иво е велик, по-велик и от Путин, по-голям дори от Русия. Равен единствено на Валентин Вацев.

82

Как говорят руские..

преди 4 години

Хорошо где нам нет !

81

Анонимен

преди 4 години

тази *** лъжлива политика на сащ ес нато кара с насила хората да казват на черното бяло там където неги искат те там се бъркат направиха революцията в украйна и се дръпнаха както в ирак либия сирия за обиколиха границите на русия и казват че русия е агресор този човек които ви вярва или е луд или няма съвест за съжаление много страни са без съвест

80

Анонимен

преди 4 години

До Русия е несигурна. дирят теб в сирия да ти кажат че си продажникнали сирия ги покани

79

Русия е несигурна

преди 4 години

Какво дирят *** в Сирия? Те даже и обща граница нямат...

78

Анонимен

преди 4 години

Малко трудно Ердоган ще удари на масата на Путин.Този *** дето пише такива слугински статии да вземе да се гръмне,както и всички гейски заблудени еврочиновници!

77

travolta

преди 4 години

Foruma e pilen s plateni trolove na imamina koito vseki den hvalat kasapina erduhan sizofrena.

76

Анонимен

преди 4 години

Вече сериозно се налага да се направи регистър на психари.Така никой записан в регистъра няма да може да ръси простотии нито пък да се яви на избори за каквото и да е.Дори и за метачи във фирма няма да ги вземат,защото ще са освидетелствани и ще са грижа на Държавата,след като в Конституцията е записано,че България е социална Държава.И няма да"блуждаят"от студио в студио.

75

До 102.

преди 4 години

Ами нали имаше избори и Президента Асад ги спечели.Защо има още чужди войски в Сирия.Някпй май не ще да признае законов президент и му се ще със сила да наложи в Сирия марионетно правителство без избори като в Либия,Ирак и сега в Афганистан.Сирия не е България.

74

Анонимен

преди 4 години

Когато трепеш на чужда територия ще те трепят и теб.Да не би да очакваш ти да трепеш,пък трепаните да те посрещнат с цветя и то на тяхна територия.

73

Анонимен

преди 4 години

Иво Минджата е изключиелно нечиста работа

72

Анонимен

преди 4 години

Президента Путин,много тактично намекна на Президента Ердоган,че турски войници в Сирия не може да има по никакъв поевод с думите:"-Нито сирийците нито ние очаквахме да има турски войски там.А и нито сирийската армия нито пък руските военни са стреляли или бомбили турска територия.А за смърта на турските войници,ами на война,като на война. Жертвите са неизбежни и от двете страни."Въпросите всъщност са, на коя територия са загинали турските войници и на коя сирийски войници?

71

Анонимен

преди 4 години

Иво Инджев е Грета Тунберг само че от мъжки пол и дърта. Същата изкукала марионетка.

70

Криво Минджев

преди 4 години

Другарят Инджев съвсем е изплискал легена съдейки по слабоумните му брътвежи.

69

БТА донос

преди 4 години

ЩОМ И иВО МИНДЖЕВ ДАВА ОЦЕНКА НА ПОЛИТИЦИ ОТ РАНГА НА ПУТИН И ДОГОН ......ВТАСАХМЕ Я !!!!!

68

Анонимен

преди 4 години

Мечтите на Ердо, не вълнуват никой политически лидер. Освен задкулисието, което храни мечтите му, Единствено Русия, му изслушва претенциите и частично му позволява някой неща. Това е качество на великите сили. Да го играят балансьор. Но на заседание на СБ на ООН, Русия ще докладва за споразумението за Идлиб, което е в реализация на указите на ООН, а Турция дори няма да присъства там.А част от въоръжените Идлибци, за официално признати за терористична организация,пак от ООН.А инджев си пее..

67

Анонимен

преди 4 години

Ако се проведат избори в Сирия това ще е голям напредък, защото това ще позволи проблемите да не се решават с оръжие, а в парламента като в праламента влезе умерената ислямска опозиция с надеждата постепенно да настъпи умиротворяване. А за въстановяване на Сирия ще помогнат Русия, Иран и Китай и някои арабски държави.