47

мишо бирочето

преди 4 години

путягата вчера закичи красавеца на снимката с венец приживе. дали е разбрал съобщението? тетка вон дер ботокс го закичва с банкноти от по 500 евроа. един милион такива. те заради нея германия нема един самолет дето може да лети. бетер от бугарищанските въоръжени сили.

46

Анонимен

преди 4 години

САЩ, Англия, Германия не искат да помагат на България, те искат да помпат икономиката и армията на Турция срещу Русия.

45

мак

преди 4 години

Още ли не разбраха, че акцията на турчина е подготвяна отдавна? Коли за извозване, спецсили срещу гърци, какво умилостяване? Заливат ни милиони пуснати от турция + нови, как се овладява това? А баце още ли вЕрва на ердо и се кефи на маски? Още ли го смята за пръв приятел? Между другото, къде е баце?

44

Анонимен

преди 4 години

Едното покрай другото.

43

Иван

преди 4 години

Още 2016-та УС моржеше да намери много по-ефективно решение, отколкото да дава пари на режима на Ердоган. И то е такова:-ЕК да отделя някаква сума на бежанец в ден;-Тези пари да се дават на страната която е приела бежанеца;-бежанците да се настаняват в бежански лагери, където да се обучават на език и разни професий, там ще се види кой са радикали и кой са готови да работят. Радикалите - обратно. Другите на работа.Питам се Аз ли съм най-умния, или еврочиновниците са умолишени????

42

Иван

преди 4 години

Всичко това е много странною

41

Психодиспансер

преди 4 години

Затова ще ви изнудва анадолския бег.

40

???

преди 4 години

Европа отново се продава. Това не са бажанци, а ислямски орди тръгнали да превземат Европа, без документи, с камъни и сълзотворен газ срещу гръцките граничари, които си пазят държавата. Искали по-добър живот. Ми оправете си вашите държави бе, там си направете по-добър живот.Нито един не бива да бъде пуснат, така сме ги пуснали през 14-ти век и още помним "бича от теглото". Ново турско робство /османско иго според националните предатели/ ли искате?

39

Анонимен

преди 4 години

Нека да ги взимат към Европа тия мигранти, да ни дадат пример, как се интегрират тия етноси, защото нещо май и в Европа почнаха да пищят от тях.

38

Анонимен

преди 4 години

бежанците с децата да показват паспорти от сирия да ги сверяват със сирийските власти дали не са фалшиви рестото да ходят в уса ....

37

мишо бирочето

преди 4 години

с тея 500 милиона що не се постро сухоземна ограда 6 метра гладък бетон с десетина хиляди волта от горе и десетметрови вижки. всичко това на 10 метра на вътре в наша територия. освен това се блокират всякакви споразумения с туркия, бойкотират се техните продукти, изтеглят се заводи от там, бойкот на туризма им. българия спокойно може да произведе 95% от селкостопанската продукция която се вкарва от турция. маслините и лимоните ще ги доставят гърцуте, стотина милиона африканци ще вземат още туршагите а ердоганя ще им направи по една ръчка на всичките.

36

Професор Тюхчеф

преди 4 години

Няма спор, че след години управлението на Ердоган ще е познато като Новия Златен век. Човек който успя да накара цяла европа да му плаща откуп за да не я завладее, както е било по времето на Сюлейман Великолепни.

35

djo

преди 4 години

Кой разруши домовете им?

34

АнонимеН

преди 4 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ КАТО ИМАШ С КАКВО ДА ИЗНУДВАШ ЕС ГО ИЗНУДВАШ!!САМО, ЧЕ ЕС ТРЯБВА ДА ПРЕДСТАВИ СМЕТКАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО НЕЛЕГАЛНО Е ОКУПИРАЛА СИРИЯ ЗАЕДНО С НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИЯ ГОВОРИТЕЛ ЗА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ БАШАР АСАД!

33

Ганио

преди 4 години

Колко жени и малки деца им сред тези хора дето им разрушиха жилищата а ние ги третираме като животни. Ако във франция имаше толкова малки деца гладни смазани и третирани така цял свят щеше да плаче и да поства състрадание

32

Анонимен

преди 4 години

За 6 милиарда евро такъв бетонна стена може да се построи че и самолетите да се блъскат в нея

31

Анонимен

преди 4 години

за балканите решението е едно обединение с гърция сърбия румъния българия унгария трябва да се обеденят и създадът център за обогатяване на уран и създаване на плутоний и колкото се може по бързо да започнат изпитания на атомни оръжие за защита на границите ни турция няма да спре да приема ислямски имигранти от африка,централна и южна азия

30

Анонимен

преди 4 години

За 500 млн. бих купил доста по ефективните Леопард 2А.....

29

А бе

преди 4 години

До BURGAZLIQПо-лесно могат да се преживеят едни нови 45 години,отколкото нови 500!

28

Ха-ха

преди 4 години

Евроджендърите се иза*каха за пореден път!Вместо да сложат Турция на мястото и,те се мазнят на Султана.А имат ресурс в изобилие да го смачкат.***,какво да ги правиш...