78

А,не така!

преди 4 години

А, взимайте си ги, нали ги поканихте! Нали ги виждате на границата с Гърция-събрали са се все инженери, лекари, професори, доценти- и доста повече-военни специалисти, с богат военен опит! Те така ще се интегрират при вас, така ще ви вдигнат ръста на брутния продукт, такъв рестарт на икономиката ще ви дадат, че ще пеете от радост! И са чисти,образовани, интелегентни,културни и възпитани- не крадат,не лъжат, не изнасилват-абе каймака на смета идва при вас!

77

dido

преди 4 години

EU даде 6 милиарда евро на Турция за уж емигрантите , но какво стана изведнъж се построи най голямото летище в Турция за 2 милиарда , колко са повърхностни

76

ха

преди 4 години

И ся толкоз меченца кво ша ги праим!?

75

прост човечец

преди 4 години

Няма не искат. Щом се кефят на обратни меки китки, ще приемат и ***. Нали са толерантни....

74

Анонимен

преди 4 години

взеха да поумняват , но малко късно

73

хахо

преди 4 години

от вси4ко това гърците ще спе4елят наи много, сега им е паднало да изпразнят европеиската хазна . за българите пак голият ***

72

Щирлиц

преди 4 години

На западняците им се връща за кръстоносните походи.Бог вижда.

71

Според

преди 4 години

вижданията на евреина КАЛЕРГИ(още в началото на 20-ти век), Европа трябва да приеме към 130 000 000 - 150 000 000 бежанци(от Африка, от Азия и от Латинска Америка) и да се превърне в континент населен от метиси, които нямат история, по-лесно ще се управляват и манипулират. Негово е и виждането за "Съединени Европейски Щати": - знаме(почти) съвпадащо със сегашното на ЕС - Химн: "Одата на радостта" - Административен Контрол(Англия); управлявление - от на евреите. Май нещата на там вървят!

70

"върховният

преди 4 години

комисар на ООН за бежанците" - да го ДYXA!

69

Анти-Сорос

преди 4 години

"Всяка отделна европейска държава, която е предпочитана от мигрантите, да излезе с изявление- не приемаме мигранти, а бежанците от Сирия да се обръщат към Путин и към Ердоган, чиито войски са в Сирия. Не приемаме повече мигранти и всеки мигрант влязъл без документи и без наше разрешение, ще се третира като враг на държавата ни. Зах съпротива - разстрел."===Теб не те слуша главата. Руснаците са в Сирия по покана на легитимното правителство на Асад.Агресор е Турция,активно подпомагана от янките!

68

Обективен

преди 4 години

Еврог.ейовете да се сърдят на бабуха Меркел, точно тя покани бежанците - сега спокойно могат да я заплодят!

67

Анонимен

преди 4 години

до66" Като започнете от Германия и стигнете до Швеция и Норвегия социалните програми там си работят с пълна пара.В германип Меркел прокарва закон за многоженството.Ами те трябва да са луду,за да не дойдат.Виж ако си руснак,българин,украинец,поляк!Тесла!"така е а *** не забраяй че те се управляват от цио...клоука уса от там идат заповедите а и на местното еропейско население им е промито мисленето пример великобритания там считат източноевоп. за врагове а афоазиятците за приятели така е и в цио...ислямска германия,швеция,франция.......

66

конкретно

преди 4 години

Ако западните държави не искат да се саморазрушат, време е да отказват приемане на мигранти и бежанци. Това като начало. А после постепенно и ексдтрадиране на вече настанилите се нав леци. Какво обвинявате ЕС, когато конкретни държави водят политика на претъпкване с мигранти. Виновни са Германия, Франция, Белгия, Швеция, Норвегия - всички, които са събрали ци га ните на Азия и Африка и ги обсипват с пари.

65

отказвайте

преди 4 години

Пак опираме да конкретиката. Ман го идва от Афганистан и иска Брюксел. Брюксел не казва ясно и категорично - не приемаме мегранти и бежанци. За бежанците са отговорни Путин и Ердоган, те и да ви приемат. Икономическщото ви състояние не е основание за емиграция. /Така западът казваше на българите в прехода!/ И като Брюксел си мълчи, Ман го отива в Брюксел, довежда и баща ски, майка си, трите си жени. После се сърдите на ЕС, а не на Белгия.

64

Смях

преди 4 години

Доста закъсняло и неефиктивно.Като започнете от Германия и стигнете до Швеция и Норвегия социалните програми там си работят с пълна пара.Тук всичко им е постлано.Безплатна квартира,храна,режийни,джобни,културни развлечения,езикови курсове,карат ги да стават студенти,строят им джамии,тук има халал храна на всеки ъгъл.В германип Меркел прокарва закон за многоженството.Ами те трябва да са луду,за да не дойдат.Виж ако си руснак,българин,украинец,поляк!Тесла!

63

западна Европа

преди 4 години

Всяка отделна европейска държава, която е предпочитана от мигрантите, да излезе с изявление- не приемаме мигранти, а бежанците от Сирия да се обръщат към Путин и към Ердоган, чиито войски са в Сирия. Не приемаме повече мигранти и всеки мигрант влязъл без документи и без наше разрешение, ще се третира като враг на държавата ни. Зах съпротива - разстрел.

62

обратно в Азия и Афр

преди 4 години

Има един такъв момент. България и Гърция буквално защитават всяка педя еврорпейска земя от източни от репки мигранти, а в това време западните държави си мълчат. Понеже целта на мигрантите е Германия, Франция, Белгия, а Ердо им каза, че пътят за западна Европа бил отворен, сега е мвреме за изявления от политиците на Германия, Франция, Белгия и други желани от мигрантите държави. Не ви искаме! Не сте добре дошли! Няма място за вас!

61

защо

преди 4 години

Ние трябва да искаме и от НАТО закрила срещу мигрантите и бежанците. Трябва, защото с този статут масово се злоупотребява. Аз не мога да вляза в която и да е западна държава лез документи и пари, а мигрантите могат. Не всички идват от държави, където има война. Но всички искат по-хубав живот. И аз искам! Но за разлика от тях, не мога да увисна на западната социална система, без пари и документи никой няма да ме пусне да вляза.

60

NATO

преди 4 години

КЪДЕ Е НАТО?СЕ ПИТА В ЗАДАЧАТА ЩЕ ЗАЩИТИ ЛИ ГЪРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ ПРАВЯТ УЧЕНИЕ НА ПОЛСКОРУСКАТА ГРАННИЦА А ЮЖНАТА Е АТАКУВАНА ОТ АФРИКАНЦИ И АЗЯТЦИ КЪДЕ Е СТОЛТЕНБЕРГ?

59

Бизнесмен

преди 4 години

На Ерджолан му трябва една блокада на Българската граница, ама за неговите тирове и ще видите как точно за ден ще даде назад.