25

Българин

преди 4 години

*** по-долу да се чете и-з-м-е-т

24

Българин

преди 4 години

Да ги пращат на Путин, дето им бомбардира градовете! То не че в Москва няма мюсюлмани (гонят 1 милион вече), но там има много безлюдни райони, нека тая *** бачка там, дето са бачкали лагеристите по Сталиново време.

23

НПО Лесбиика

преди 4 години

И те са хора.

22

Анонимен

преди 4 години

Потапяй!

21

Strict

преди 4 години

На външен вид тези същества приличат на хора, но всъщност са като ***. Не ги мори нито радиация, нито там някакви си корона виуси.

20

Анонимен

преди 4 години

Тези кораби що не карат емигрантите в САЩ, които са виновни за емигрантската вълна ?

19

Bond

преди 4 години

Крайно време е бъде линчувaн някой публично от тези паразитни НПО-та!Каскета вместо да търси скелети в гардероба от преди 30 години, да вземе да ги провери тези антибългарски организации!

18

KOSTAS LINKE

преди 4 години

Тези острови са турски и Турция трябва да ги анексира и да си настанява колкото си иска мигранти там.

17

Мигранти ли???

преди 4 години

От къде са тези кораби и лодки?,Те не са ,,мигрантски" а са на някои уж ,,хуманни" организации ,които са хуманни за пълчищата от Африка и Близкият изток,но не и към местните и европейцитеТези ,,бежанци"имат пари,държат се нагло,чустват се като стопани на новото място в Европа,презират местните,налагат свои правила и искат все повече блага за себе си.Млади мъже,добре облечени с айфони и дебели портофейли и тук таме жени и деца.Какви са тези? Имотни които си купуват спокойствие в Европа?!?!

16

Анонимен

преди 4 години

Бой наред и обратно в пустинята. Да ходят при техните дръжки - СА Дубай Катар Иран и другите там. Къде идват в Европа нали тука сме били само такива и онакива. Обратно.

15

Гаджалите идват

преди 4 години

Покажете параклиса,параклисааааа!!!! Опожарен,с изпочупена утвар,изцапан с изпражнeния,поруган с надписи по стените на арабски. Параклиса "Св. Георги"-Лесбос!!!

14

ерДоганя

преди 4 години

Турция губи островите след Балканската война , сега ги превземат наново с хибридна война.

13

Анонимен

преди 4 години

Да отворим лагера Слънчев Бряг и да взимаме мигрантите да бачкат

12

Анонимен

преди 4 години

Много са *** европейците! МНОГО!Вместо да им натирим веригите на Етъра, да им прочуем мозъчетата на децата, да ги позламе за човешки експерименти, органи, а у ... ние?Тц тц тц Слаба работа!

11

пияница мистик

преди 4 години

Ами няма да го пускат я, как да го пуснат. Виж, ако превозваше лесбийkи мигрантки друго щеше да е :)))

10

брейи

преди 4 години

До до 4Ти си бил голям историк бе,тЪпАн!А случайно някой да ти е казал как е превзета линията Метаксас и с какво!?Да си чувал нещо за някакви магарета,дето германците ги купили от България!?И че ние нямаме нищо общо с тая работа?Ейи,от както затвориха лудниците и по форумите стана страшно!

9

До 7

преди 4 години

През ВСВ Гърция е окупирана от Германия, България и Италия!!! С минимална съпротива от тяхна страна! Така че това за само Рим и Османската империя, можеш някъде да си го сложиш!

8

Анонимен

преди 4 години

Доло Гърция! Не си върнаха парите, ся така им се пада!

7

Анонимен

преди 4 години

До 6Ко ми е слабото бе, ей? Завзели сме Гърция, едва ли не? На картата , България е присвоила цялата гръцка територия, така ли?

6

до 4

преди 4 години

Много си слаб по история! Даже и ние сме ги окупирали през ВСВ! Нашите войски са минали през прословутата им линия Метаксас като през малка гара!