5

?!?!?

преди 4 години

До do 1Ама гена му бил такъв, ама метаболизма му бил бавен, ама ядял късно вечер....НЕ БРАТ! *** СИ И СЕ ТЪПЧЕШ, КАТО ***! Аз също бях една от тези ***.Това, че над 90% от хората са абсолютно НЕГРАМОТНИ на тема хранене си е техен проблем и резултатите са видни.

4

?!?!?

преди 4 години

До do 1Опитал си се да се направиш на интересен, но не ти се е получило.Независимо дали я е съчинил сам или я е преписал от първокласник е АБСОЛЮТНО ПРАВ. Ако поддържаш тегло на 2500кал и ядеш 2000кал ще отслабваш и то ще отслабваш точно с 0.8-1кг седмично.Ако искаш да качваш ядеш повече от 2500кал.Проста и ясна математика.Всичко друго са подробности, които нямат никакво значение АКО не спазваш най-основния принцип описан по-горе.

3

Доктор Хаус

преди 4 години

Не е важно какво закусваш , може и шкембе с бира , важното е да се движиш и спортуваш ! Крачкомера и 10000 на ден !

2

do 1

преди 4 години

Тая глупост сам ли я съчини или я преписа от първокласник?

1

Анонимен

преди 4 години

Закуски, от които пълнеемМое и да не закусвате, ама ако после ядете като cвинчуга, ще си останете cинчуга. Това не е някакъв сложен процес. Ядеш малко - слабееш. Ядеш много - дебелееш. Няма ген, няма кокал, реалните хормонални заболявания са 0,02% от всички дебелаци и теглото им е най-малкия проблем. Колко по-просто да го напишем?