267

анонимен

преди 4 години

ДОНЧЕВ -КАКВА ДЪРЖАВА ИМАШ ТИ БЕ ТРИ ГРАДА И ДРУГОГО ПУСТОШ

266

Помня

преди 4 години

До Анонимен 267 То па БСП докато бяха на власт бяха много толерантни.

265

Я па я..!

преди 4 години

Ами сестрите гледат какви коли карат докторите и те искат така.

264

Анонимен

преди 4 години

Сит на гладен вяра не хваща!А тези не само са сити , а и презадоволени до 10 коляно.

263

Боби

преди 4 години

Страх ги е, защото, дигнат ли реално парите, ще тръгнат и други хора, и ще паднат много парите който лапат от народа. Крадлива нация.

262

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

Ако сведем политиката само до представляване на интересите само на една групаМИ ТО ВЕЧЕ СТЕ Я СВЕЛИ - ВАШАТА ПОЛИТИКА ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ ЕДИНСТВЕНО НА МАЛКА ГРУПА АВТОКРАТИ КАТО КРАТУН ВЕЛИКИ, ТИКВА I-ва ВЪЛГАРСКА, ЦАР НА МУТРИ И КРАДЦИ

261

Анонимен

преди 4 години

valeri, izkarai vsichki darjavni slujiteli ot slujebnite luks limuzini i da patuvat samo s bg vlakove i bg autobusi, ako sa tolerantni kam tehnite bg izbirateli... ili s sobstvenite si karuci, kolela...roleri, kanki...invalidni kolichki...ako sa netolerantni kam bg narod suveren, ste gi nakajem nezabavno!ste im pokajem koi e shefa i koi komandva parada i finansite v rbg!

260

Анонимен

преди 4 години

tolerantnost...prekrasno...50 procenta ot zaplatite na vis6ite bg darjavni administratori v rbg sakrastavame v znak na tiahnata tolerantnost kam bg zakonnite izbirateli i izbiratelki v rbg! v tova chislo i na benebe slujitelite v rbg i na bg patriarshiata i na sadiite, prokurorite, arhitektite, bnt, bnr, nso, dance, prezidentstvoto, ns! inak pojari!

259

Анонимен

преди 4 години

Сегашното не е здравна система, а търговия със здраве, което не е едно и също. Акцентът е върху думата търговия. Ами да рухне! Безумна е, изпълнена с олигофрения и противоречия. Не е в полза нито на пациента, нито на работещите в системата. Крайно време е да се премахне и да се въведе нова. Без НЗОК. Персонал, който *** кой знае колко пари от тези за здраве, измисля безумия и бюрократично- бумажни простотии. Държавно обезпечено здравеопазване, от бюджета, както беше преди 30 г. Работещите в здравеопазването- държавни служители, поне втора категория труд за всички, ако не и първа. Частните бол

258

Анонимен

преди 4 години

dir.bgdir.bg назадАнаниев: Популистко "да" на всички искания на медицинските сестри ще е катастрофа за здравната система16:48 | 06 март 2020 | Редактор: Десислава Димитрова 314 5977Име Коментар ИзпратиУлеснения и привилегии за регистрирани потребители:не си измислят и пишат прякори всеки път;не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.ВХОДКоментари 314Подреди по:Покажи първо последните 2020-03-06 17:42:16... (нерегистриран)реплика+15 -2 Сегашното не е здравна система, а търговия със здраве, което не е едно и също. Акцентът е вър

257

Дотук

преди 4 години

Тия министри са вече политически трупове.

256

Продажници

преди 4 години

Тия или не им пука, че ще избягат и последните останали в България медицински кадри, или съзнателно искат да ги подменят с чужденци от трети държави.

255

Надменни, бе!

преди 4 години

Политиците звучат откачалски. Високомерни, самозабравили се. Смятат, че с няколко общи думи ще ни накарат да се примирим с липсата на адекватна здравна помощ. Че като ни каже Дончев, че това било искане само на една група от хора и ние -аха! - веднага ще му повярваме. Да сте виждали управник в болница за простосмъртни? Няма и да видите.

254

Анонимен

преди 4 години

Исканията били политически,но нямалода подпишат документи с физическилица. Ще се наруши системата на крадене,като няма да е търговско д- во. Доктора ще е търговец,ще пласира карантия,а медицинската сестра,щепревързва раната безплатно.Значисестрата да се научи да оперира и щепроменим с- та.

253

Анонимен

преди 4 години

Министрите и депутати пак си вдигат заплати, въпреки че от НСИ отчетоха фалшив скок на средните доходи! Но..... за медицинските сестри отново няма! Оставка, оставка скоропостижна и да се работи за излизане от гербаджийската катастрофа!

252

Анонимен

преди 4 години

Звучи разумно,но докато се наканят да предприемат нещо-хората се отчаяха вече,че в тази държава нещо законово ще се промени към по-добро.За каква толерантност да говорим,като всеки ден сме свидетели на нагли и гнусни случай.И без наказани.Как да вярваме и колко да чакаме още...

251

българин

преди 4 години

Пожелавам им на тия , тримата скоро да им се наложи продължително време да ползват услугите на мед. сестри , и когато трябва да им се сменя подлогата , да си спомнят какви са ги говорили !!!!!!!!!

250

Анонимен

преди 4 години

Синът на Ананиев е финансов съветник в турската клиника "Аджибадем.." с ....25 бона заплата.И това ако не е конфликт на интереси...Тате разпределя бюджета на здравната каса и се питам защо се плаща и на частни клиники от този бюджет.

249

Наблюдател

преди 4 години

До Анонимен 263:Ако има малък опит и няма проценти какво иска - 7000?Прочее, каква е тази глупава система с проценти? Някои има и след 20 години са си все същите начинаещи..

248

смешници

преди 4 години

Вие да не чакате Оправляващите да ви оправят.Наивници.Естествено,че ще оправят своите хора,които от ранни зори са наяздили сайтовете и се бранят като матросовци на амбразурата.