18

Перничанин

преди 4 години

А нашите " красавци " които ограбиха богатствата на държавата къде ще ходят да си харчат офшорните пари - пак в Аржентина ли при нацистите ???

17

Анонимен

преди 4 години

Още два случая на коронавирус в България, общо 6 стават в България. Боко говори директно по БНТ.

16

Анонимен

преди 4 години

Болен и Симеонка да не се укрива там?

15

Анонимен

преди 4 години

Охххх, много ясно.Няма съмнение, че програмата Аполо е била успешна и са кацали на Луната. Това може да се докаже с ученически телескоп.Проблемът е, че в основата на Аполо стоят германски учени и след тяхната смърт американците даже не могат да направят космически кораб от 10 години.

14

Анонимен

преди 4 години

ще кажа на баба. мерси.

13

Анонимен

преди 4 години

Говори се, че дори самият фюрер е починал мирно и тихо в Аржентина през 1972.Така и не е доказана със сигурност смъртта му и останките му не са идентифицирани. Има няколко книги и конспиративни теории по темата. Бил се измъкнал малко преди да превземат бункера в Берлин със самолет до Белгия, и от там с подводница до Аржентина.Истината е някъде там!

12

Анонимен

преди 4 години

Да,да не вярвам.Първото което е че винаги успяват на намерят някакъв мистериозен таен документ в който прилежно е описано точно кой какъв е бил откъде е дошъл и колко е бил нацист.Те и в Южна Африка бяха намерили и в Австралия и в Южна Корея ив Полша и в Русия и в Англия изобщо човек остава с впечатлението,че накъдето и да се обърнеш и почват да се появяват купища нацисти... А и в Хималайте бяха намерили някакви нацисти. Тая работа толкова смърди че няма на къде.В Израел не намериха ли нацисти?

11

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоДобре ли сте?

10

Да Ви Светна

преди 4 години

В Торонто си имат цял квартал с улиците на немски...

9

А ми

преди 4 години

Това беше ясно ,а колко са избили не е ясно.

8

българин

преди 4 години

На всички им беше известен този факт! Нацистите след краха на Райха.се изпокриха в Аржентина! Вземаха се " пенсии" до живот! Мина доста години от тогава! Армията " пенсионери" на Хитлер измря от старост! Евреите който успяха да намерят успяха! Останалите си отидоха от естествена смърт! От " пенсия" обещана им от Хитлер?! Системата. Тя е важна във всяко начинание! Нацистите изградиха такава действала до смъртта на всеки един от тях! А днес? Днес се действа на парче според ситуацията!-:( Факт!-:(

7

ПроСоТо

преди 4 години

бре да му са не види!...Цели 12000 нацисти ,секи един от тях поне 40-годишен тогава,фанал та побегнал преди 70 години!Гледай ти!..И НИТО ДУМА за това къде ще побегне Боковия Харем и в кои "офшорки" е скътал париците си!!..гледай ти "новина"!!!..а некои викат,че Времето не могло да спира....А,може,може!..Ето-току що ни пренесоха в 1945-та!..къде е проф Филипов да обясни това "Пътуване във времето и пространството?

6

Четвъртия Райх

преди 4 години

Америка стана майка на по-голямата част на учените на Райха. Оттам и разцвета на USA, непознаваща воя на нито един снаряд и бомба. За сметка на 27 милиона руси.Тръмп не ще да увековечи победата над нацизма(не фашизма, онова е друго). Ще поговори за ленд лиза...Всъщност майката на ВОСР и на Националсоциализма е една-сега има столица Тел Авив.Дребните и средни евреи бяха изтъргувани с Хитлер, срещу закрила цвета на немската нация в чужбина,след краха на 3-тия Райх и след разцвета на 4-тия в САЩ!

5

Ironmaiden

преди 4 години

Естествено че от Лондон изгрява слънцето, освен когато е облачно и вали дъжд.

4

Ха-ха

преди 4 години

Те и гербавите така-кой сметчица,кой къщурка....

3

Малко по-грамотен..

преди 4 години

До Госпожицата, ,,написала,, този материал.Препоръката ми е да се образовате, ограмотите, пораснете, информирате или в някаква степен подредите словореда си. Вижда се, че сте млад човек, който има да се развива тепърва. ,,ТОВА НЕЩО,, което прочетох е доста хаотично и постно, да кажа направо - жалко е.

2

Анонимен

преди 4 години

Самият Фюрер 1945-та година избяга с подводница в Аржентина.

1

Анонимен

преди 4 години

Аржентинските нацисти се опитаха да вземат Фолкландските о-ви, но желязната лейди Маргарет Тачър им показа от къде изгрява слънцето. Англия - Германия 3:0