20

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи българин ли си?Пикап се казва на всички коли,които са с такъв външен вид,като този на снимката,без значение каква марка са!

19

Konsa

преди 4 години

Великденски остров,а не острови.Казва се Рапа Нуи.Фигурите не са гранитни.

18

Анонимен

преди 4 години

Няма как с кола да се занесе статуя през океана на остров.

17

Дзъ

преди 4 години

Тия статуи от керпич ли са? Цял живот си мисля, че са от гранитни блокове. Давайте марката и модела на пикапа да си взема един такъв

16

Totenkopf

преди 4 години

Текстът ви е доста съмнителен сега искат по стриктни правила, а преди не са искали според този ваш цитат "Преди време той призна, че поевчето хора на острова са били против по-стриктни правила за трафика, що се отнася до автомобилите по светите места." копирал съм ви го заедно с правописната грешка, научете се първо да пишете грамотно пък после пишете "статиите" си. Та не се разбира, щом преди са били против, какво "признава" кмета и за какво е цялата тази драма?

15

Анонимен

преди 4 години

Чак пък "неизмерими щети"? Ще я изправят отново. Или не могат? Островът е пълен с изоставени паднали статуи,за които и досега се чудят как са ги пренасяли и най-вече кои, защо и как са ги правили.

14

postradal pasi

преди 4 години

До Българина Този с пикапа изпълнява поръчка на Великденските острови преди Великден това е част от българската история и показват как искат да я съсипят чрез съсипване на очевадни артефакти, съсипаха народа с геноцид изкрадоха златото ни и сега посягат на артефактите

13

postradal pasi

преди 4 години

До ВМА ВИКА НЕМА Отговора е има ли 5G някъде в България или няма ако няма няма вирус само боко е най големия...

12

Зачуден

преди 4 години

"Грипна епидемия" от вчера за днес... всички училища разпуснати...Да не цъфнем след няколко дни в ТОП-а на класацията по КОРОНА ВИРУС? ??? щото.. малко странно е всичко...Или сме с ген, имунизиран срещу КОРОНА вируса, или има СУПЕР МНОГО болни от него вече.... И В ДВАТА СЛУЧАЯ СМЕ МЕДИЦИНСКО ЧУДО И СЗО ТРЯБВА ДА ДОЙДАТ, ЗА ПРОВЕРКА.АЗ В НА ГЕРБ ПРИКАЗКИТЕ НЯМАМ ДОВЕРИЕ. ИСКАМ СЗО ДА КАЖАТ!

11

ВМА ВИКА НЕМА

преди 4 години

ВМА ВИКА НЕМА КОРОНА ВИРУС... ДАЛИ? "Грипна епидемия" обявена в цяла България... СЛОЧАЕНОС??? НЕ МИСЛЯ.

10

Korona - БОЛЕН

преди 4 години

Днес се разкихах, усещам че короната е в кръвта ми. ЗАЩО КРИЯТ ИСТИНАТА?!Аз имам супер здрав имунитет, никога не ме лови грипа, но КОРОНАТА ме хвана.ДАЛИ БОЙКО НЕ КРИЕ ФАКТИ ЗА КОРОНАВИРУСА? COVID-19? МИСЛЯ ЧЕ СЕ КРИЕ ИНФОРМАЦИЯ....ЗА ДА РАЗПУСНАТ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА В ГРИПНА ВАКАНЦИЯ ОТ ВЧЕРА ЗА ДНЕС - ЗНАЧИ НЕЩО НЕ Е НОРМАЛНО. ДА ЗНАЕТЕ.

9

Българина

преди 4 години

Ако беше Ставииски в пикапа щяха да го потупат по рамото и да го пуснат,ако беше Местан само щяха да му отнемат книжката,ако беше Московски и беше убил сина си на предната седалка нищо нямаше да му се случи и така на татък..

8

Анонимен

преди 4 години

Какъв пикап бее. Това е иут. Така се наричат тия автомобили, образовайте се, пише се ute. Така се нарича.Днес ще се разходя с автоматика доволно до някое съвършено красиво място наоколо и ще се гмуркам Само още не съм решил дали да ходя кум остров Беър или до Уонгонг. По3 драви от сидней, 2 км от Операта

7

Анонимен

преди 4 години

Забранете автомобилите, ограничете потреблението и мислете как да ограничим глобалния прираст на населението! Иначе всички умираме в мизерия, съвсем скоро при това. Антиглобализмът все още живее, и е по-силен от всякога!

6

Гонете парАта!

преди 4 години

Какво да им гледаш на тия примитивни каменоделски фигури, трябва да го раздвижат тоя остров - казина, барове, рибни ресторанти, елитни seкс услуги, да хвърчат дронове насам-натам, атракции на всяка крачка... Ще станат сите милионери и ще щракат с пръсти! А сега са прости лъскачи на чужди патъци...

5

Анонимен

преди 4 години

класическо изваждане парцела извън '' Натура''... нищо ново, това в България се практикува от 25 години

4

Иванов

преди 4 години

Почти цялата им култура на тия хора е унищожена. Никой не може да прочете малкото останали от тях писмени текстове.

3

Стамат

преди 4 години

Ашколсун! :-D

2

Турист

преди 4 години

Няма нищо, нали е съборена само една. Нали имат още 999.

1

Bg izmet

преди 4 години

ВОДАЧА СИГУРНО Е ОТ СССР ЧУКЧА