41

Стефан Стефанов

преди 4 години

Медицинските сестри от Карлово протестират,въпреки че Христо Пелев и Емил Кабаиванов са милионери в зелено.Интересно защо ли.

40

Не е вярно

преди 4 години

До Анонимен 37Според мен повечето от тези сестри ако се пробват в Германия да сменят памперси/щото от начало друго няма да им позволят да правят/Няма и месец да искарат... Освен неграмотен, си и неинформиран. Имах колежка - операционна сестра, която беше работила в Германия същото. Беше се върнала след изтичане срока на договора. Казваше, че освен заплащането, няма разлика тук и там. Памперси определено не беше сменяла.

39

Анонимен

преди 4 години

Но това не е вярно...

38

Анонимен

преди 4 години

Къде са другите системните синдикати???

37

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ винаги се опитва да ни прилага принципа "Разделяй и владей". Сега отново го правят. Опитват се да изолират протестиращите от другите хора, както правят редовно в последно време при такива протести. Отделно, че противопоставят лекарите на медицинските сестри.

36

Пациент

преди 4 години

През последните 6 години ми се наложи често да влизам в болници за операция - две държавни и две частни болници. Моите наблюдения са, че сестрите са претоварени. Оплаквания за качеството на работата им нямам. Определено заслужават доста по-високи заплати от сегашните.

35

Анонимен

преди 4 години

Според мен повечето от тези сестри ако се пробват в Германия да сменят памперси/щото от начало друго няма да им позволят да правят/Няма и месец да искарат...

34

Анонимен

преди 4 години

А братята, кога ще протестират !?Абе защо не искате да работите бе...от Нинова ли гледате !?

33

Котка

преди 4 години

До ВЕРНО , БЕ....Ако приравнявате сестрите с маникюристките...следващия път ходете в салона за красоте да ви сложат антибиотик.

32

Смях

преди 4 години

До Анонимен40 лв. искат тези сестри за да ти сложат 1 инжекция. А плащат ли данък печалба?Ти каква инжекция искаше, пич? Епидурална???

31

Анонимен

преди 4 години

Искам просто да протестирам. Не знам точно какво искам, но много ми се протестира.

30

Анонимен

преди 4 години

Срещу литър ракия предоставям прозорец да ходят протестиращи!

29

Карлсон

преди 4 години

А, тези от Карлово могат ли да ходят по прозорците или покривите. Ако могат нека да се присъединят към протеста от София. Има свободни прозорци.

28

Анонимен

преди 4 години

До ВЕРНО , БЕ....После следва протеста на Младежите, които живеят на пенсиите на бабите и дядовците си!

27

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че вече са малко сестрите, които могар да правят инжекции.Могат да те осакатят качествено - да.Стават само за политици и да ходят по прозорците.Колко от колежките им ги подкрепиха?

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен27Т'фа к'фо беше? Намали пиенето, че фъфлиш... вече...(Гледам те през екрана, да знаеш!)

25

Анонимен

преди 4 години

40 лв. искат тези сестри за да ти сложат 1 инжекция. А плащат ли данък печалба?

24

Анонимен

преди 4 години

Браво единствените не може бялата мафия да събира пари докторите а другите да мизеруват.

23

Анонимен

преди 4 години

До До24До тоя, който призовава някакви хора да се гръмнат:Утре да те лекуват сестрите и санитарките. Или СИ ПЛАЩАШ на сестрите, за да получат "достойни" заплати. Честито!

22

До 21, 22

преди 4 години

Подкрепям частично. Факт е, че повечето сестри не правят нищо. Имам частно осигуряване (както 100%) от хората, работещи добра работа. В частната болница има дисциплина. В държавна един път ми се наложи да остана- коридорът вони на цигари- сестрите пушат, не реагират на паник бутона. Пред очите ми лекарят изгони една от тях- разбра какво се е случило. Въпреки всичко аз не умаловажавам труда им. Медицината има нужда от слугинаж, от някой, който да върши детската черна работа, от аутсайдер.