29

Софиянец

преди 4 години

Ако отговорните по въпроса лица четяха тези коментари (но те едва ли ги четат), щяха да добият представа за мнението на населението и да се съобразят с него!

28

Анонимен

преди 4 години

Какви блокове, какви паркинги? Ако се бутне Рила отдолу е много вероятно да излезе самия дворец на Император Константин. Подобна забележителност би била притегателна за туристи от цял свят и би повдигната много нивото на София като туристическа дестинация. С реализираните съответни годишни печалби

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Не бой се, новото население чака на границата.

26

До Столичанин

преди 4 години

На онова място преди години е имало училище. Преди повече от един век по оградата на това училище се лепели зяпачи, защото така можели да видят чудо нечувано дотогава по нашите земи - ученичките-тийнейджърки играели гимнастика в час по физическо възпитание! :)Макар че девойките играели гимнастика, облечени в поли, дълги до петите, изявата им била оценявана като супер атракция, а те самите от тогавашната традиционна гледна точка били вече моми за омъжване и ергените живо се интересували от тях.

25

Анонимен

преди 4 години

До Гошо Чудя се, колко ли са днешните софиянци, които са чували за пасажа "Св. Никола"? Аз знам за него от разказите на дядо си. София е имала специфична атмосфера по онова време. Уви, тази особена атмосфера вече не съществува.

24

Стига вече!!!

преди 4 години

Презадръстват центъра и гъсто населените хубави квартали! Никой не мисли, че в София има много подпочвени води и земни кухини. Спазват принципа "Вземи парите и бягай!" След тях и потоп!На пл."Македония" - хотел-небостъргач "Мариот". Околните сгради ще са като в дъното на кладенец!Вместо хотел "Рила" - друга грамада!В "Дианабад" и в съседство НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПАРК "СТУДЕНТСКИ" - жилищни блокове-небостъргачи! А място за паркинги няма!Който иска да строи грамади - на север от града, в полето!

23

Гошо

преди 4 години

До Иванов На кое на сокаците от пасажа св Никола ли

22

УАуууу...

преди 4 години

ЧЕРВЕНИЯ БАРДАК НА БКП-то....ХА,ХА,ХАААААААА

21

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ХОТЕЛ "РИЛА"---КУРВАРНИКА НА БКП , АКТИВИСТИТЕ....ХА,ХА,ХААААААААААА..ТАМ СИ ВОДЕХА МЕТРЕСИТЕ!АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ!!!

20

Столичанин

преди 4 години

11 етажа на две тесни улички?! Това е абсурд! Да се бутне, да се реставрират арх. находки и да се направи една хубава градина!

19

Иванов

преди 4 години

До Анонимен"Спал съм в този хотел.." С кого?

18

Иванов

преди 4 години

Не виждам какво пречи да го бутнат този хотел и да построят жилищна сграда. С удоволствие бих си купил жилище на това място. Единственото, което ме ограничава, е че не разполагам с доходи, с които да покрия цена от 5-6 хил. евро на квадрат.

17

Анонимен

преди 4 години

Аз се чудя как все още седи съдебната палата.Защо не вземат да я бутнат и нея?Алчността граници няма ей!!!!!

16

ПроСоТо

преди 4 години

м/у другото,хотел Рила е не по-малко "знаков" от некогашния мавзолей!Той /хотела/ има много дълга и ПРЕТРУПАНА история...надявам се старите софиянци да ме разберат!..За новодошлите не отговарям....Та:-Некой МЕРАКЛИЯ,за когото "нема как да са установи всъщност кой е",е проточил лиги към тоях ЗНАКОВ хотел за София...Е,ако и тоя път ШМАТАРОЦИТЕ остават НИКОМУ НЕИЗВЕСТНО "лице" да придобие тоя хотел,то...то..Ама "то какво"?..-Ами точно това ще стане!..ДА ЖИВЕЕ СКОТОУМИЕТО НА НАРОДОНАСЕЛЕНИЕ

15

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не е *** идея да се строи жилищен блок. Цените на апартаментите тук ще бъдат по 4-6 хиляди ЕВРО М2... ГлаДният архитект ще примижи само...

14

Иванов

преди 4 години

Когато са строени тия Цумове и хотели, древните останки са ги извозвали с камионите. Сега се мъчат да покажат две педи "антична" зидария.

13

Анонимен

преди 4 години

Гешев нямали да види Диков и Здравко как са? Утре някой и сградата на Народното събрания срещу паметника на цар Освободител, след като кебабчетата я освободят, ще иска да строи една скромна сграда около 50 етажа

12

Анонимен

преди 4 години

Алчността граници няма!Комунисти продължават да ни управляват!Жалко за България...

11

Анонимен

преди 4 години

Браво браво по строене на блокове сме първи един до друг цвък цвък сметките на някои набъбват -селата продължават да се обезлюдяват и затриват като населени места -голяма политика в държавата се вихри към закриване

10

Анонимен

преди 4 години

След като си купиха "евродУпетат" и си курдисаха разни Трайчовци в центъра на града с парите на Мустака, на "АГНЕШКИТЕ ГЛАВИЧКИ" много им порасна работата, нищо чудно и Брендо да сурвакат по живо - по здраво и догодина пак да напълним едно ново капище на БКП с ВИП-ве - по стар обичай, все с яркочервени милионери.