123

Нема тутун

преди 4 години

Една лула нарязан тютюн за държавата, дето вече не струва и лула тютюн.

122

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 116 Малтретирали са бабата , защото единствена от селото е гласувала за БСП.

121

Я па я..!

преди 4 години

Какъв бандерол ? Това е ракия произведена от бабата за внуците.

120

Аристотел

преди 4 години

Акция в дома на баба и ИНСПЕКЦИЯ в друга къща !?!....Нещо май тия полицейски акции нямат никакъв ефект, само губят времето наполицаите.Това се вика КАМПАНИЙНОСТ В РАБОТАТА.

119

арматуриста

преди 4 години

А ве червени папагали.Никой няма да ви глоби,ако не вършите търговия с ракия или тютюн.Бабата продавала ракия на някой близък казанджия,а оня с тютюна само толкова са намерили,а останалото при някой доставчик на склад!

118

чарли

преди 4 години

Браво на Гешев,намерили са половин килограм тютюн.Г-н Гешев,кога ще разберем кой открадна 4 / четири милиарда / от К Т Б ?А този с тютюна ясно,праскаш го 15 години строг затвор и да не е посмял втори път да отглежда тютюн,също и бабата с яйцата на пазара.

117

Анонимен

преди 4 години

jin v butilka ne e obstestveno goliam opasen...ama amonieva selitra i drugi himicheski zemedelski i minni otrovi v rodopite...s neizvesten proizhod, kolichestva, mesta za sahranenie....do piteini iasoviri, reki...

116

Анонимен

преди 4 години

Някой има ли данни на жената? Ще и купя малко ракия, да й пратя! Моля, помогнете!

115

Анонимен

преди 4 години

До 118Млакнииии уееее! И да е продала малко ракия, то с тая бедност ... малчииии уееее! Шебек!

114

АнонимеН

преди 4 години

ВЗЕМАЛИ НА БАБАТА РАКИЯТА, ЧЕ ДАЖЕ СЕ И ХВАЛЯТ!!!БОРИСОВ НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ И ПОЗВОЛЕНОТО КОЛИЧЕСТВО КОЕТО СВАРИШ ТРЯБВА ДА МУ ПЛАТИШ АКЦИЗ НА ЛИТЪР!!--------БЕСЕН СЪМ ЩОТО БОРИСОВ НИ КРАДЕ С ГАЗА ВСЕКИ БОЖИ ДЕН НЕ ГО СМЪКВА И ТЕЗИ ПАРИ НЯМА ДА НИ СЕ ВЪРНАТ НИКОГА!А НИ СЕ ПУСКАТ ТАКИВА НОВИНИ ЗА ДА НИ ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО ОТ КРАЖБИТЕ БОРИСОВСКИ!

113

Анонимен

преди 4 години

До 30 литра е позволено на всеки да си прави домашна ракия.Никой не е тръгнал да взема ракията на хората.Явно е,че бабката е продавала и затова са я хванали полицаите.Иначе как ще знаят,че има 200 л ракия?

112

Анти ГЕРБ

преди 4 години

Какви големи "престъпници" е открила родната милиция. 66-годишната жена и 21-годишния мъж да бъдат осъдени по бързата процедура на доживотен затвор, без право на предсрочно освобождаване. Истинските престъпници припкат като козлета на свобода необезпокоявани от никого, откраднаха милиарди левове, имат по 258 имота и милиони в банковите си сметки, но....Ето истинските "престъпници"с домашно произведените ракия и тютюн. Ужас!!!!!

111

Анонимен

преди 4 години

До Иван АндреевНе е задължително някой да бъде наклепан от друг,може и умишлено да се търси причина някой или някой от семейството му да бъде малтретиран чрез институциите,ако не е удобен,винаги ще се намери за какво.

110

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Още 572 литра требе да открият и може да вдигнат заплатите на медицинските сестри с 22 стотинки !

109

Анонимен

преди 4 години

УууУУУУУУУУУ!

108

По време на соца

преди 4 години

Дядо ми, лека му пръст, правеше по 7 -800 литра вино и 100 -150 литра ракия на година и нито е плащал нещо, нито някой му е търсил нещо.Какви купони си спретнахме само с аверите...

107

избирател

преди 4 години

Браво Гешев само така!!!ЕЙ ГОЛЯМ МИШОК СИ,БЕ МОМКО!!!Пак доказа,за ''Кокошка няма прошка......"Ти направо я разсипа тая престъпност бе!!! Ти я занули направо......,ако не смятаме ония,къде се преместиха в обединените арабски емисртва.....

106

Анонимен

преди 4 години

ВЪН ОТ ЕС!

105

Ми толкова е

преди 4 години

Наемът на Горанов за един месец, който той ужким не плаща щото не може да докаже доходи...

104

Анонимен

преди 4 години

До Иван АндреевТова е едно нешо, което ще се изтръгне от нашата култура, с каквито средства трябва, споко!