66

жени без мозък

преди 4 години

Съжалявам ги тези жени, употребиха ги политически. Но човек се различава от животните, защото има глава на раменете си и трябва да мисли, преди да направи нещо. Но какво ли не правят парите, дават им достатъчно, пък който плаща, той поръчва музиката. Но платците се скриха. Къде е сестра Галева, къде е крушовската ***. Плащат и бягат. такива хора ли искате да ни управляват? Никога!

65

безхаберник

преди 4 години

Радев въобще не е в час, Абсолютно неадекватен е на събитията. Още не е разбрал, защо е на този пост. А някой да е имал по-различни очаквания от този безхаберник? Той реагира нападателно и това ще бъде до президентските избори. Това поведение ще екскалира, защото той е уязвим, страхува се от проверка на прокуратурата и той знае защо. но не знае какво още държат като записи срещу него и това го изважда от равновесие. И мисли, че най-добрата защита е нападението.

64

президент-позор

преди 4 години

Вижте Радев на какво посмешище превърна НСО. То не бяха скандали, не бяха катастрофи, не бяха смени на началници.рокли на Деса. А сега на какво сме свидетели - генерал на перваза на прозорец. Какво падение. А Радев казва, че това не е проблем на НСО Напротив, проблем е и на НСО и на човека, зовящ себе си президент. И този безхаберен човек има смелостта да иска властта? Е, на същото посмешище ще превърна нашата държава. Това ли искате, хора? Елате на себе си! И тогава няма спасение.

63

НОМЕР2

преди 4 години

Има ли някой, който да вярва на НСО! Фуражка или мозък, но никога и двете!

62

до оня с айфона

преди 4 години

Какви айфони видя, с 650-700 лв. основна заплата в общинските и държавни болници!? Къде е дъртия мишок дето се прави на здр. министър, а не е лекар!?

61

Анонимен

преди 4 години

Дотам допряхте, да малтретирате жените, които се грижат за вас и децата ви, когато са болни.

60

Тошо

преди 4 години

Сега има много мед сестри и има насилие върху тях......след време.....колко не знам.....те ще станат малко а ние много и тогава насилието ще е в обратна посока.....въпросът е ....кому е нужно насилие, защо не се разберем и да заработим както си треба, а не така насила , на инат , на въпреки , НСО си вършат работата хората, но при тях границата е по ръба на ....перваза, мнооооооооооого трябва да внимават за да не го отнесат, пердаха де!

59

Анонимен

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНТая просвета не те е огряла теб! Една институциЯ, много институциИ. Един полицаЙ, много полицаИ.Нито едно множествено число не завършва на "Й".

58

минувач

преди 4 години

Е, как не е имало ???Нали всички видяхме по новините, как я дърпат, като животно трима дебелаци на перваза и не могат да я приберат даже!

57

Анонимен

преди 4 години

И аз си спомням как миналата година Борисов прие медицинските сестри набързо, преди да тръгне за едно мачле, по пуловерче, и им говори с покровителствен тон, разаснявайки им нещата от живота. Тогава той им обеща всичко.Сега обаче виждаме как той с един замах раздаде 55 милиона на съмнителни пловдивски футбол-бизнесмени, без проекти и без обосновка, а за медицинските сестри още няма промяна на заплатите.

56

179

преди 4 години

След десетина години няма да останат лекари във Булгария. Тогава мъката ще е още по голяма. Ще ходиме във махалата да се лекуваме.

55

DORA

преди 4 години

Уволнение за несправяне сьс служебните ти преки задьлжения .Защо си там??

54

Анонимен

преди 4 години

Една община с минимални раб.заплати на мед сестри е Смолян където престъпницата от БСП Бадева, роднина на БКП депутат Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от Правителство и така ни лев от мизерните увеличения не достигат до сестрите заради кражби.Материалите са в NOVA btv прокуратураДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева за кражби на заплати на мед сестри.време е за присъди на организираната престъпна група от общински крадци!

53

Анонимен

преди 4 години

С терористи не се преговаря. Бой и в затвора. Хората демократично са ги поканили на заседанието на комисията а те окопират сградата. Демокрацията е дотам докъдето спреш да се подчиняваш на реда и законите и разпорежданията на органите на държавата.

52

Анонимен

преди 4 години

Откъде имат пари за айфони тея сестри. Аз нямам айфон а те имат.

51

Анонимен

преди 4 години

Нещacтни клоуни- хванала кутията с цигари на снимка 14, ама иначе нямала пари. Айде марш, бе слугинаж интригантски! Нали ви знам какво "работите"- кафенца и раздумки по цял ден, сумарно- има няма час работа.

50

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

ПАРОДИЯ НА ИНСТИТУЦИЙ.......Никога не съм чул НСО да са виновни за "нещо" и никога няма да чуя подобно нещо!!!!Те са "божии" "служители"!!!!Те се грижат за "генерала",КОИТО ЕБЕЗ РЕАЛНИ ЗАСЛУГИ ЗА ТОВА!!!!!НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА .........

49

Анонимен

преди 4 години

Ужас, сигурно милиционеритее са ги били. Горките жени.

48

Велика

преди 4 години

Каквото и да коментирате, каквато и квалификация да давате на стачкуващите и овластените, те единствено надигнаха официално глас срещу статуквото еднолични търговци - личните лекари и търговски дружества - медицинските центрове и болници. Добре би било, управляващите имащи отношение към здравеопазването да преразгледат организацията на здравеопазването и направят промени, с цел подобряване на грижата за здравето на всички нас, българските граждани. Проблемите се знаят, да се решават!

47

Анонимен

преди 4 години

Всяко стадо си има мъ..а,а журналистите разнасят миризмата. Исканията на медицинските работници са абсолютно справедливи, но тези 5 от РМС развалят общото впечатление за тях, насаждат отрицание. Всички ние сме благодарни на медицинските служители в здравните заведения и ги подкрепяме истински, професията трябва да стане приоритетна за БГ, както са учителите