28

НЯКОЙСИ

преди 4 години

ВЪЙ, ВЪЙ, КАКВИ СТАРШИ ! СТАРШЩИ, СТАРШИ И КОЛКО ДА СА СТАРШИ ! Но пък не знам дали въобще е вярна, ако е така да ми простят !

27

Пурку

преди 4 години

Като се разграничават да бачкат за 700 лв и да мълчат,вместо всички сестри да отидат се цепат,затова е така,и ние обикновените хора трябва да ги подкрепим,но това ни е в кръвта да се делим,и така и ще си останем,а скоро и държава няма да имаме защото изчезваме

26

Анонимен

преди 4 години

Не ми е безразлично откъде идват парите на някои главни и старши сестри.Има професии с добри заплати, които цял живот не могат да си купят жилище,кола,вила.Как така става за няколко години след 2000г да спечелите придобивки и задоволите своите лични материални нужди ,но останахте безразлични или враждебно настроени към мед. персонал (сестри,лаборанти,акушерки,санитарки)?За кого сте годни нужни и какво добро създавате в болниците?С делата си мед.сестри нямат защита и подкрепа от вас .

25

Алчни и недобани

преди 4 години

Сестрите икали 2 минимални заплати, т.е. 1220 лв./мес. ...и вдигнат самолет може би!? Ами то сега на 80% от лекарите основната заплата е по ниска, другото са надбавки квалификации,стаж и извънреден труд. Просто в здравната система няма такива пари, които да удовлетворят исканията на всички в системата. По-честно ще е протесиращите да кажат -"увеличете си здравните осигуровки и дайте парите на нас"!

24

Койчо

преди 4 години

От кога искането за достоини заплати е политическо.А тези които ги лъжеха цяла година какви са

23

Аз съм лекар

преди 4 години

Аз съм лекар и подкрепям всички хора които протестират, защото благодарение на тях живота се подобрява. Само че не знам защо сестрите протестират, а не отидат в Германия или в друга европейска страна и там ще взимат по 5000 Евро и по този начин ще имат прекрасен живот и ние ще видим че те са значими и важни за цялата страна.

22

Като

преди 4 години

са прости,кой им е виновен?Всички медицински сестри,които ставаха за нещо,се изнесоха в Германия и по Англия.Тук, остана само шлаката.Така,или иначе,в България се лекуват само бедняците и голтаците.Всеки,който има някой лев,от години се лекува в чужбина.От години, ходя,за най-малкото нещо в Гърция,или Турция.В България, здравеопазването и болниците са пълна пародия.

21

Коментар

преди 4 години

За съжаление единственото спасение е да напусне страната. Днес всички които не подкрепиха сестрите от НЛС от СЛС т. Е. управляващите лекарския съюз от страната и столицата са от Герб а именно проф. Габровски и д-р Макенджиев. Явно и 5-те главни сестри от Пазарджик са от Герб. Като заключение 7 човека от Герб са срещу 5 сестри.Жалко че са 5

20

Анонимен

преди 4 години

Това все едно са го писали от централата на ГЕРБ... Коя медсестра се е загрижила за политическата дестабилизация в държавата ??

19

Анонимен

преди 4 години

Тези главни колко са? Две или три и всичките назначени от ГЕРБ...

18

Анонимен

преди 4 години

Главните мед.сестри са най-големите бракми в болниците. Дават им незаслужено високи заплати.

17

Анонимен

преди 4 години

Ако не знаете как се става старша сестра, мога детайлно да ви разясня. Но то по коментарите им сами ще се сетите.

16

От далече

преди 4 години

Е това е родната картинка..... Как сами едни други се дърпате надолу. От страни сте мн. жалка картинка, не знам какво добро очаквате на тази територия... А като свършат Главните/гладните/сестри ко ше правим....?

15

санитарката Гинка

преди 4 години

От къде накъде ще взимат мнението на старшите мед. сестрив отделенията на болниците, от които на практика треперят дори лекарите в отделенията. Тъй като те имат неограничена власт, не дават дежурства, не работят, но събират парсата от рушветите в отделението където са назначени !

14

Анонимен

преди 4 години

Има си хас наш Боце да не намери пет-шест кокошки който ще са против колежките си! Много евтино бре хора!

13

1

преди 4 години

как ще приемат протеста,като всичките са от герб,и техните заплати са над 2000лева.

12

Анонимен

преди 4 години

Ало мисирките главните мед. сестри са като главните ви редактори по един в болница и от тях зависят всички даже и лекарите.

11

Анонимен

преди 4 години

Кой ги пита та се изказват.

10

Активист на БКП

преди 4 години

Е понеже не се подкрепяте,затова ще броите жълти стотинки !А останалите сестри освен главните ?

9

НЕизвестна

преди 4 години

Медицинска сестра Е много хуманна лрофесия Защо и кои ги кара да протестират ГН РАДЕВ ги подтиква за дестабилизация на дьржавата Р Бьлгария МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ СРАМ И ПОЗОР