9

Анонимен

преди 4 години

Мислех че само на наркотици палят тия куджовци, *** на - изненада.

8

българин

преди 4 години

Обожавам кучетата.Голям сладур е този.-:) А този сладур.Хваща ли дригата която минава през и влиза в България?Хваща ли.Тировете с месо говеждо и свинско,на "фирми" вносителки на месо? То днес в Б"Африканска чума".Птичи грип"."Лудата крава" е минало вече.Хвана декиш токава На Политическо икономическите групировки! -:) Значи Нищо не е хванал сладура! Пиар на границата просто...Абе ***. Да прудне,кихне или каже някой нещо,а ти да гоПресъздадеш,украсиш и го кажеш в украсен видне журналистика!

7

факт

преди 4 години

А НА КАЛОТИНА!?

6

147

преди 4 години

Не искам да обиждам никого, но по мои наблюдения, много хора завършили българска филология, имат проблем с правописа. Имах учитeлка по немски (извън България), и според нея, "Хората се раждат добри или лоши по правопис." Тя употребяваше думата "good/bad speller." Това не зависи само от обучението в школото :)

5

Щерю

преди 4 години

А митническото коте - Бонд - ги пуши под моста...

4

Анонимен

преди 4 години

"Митничарско" е драги ми ДЖУРналисти. Пълна неграмотност! Да не говорим за употребата на "и" и "й". Тя е простичка, но не е за прости "журналисти".

3

Анонимен

преди 4 години

Сладур! Предполагам, че работи по-самоотвержено от всички останали.

2

Котешки очи

преди 4 години

Браво на Джейк :)

1

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1 Бонусът е цигари Тия кучета така ги тренирали Ако ще търси наркотици им дават наркотици , ако ще търси цигари им дават да ядат цигари и по този начин те подушват на каквото са ги свикнали