35

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво имаше за такива деца преди 1989 г.? Тези деца са резултата от Чернобил!Преди 1989г. нямаше протести ,че ако кажеш нещо провит комунистите отиваш веднага в Белене и изчезваш завинаги

34

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКПЗа съжаление всеки си плаща за греховете, не трябва да виним друг за това и по този начин да искаме уважение,съжаление и подкрепа,напротив трябва все пак да са благодарни и за вниманието което им е оказано.Питам тези платени лентяйки майки само те ли имат деца и нужда от помощ, а останалите деца в България защо трябва да бъдат пренебрегнати заради техните

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34Когато половината хора разберат, че няма нужда да се работи, защото другата половина ще се грижат за тях, и когато другата половина разбере, че няма смисъл да се работи, защото някой друг ще получи това, за което са се трудили, това е началото на края на една нация. СЪГЛАСЕН СЪМ С ВАС!

32

Анонимен

преди 4 години

Аз не подкрепям майките на деца с увреждания. Хуманизмът ще ни затрие като цивилизация. Древна Гърция загина.Древен Рим загина. Ние сме на път да загинем защото се опитваме да спасим всеки който не е имал късмет. И като стане планетата 10-15 милиарда души, ще загинем ВСИЧКИ до крак от замърсяване, природни катаклизми и липса на вода. Да, знам, че можеше моето дете да е на това място. Да, знам, че е трагедия. Да, жал ми е за тях. Но, някои хора имат късмет, някои хора нямат късмет.

31

Анонимен

преди 4 години

Когато някой получава нещо, за което не е работил, друг трябва да е работил за него, без да го получи.Държавата не може да даде на някого нещо, което преди това не е взела от друг. А от кой да го вземе, освен от работещия!

30

Анонимен

преди 4 години

Проблемите са след 1989 година. Създадоха ги демократите след като заграбиха властта.

29

Анонимен

преди 4 години

Проблемите не били от вчера, а? Ми решете ги тия проблеми. Властта е във вас, законодателната инициатива е във вас, вие се разпореждате с бюджета. Нали затова си председател на еди кво си, ХАСАН! Ако не ставате за *** за зеле, грабайте мотиките и отивайте в селата да копате, не заслужавате 10 000 заплата и кой знае още колко бонуси.

28

До 29, от Влади

преди 4 години

Аз имам такова дете от 17 години, но не съм хукнал да се показвам по TV-тата. Работя , отглеждам си детето, но не смятам, че държавата за всичко ми е ДЛЪЖНА. На общия фон, привилегиите и добавките за такива деца не са толкова малко.Кво ли ти обяснявам, бетон?!

27

Активист на БКП

преди 4 години

До ВладиДали щеше да мислиш така ,ако твоето дете е САКАТО ? А ?

26

Анонимен

преди 4 години

rafiniran komunisticheski terorizam v piratski black stil "parite ili jivota"...ejednevno praktikuvan v rbg po selskite i gradskite jilista, ulici, nivi, gori, fermi, zavodi...pri tolkova korumpirani bg sadii, ombudsmani, prokurori, advokati...

25

Анонимен

преди 4 години

До ВладиКато го считаш за далавера може би е добре и на теб да се случи. Няма само другите да въртят далаверите я

24

Влади

преди 4 години

Абе, на тия майки кой им гледа децата, докато са на протести? Май си е далавера да си майка на такова дете. А като станат депутатки от партията на Кюстендилската слива и Учиндолеца, тогава как ще си гледат децата? Нали закони ще коват!

23

Анонимен

преди 4 години

Социализмът не беше толкова лоша идея, но такива като Карти и Мая ни разсипахаСамо искаха , без и да помислят,че и те трябва да даватА тия сега противопоставят хората

22

Анонимен

преди 4 години

Брех явно тея деца са най важните в държавата че трябва всички да плащаме яко да живеят като в германия. Ами здравите деца? Аз искам за тях да давам пари защото те са бъдещето

21

Анонимен

преди 4 години

Всички искат без да внасят в тази държава?!Откъде?Държавата сме ние.Ще я съборят тази държава най накрая.А такива като Корни и Майчето начело ми идва в повече.

20

Анонимен

преди 4 години

А увеличаване на вашите заплати на всеки 3 месеца емоционално натоварва цялата нация заради нестихващата ви ЛАКОМИЯ ! НЯМА ПОДОБНА НАГЛОСТ ПО СВЕТА КАТО НА БЪЛГ. ПОЛИТИЦИ !

19

Тези наистина са

преди 4 години

кресливи жени! Не искат на децата им да е добре, искат на здравите да стане зле!? От къде трябва да се вземат пари, за да се обслужват децата им индивидуално в домашна среда и то доживотно? Трябва да се вземат от работещите, които плащат данъци, а тези майки не само не плащат данъци и с нищо не подпомагат държавата, а с нахалство искат да я изнудват за пари. Какво предлага Сачева, да има добри условия децата на тези жени да са ангажирани в държавни заведения устроени да са в полза на болните.

18

А тьй что дурак да ?

преди 4 години

а как можно жить с 100? за месец ,и детям в инвалидньй стол ???

17

Анонимен

преди 4 години

Тубата,гледайте - Жертвы ИГИЛили - Дети "Исламского государства": что ждет беженцев из лагеря Аль-Хольили - Я был в ИГИЛ (ПРЕМЬЕРА)

16

Анонимен

преди 4 години

Зад протеста на майките стои ислямска държава,които искат да свалят правителството на ГЕРБ!Искате ли ислямска държава да ви управлява или ГЕРБ?Кое предпочитате?Майките развяват черни знамена и балони или черен фон с бял напис,това са символите на ислямска държава