11

69

преди 4 години

То ако ставаш в 6 ч. сутринта и трябва да излезеш в 7, малко трудно ще бъдеш в кондиция и ще имаш време за обилна закуска. Малко или много стомахът още смила вечерята.

10

До az

преди 4 години

А точно тези на запад, дето ядат бекон с яйца на закуска не ги хвали - в Германия и Англия на какво приличат, особено жените..... освен това такова хранене базирано само на протеини и мазнини не е добре за жлъчка и бъбреци.

9

До az

преди 4 години

Точно сутрин можеш да си позволиш сладко и въглехидрати ( тесто ), защото през деня ще ги изгориш. Гадно е вечер да се натъпчеш с такива неща и да си легнеш, тогава ще се залепи, да

8

az

преди 4 години

важно е какво се яде сутрин , защото ако приемате въглехидрати ( сладко или мазни тестени закуски ) гаранция ще ви се залепи в газягата. Не случайно на запад маат за закуска бекон с яйца

7

Анонимен

преди 4 години

До ВълнароЗащото ако човек не се нахрани сутрин,може да му прилошее и да припадне,затова се закусва задължително,в баня също не се влиза на гладен стомах.

6

Анонимен

преди 4 години

Сутрин се яде,на обяд се яде,вечер може и да не ядете или ако си хапвате,трябва да е нещо леко,като риба,супи,зеленчукови манджи,ей такива неща.Важното е и храната да е разнообразна.

5

Поживял-преживял

преди 4 години

До 45 се чудиш как да си увредиш здравето,не ти пука кога и какво ядеш. След 50 почваш да го пазиш ,но вече е късно и почват да се обаждат диабет,кръвно,язви и гастрити ,а вече и с тези ГМО храни и най-лошото!!!......И тогава спираш да си дървен философ!!!

4

Вълнаро

преди 4 години

Слушайте тялото си, то рядко греши. Ако не съм гладен сутрин да ям, защото в интернет пишело така? Фак офф!

3

Активия със сланина

преди 4 години

Ей, не се наядохте бе!Нали уж има някакви пости.

2

Анонимен

преди 4 години

Оня ден същата джорнализка писа статия, че е по-добре да избягваме закуската, горели се повече калории. Втф, моме!

1

Анонимен

преди 4 години

Стига с това ядене бе!