14

Анонимен

преди 4 години

не бърни сандерс е полски евре абе друго си е да турят български пума. или турч. ,ро. за президент на сащ да донапълни европа със свой братя по религия бежанци от африка и азия

13

????

преди 4 години

и кой ще сложат либерастите срещу Тръмп? спящия джо или лудия барни. Ще е байден, той развива сериозна сенилна деменция и ще го изритат след 2-3 месеца за да стане президент вицето му, което иначе никога няма да изберат,а така през задната врата, залагам че ще обяви абрамс агресивна соросоидка изключително жадна за власт и пари, готова на всичко.По-важно е че демократите са набутали много латиноси в няколко важни щата и с тях се подготвят да вземат нужната бройка срещу Тръмп. Единия се очертава да е Аризона. Ако не излязат републиканците да гласуват не е добре хич, за целия свят.

12

Анонимен

преди 4 години

Какво е Пиндостан?

11

Анонимен

преди 4 години

До 11Това не го прави по-нали добър за поста. Единственият който иска да премахне Patriot Act-a. Жалко че Yang отпадна ... според мен беше най-добрият възможен избор от всички кандидати.

10

Анонимен

преди 4 години

найстина бърни сандерс е най добрия полски евре..

9

Анонимен

преди 4 години

Сандърс е най-добрият избор за САЩ и Светът като цяло.

8

Анонимен

преди 4 години

До 2Кои са тея? Имаше десетки кандидати в демократичната партия и поне 4 от тях бяха жени, но Моро лемур е, че само тази успя да изпъкне с нещо, което пак не бе достатъчно.

7

Анонимен

преди 4 години

"Двамата основни останали кандидати, Байдън (77) и Сандърс (78), не са много по-възрастни от Тръмп (73)."---Така е, но в Пиндостан президент се избира обикновено за да работи ефективно два мандата. Прости аритметически действие показват, че Тръмп в края на 2-я мандат ще бъде на 73+4=77 г., а Байдън 77+8=85 г. и Сандърс 78+8=86 г. Ще повторят орисията на изключителния Кисинджър, който до дълбока старост решаваше ключови за света задачи, поради липса на по-млади и читави пиндостански кадри.

6

Анонимен

преди 4 години

Щом не можа да спечели и в Масачузетс, щата от който е избрана като сенатор, явно няма смисъл да продължава.Двамата основни останали кандидати, Байдън (77) и Сандърс (78), не са много по-възрастни от Тръмп (73).

5

Анонимен

преди 4 години

Бай ти Дончо ще бъде изритан от белия дом както сидероФ от телевизията.

4

Анонимен

преди 4 години

И двамата останали от демократите са немощни старци на около 80 години и трябва да са в старчески дом, а не да стават президенти

3

Анонимен

преди 4 години

Кандидатите един по един напускат предизборната кампания на Демократическата партия, а бай Дончо се радва на изключителен успех сред републиканците и само чака накрая да остане само един демократ Джо Бидон, за да му повдигне обвинение в престъпно използване на служебното положение в Укропия и да спечели служебна победа.

2

Анонимен

преди 4 години

Тея са обсебени да направят жена президент въпреки че избирателите не им пука дали е жена или мъж

1

Анонимен

преди 4 години

Покахонтас отпадна хахахаха